29 mars 2012

Fredags morgon

en ångest moln är över mig men nu börjar den smått försvinna.
Har sökt att jag ska få papper från dagis så vi kan ansöka så maxi för börja sen så har vi börjat titta mera på lägenheter vill inte bo här, Bovärarna höjer hyran men inte fan gör dom någe åt standarden och inte får man ha diskmaskin och det är det sämsta. vi är fan 5 st och äter 4 gånger om dagen kan ni tänkas vad disk det blir.
Så flytt är snart ett måste.

Jag har deklarerat både mannen och min så nu får man in lite extra nu till midsommar vilket inte är hellt fel.

jag var även till doktorn i förgår och det gick ju som det var tänkt så nu har man hämtat ut medicin ska hjälpa en samt möten med betendevetare.

Nu måste jag bara göra syns under sökning innan måndag. så har jag hunnit allt som fans på min lista.
Och det känns lättare att åka till uppsala för sista gången, om allt deta är gjort sen är det min tvätt hög som aldrig försvinner som ska tass.

26 mars 2012

HAllå....

Jag har varit skit dålig på att skriva men ork tid eller lust har man inte. Dagarna rullar på forttare än när man jobbar. Vad är det som händer i våran vardag, vi har varit på kalas vi har varit och spänderat lite pengar på kläder till barnen.

SEn så har jag hållit på med håret och har inte vilja visa någe för jag haft den gräsligaste färg man kan tänka sig men  i dag ,fick jag det som jag ville och är så nöjd så nu ska man bara vårda håret,  skit nöjd.