4 juli 2012

Lite bilder

 Här är det kalas för Maximiliam som blev 2 år den 31 maj


 Sen har Cassandra med haft kalas och hon blev hela 5 år 



Barnens morfar och mormor bjöd hela familjen på en hel dag på kolmården och då var det med allt. 
så här är det lite bilder från en kanon dag , med familjen. 
Tack morfar och mormor för en kanon dag!

2 juli 2012

Våningsängar

KURA Vändbar säng Längd: 209 cm Bredd: 99 cm Höjd: 116 cm
Denna säng har då pojkarna i dag men inte så snygg vit målad men jag gillar den ändå inte,
Vill ha en rikigt våningsäng till dom så dom slipper ligga på golvet men jag vill inte ha den model som är 2 meter hög det är för högt för dom. så sitter och spanar lite på olika typer. jag vill ha vit , mera vit ska det var.

Här är några som jag hittade.

 pris på denna 4990:- saftigt. Denna heter Snow
 denna och den undra kommer från Mio möbler.


 Pris 3450:-  heter nils finns så man kan köpa lådförvaring under sängen för 1350:-


Sen finns denna på ikea. Tromsö 1695:- Men då får man ha den från 7 år,

TROMSÖ Våningssängstomme IKEA En bra lösning för dig med begränsad yta.
Norddal oxå från ikea. men den är i fel färg men den är snygg samt att man kan göra om den till två enkla sängar om dom i framtiden får var sitt rum. 2295:- lite dyrare.

NORDDAL Våningssängstomme IKEA Kan delas till två enkelsängar. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.NORDDAL Våningssängstomme IKEA Kan delas till två enkelsängar. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.




1 juli 2012

Mina Barnvagnar


http://daimbiten.blogspot.se/2011/02/vara-vagnar-under-aren.html


Denna pärla köptes lite solblekt samt väll använd men inge trasigt behövde bara lite kärlek och efter det blev den som gott som ny. och denna står i våran barnvagnsförråd. , det tråkiga är att den tar upp hela rumpan på bilen så den tar man ofta inte med den är mera en vagn för promenader



Denna köptes men den var stor på alla sätt och dom fick inte riktigt plats. så sålde den efter 6 månader


Denna skaffades för att cassi och någon av pojkarna ska kunna sitta med. men i bland så undrar jag om någon a dom gillar att sita där back... ingen är precis överlykling att sitta där... vet att maxi är välldigt grinig av att sitta där,. 


 Vi skaffe oss denna sulky och den tar bara 15 kg men det det går lite mera. kanon vagn att ha och ligga i bilen när det är någon som vill sitta.

































oki denna köptes så hellt ny och jag är mera än kär i denna . Varför denna? Jag vill kunna se maxi samt att jag kan välja vilken färd håll han ska sitta efter sol och vind. och sen att den var 4 hjulig men ändå rörliga fram hjul så denna är vad vi har nu och hur ska det gå med Wille kanske ni tänker och det ska jag berätta stå bräda ska vi inskaffa samt en cykel kärra med framhjul på för då kan man välja om han oxå ska sitta eller gå... så är gör vi och det funkar och för andra kanske det inte alls funkar.


Sålde den röda av hatt den kändes för tung ville ha någe lättare vagn och smiddigare så köptes en sådan som vi sålde efter 7 månader som vi ine anväder dubbel så ofta wille går till dagis lika cassi vad blev det då kvar som vi håller på att sälja easy walker och redan såld phil vad ska vi då ha,


som vi skaffade barn tätt blev en syskon vang ett måste och då köptes denna vagn sort och den hade vi inte mer än någe år


efter då Cassandra växte samt då kände att vi fick ont i ryggen av cango efter 6 månader köptes denna pärla den har varit kanon vagn . även köpt till ligg del som då maxi använde bara.



Samma veva köptes denna som då passade som extra och man kunde använda till bil barn stolen.


Detta vara våran första vagn till Cassandra en Cango vagn som vi då bara hade i 6 månader.

en juni dag 2012

Vi hade ju en fotograf hos oss här är lite bilder som hon tog som vi fick i våran fotobok samt sen ska vi välja vilken eller vilka bilder vi vill förstora. och det var svårt för det är många bilder man gillar,