21 maj 2011

Hem ljuva hem.

Nu är vi hemma och kom  hem i går kväll och fan vad skönt att få krama om min älskade och bara krama om mina små pojkar och bara få vara hemma , kändes som allt var nytt men ändå det samma ,
Att veta att cassi ska få sova i sin egen säng betyder allt att bara en sån sak  är stor för henne.

och att få somna liggandes tätt in till med mannen är guld värt denna vecka har varitt svår att vara i från honom och pojkarna, nu är jag hemma och det var så skönt att få sova och vara hemma där man känner som hemma. så nu kommer vi att vara hemma och bara åka tll sjukan i etuna.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Någe hellt annat tror fan man upp ragad av shaffören till taxin och han trodde man var en ung mamma på 23 år så det vara bara att suga ått sig men sen visa ord val han valde så känndes det kneppigt tills han såg mina ringar då såg han att jag var gift och då började han prata om allt annat. som bilar inge intresse om det så vad ska man säga... skönt att vara hemma.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I dag så ska vi till sunbyholm och kolla lite ska bli myssigt att göra någe med hella familjen så hej så länge.!

19 maj 2011

inte fick man åka hem

enu en natt natt i sjukhus sängen. och det är inte roligt.

Värdena låg i efter middagens prover låg då 1 och sen så nu har kvällens prver visar nu 1,2 eller om det var 1.3 så vi fick inte åka någon stans. mannen som väntade på att vi skulle gå komma hem. och cassi som ville sova i sin säng , men nu sover hon och det ser så fridfullt utt.

så nu hoppas vi att det skunker som fan så vi kan åka hem innan lunchen vore så jäkla skönt.
i dag så tog man sett glas vin rött smakade gott så det kanske man ska ta med någon gång en liten flaska man ska känna sig som hemma här och i bland så är ett glas vin med andra mammor och pappor nu fick jag ettt så var jag sen med cassi.
nu är det bb på tv sen får man se när man somnar för natten.

Tack och god natt puss och kram älskar er mina fina familj.

allt är på tid.

allt är på tid

Måste medella att mannen har nu två olika jobb att välja mellan under sommarn frågan hur och vad han ska välja.

Sen ska jag berätta om cassis värden och det började med prover som togs i går onsdag kväll kl 19.30 det blev då 134 i morrse kl 7.30 så var den nera på 1,9 sen nu togs det entt nytt 13.30 och då var den nu på 1 prick och den ska ner på 0,2 innan man får åka hem så ska man packa och hoppas att det har gott ner tills i kväll så åker vi hem men annars blir det att vi stannar tills i morgon bitti eller så kan det stanna upp och ta flera dagar.

18 maj 2011

Dag 59

God morgon allså vilke party blåsa cassi har 500ml 5½ senare så fan att att hon inte kissar oftare.

Nu har vi tagit provet som vi får svar om 2 timmar om hur hon liggeri dag i går kl 19.30 tog vi prov och det visade  sig att hon då låg 130 och i dag så hoppas jag det försvinner så vi kan åka hem till i morgon.
håller tummarna cassi äter så dåligt här så det vore bra att åka hem så hon kan få åka med brosan och pappa till corner/eriksson och äta det hon vill ha.

i dag blir att säta lite färg i aniktet så man inte ser död utt. Ska träffa masor av doktorer som uttbilar sig och är snart klara så dom ska ställa lite frågon och lite sånt om hur allt började och hur vi som förälder känner och tänker om allt med läkarna och hur allt sköts så det ska bli kl 12.30 så jag hoppas det kommer att gå bra. sen så ska vi till lek ter efter apin och leka av oss lite.

Bella sorry  att jag försvann sen i g,år kväll , sommnade efter att jag hade prata med mannen.
Sandra jag är ledsen att jag inte har svarat på ditt mail men när vi har kommit hem igen kanske vi kan se om vi kan få in en träff vore roligt. så  vi får höras.

nåja skriver mera senare. puss och kram

17 maj 2011

Dag 57

Nu är vi i gång.

Nu har vi börjat med att ge henne väska och snart om 1 tim så ska hon få sin guld medecin så jag hoppas deta kommer att gå bra.

I dag var det även sovdoktorn av deta skulle droppet ha kommit i gång och pigen eller sprutan i benet gjort.
Men nman väll kom hem så var då inge   gjort så allt gjordes när hon hade vaknat vilket vi inte var överens om.alll skulle göras när hon sov. men men nu är det gjort och nu sitter vi och kollar på bolibumpa pch äter popcorn. så får se hur ofta man kommer springa i natt. och hur hon kommer att må,

Saknar mina pojkar där hemma. vill bara krama om dom en massa. saknar dom massor och saknar min man massor vill bara krama om honom och höra han andas bredvid en. nu hör man alla aparater och allt och cassi som snarkar av trötthet. Nåja man får vara taksam för alla medeciner och all behandling så våran tös kan bli frisk i gen.

puss och god natt!

ps: älskling i morgon ska jag njuta av 30 min massage och cassi får följa med.

16 maj 2011

Dag 56

Måndag dagen förre sov doktorn och all behandling .
Men för att då behandling ska fjärillen in och det gick då inge vidare i dag och tårarna spruttar på oss båda och i dag har det varit jobbigt för allt att åka från mina pojkar hemma. och sen veta att man ska åka hitt och göra henne illa mera i sanna ord.

Fick även be en av dom som jobbade att jag ville ha någon annan som satte den för vi klickade inte samt cassi. så nu sitter den efter så där 3 försök och nu har hon ont  till och från så vi ska hålla koll att det inte blir värre samt kolla med läkarn varför hon har ont i bland uttan fjärill.

jag är så förbbannat ledsen på att man splittars som familj och det är svårt att före ställa sig hur man mår och hur det går för alla runt om.

önskar att man kunde få mina lägheter att låna intill avd så hade man kunna åkt alla mén det går inte ,

en dag i morgon med och då blir det sov doktor och ditt blir det inte förrens efter lunch så får vi se hur det går . tack och god natt.