26 februari 2011

wille springer mellan köket 26 feb 2011

The Pinks - Linda, Linda



För många år sen, ca 6 år sen i våran första lya så hade vi offta fest hemma.
och en dag kom en vänninna över på den tiden och hon dansade och och gillade att sjunga oh ha skoj och en dag så kom hon med denna låt och fan den fasna direkt.
Mannen har du frågat och undrat vad den heter och sen i dag så hittade han denna.
Måste bara spela den ...

Havrebollar

Havrebollar


270 gram smör
3,5 dl socker
3,5 tsk Vanilijsocker
1 liter havregryn
0,75 msk kakao
1 dl kaffe
2 dl kokosflingor


Vispa smör, vaniljsocker och socker kraftigt i 5 minuter med elvisp. Tillsätt havregryn, kakao och kaffet, som kan vara ljummet, och vispa 5 min till, kraftigt. Ställ smeten kallt en stund att stelna till. Forma sen bollar med hjälp av en sked och rulla i kokosflingor



Här är det en som gillar dom massor.

Lindex nyheter

Lindex Shop Online - Overall

Lindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - T-shirt

24 februari 2011

våra vagnar under åren.ytligare några vagnar....








oki denna köptes så hellt ny och jag är mera än kär i denna . Varför denna? Jag vill kunna se maxi samt att jag kan välja vilken färd håll han ska sitta efter sol och vind. och sen att den var 4 hjulig men ändå rörliga fram hjul så denna är vad vi har nu och hur ska det gå med Wille kanske ni tänker och det ska jag berätta stå bräda ska vi inskaffa samt en cykel kärra med framhjul på för då kan man välja om han oxå ska sitta eller gå... så är gör vi och det funkar och för andra kanske det inte alls funkar.
Sålde den röda av hatt den känndes föe tung ville ha någe lättare vagn och smiddigare så köptes en sådan som vi sålde efter 7 månader som vi ine anväder dubbel så ofta wille går till dagis lika cassi vad blev det då kvar som vi håller på att sälja easy walker och redan såld phil vad ska vi då ha,

som vi skaffade barn tätt blev en syskon vang ett måste och då köptes denna vagn sort och den hade vi inte mer än någe år


efter då Cassandra växte samt då kände att vi fick ont i ryggen av cango efter 6 månader köptes denna pärla den har varit kanon vagn . även köpt till ligg del som då maxi använde bara.



Samma veva köptes denna som då passade som extra och man kunde använda till bil barn stolen.





Deta vara våran första vagn till Cassandra en Cango vagn som vi då bara hade i 6 månader.

Bepanthen


fick hem denna lilla låda för några veckor sen och jag blev super glad.
och nu så bjöd jag över lite tjejor direkt efter dagis llämning och hem till mig på med vatten och fram med fikat och så klart berätta lite och visade produkten och så mycket prat och skratt blev det och det var trevligt så det a är någe jag kommer att göra flera gånger och hoppas kanske själv att man kan få gå på någe buzz träff har nu bjudit in lite folk och hoppas att dom nu blir medlemmar som det är grattis och man får en chans att testa produkten .
Adressen till sidan www.buzzador.se ange gärna mig som ref.
Det jag själv kan säga att jag blev förvånnat när det stod att man kunde smörja på torra fläckar på kroppen tyckte den var för gletig av sig för att göra så men att smörja en röd rumpa så funkar den kanon ..

21 februari 2011

cykel för sommaren



Om vi köper en cykel skärra så behövs det i allafall en cyckel stol till någon av barnen samt dom små pojkarna behöver var sin hjälp.... bilder är från biltema



väskor




Nu när Cassandras skol väska försvann så måste vi handla nytt och jag hittade dom här två så jäkla sötta ... skulle passa maxi och cassi...


20 februari 2011

för mycket socker?

min töss mår inte bra kan det bro på olika saker som hon nu på kvällen måde dåligt för mycket socker och för lite mat i magen , trött het för att gå upp så tidigt för hon hör mig och maxi på morgon .försöker att vara tysta menså klart hör och märker hon att man rör sig på morgon .

Så vi håller tummarn att det var för mycket socker för lite mat och så för lite sömn hon pratade om att hon hade ont i huvodet och det kan man ju få så i morgon blir det mindre socker och bättre med mat. Och hoppas att hon mår bättre.

Nu har vi läst för dom äldre vilket är myssigt så får se om wille vill somna när boken är slut.

Vet inte varför jag bara blev ledsen eller besviken kan det bro på alla år vi har känns varandra så där 13 år . kommer ihåg när vi var unga så pratade vi om sånt här en gång men det är som sakt många år sen och nu är vi där båda två och jag trodde då kanske att det skulle bli jag som du blev du. men nej och så är det alla har ju olika tankar och känslor om allt. hoppas du har då valt den rätta .

Blocket och Tradera

http://www.tradera.com/MyTradera/Seller.aspx?filter=0

http://www.blocket.se/sodermanland/Phil___Teds_syskonvagn___mycket_tillbehor_32224891.htm?ca=12&w=1

http://www.blocket.se/sodermanland/Easy_Walker_Sitt___Liggdel_med_Tillbehor_32129014.htm?ca=12&w=1

Ska sälja lite saker och kläder hemma.... har även två vagnar utte på blocket.