18 april 2009

brukar ju kunna

Brukar ju kunna somna lätt på kvällarna men detär med mitt vetskap att daniel kommer hem på natten och sover bredvid mig.

Så tänd lampa var det tvungen att vara i köket.. somnade nästan inte förrens kl var 00 nästan vad kl 2,36 hörde jag lill mannen jag honom napp så sov han igen men sen så kl vecka klocka han är så vaknade han eller började låte kl 6 så vällingen gett och cassi vaknade samtsigt så nu är det bolibompa på tv som vanligt.

Får vi se hur mannen mår i dag kan ju ine ringa än som han är på finska vatten men ska ringa sen efter fikat id ag kl 15 ... nä ska byta blöja så hare gott .

Kan man känna så här?

är sämsta mamma ljust nu..
Det är mitt fel att hon när den översta lådan med pennor och saxar varför tar jag inte bort dom som mannen och jag snackar om....varför??

Sen att hon inte lyssnar efter att skrikit ått henne och inte gör hon någe heller bara står där och rottar i lådan stör en massor när man sitter och ger lill killen mat. och man itne bara kan resa sig från soffan.

när ma väll släpper allt så blir man så arg så man tar i armen ställer sig och skriker och man är så arg att man ser nästan svart... är det hennes fel är det mitt fel?
om hon lyssnar och jag tar bort sånt som är farligt så slipper det bli så här.
kommer hon hata mig för alltid nu ... jag är i allfall sämt ljust nu ... nu ligger hon i sin säng sover vill bara ta upp henne för att ge henne en stor kram och pussa och säga att jag älskar henne.. vilket jag gjorde allt efter att vi hade vårat lilla bråk...

Är det någon mera som är mer än bara männsklig. Någon mera som har eller känner så här?

Me&i


bara vi hemma!

Jaha manne sitter ljust nu på bussen för att snart åka med Birka Paradise.
Jobbet står för att föruom alco han själv vill drika. så hare kul älsking det försjänar du ..

Lill syran var men har du åkt hem.. roligt att hon var här men jag känner mig inte bra än fast jag har varit så här nu skitt länge så här länge brukar itne var sjuk .
Cassi är snorig ögat rinner så hon är lite pluttig så det blir myss pyss i soffan för våran del.



17 april 2009

hittade mycket fint!!!


hittade mycket fint!!!

Väntar barn






Deras 4 barn är nu på väg .. för Heidi och maken Seal.



Det sägs att hon redan är i 4 månaden.


Men någon mera som sägs vara gradvid och väntar sitt 7 barn är
Pitt har också sagt att han vill ha ett helt fotbollslag.
Nu, med nummer sju på väg, har paret nått mittfältet.
Hon har tagit fertilitetsmedicinen clomid och följt en kost som skulle underlätta havandeskap.
Flera gånger har dom sakt i och så att det är slut mellan dom att pitt ska flytta och dom ska göra slut men nu väntar dom ju barn vad händer då . Hon är tydligen i månad tre.
( egna ord)
här sitter dom med massor av pengar behöver aldrig oroa sig för ekonomiska beskymer kan skaffa sitt fotbolls lag men en vanlig svenson har ju inte råd med ett fotbolls lag..
Var till Öppna förskolan vad många som väntade barn nu ...Jag är nog avis på folk som väntar barn det är så myssigt att få känna sparkar och sen får man den goda belöningen .
Men jag skulle inte kunna skaffa nu med inga jobb elle så ...om det skulle bli en tredje så skulle någon av oss ha fast jobb för det a skulle inte gå annars.
förstår inte dom som skaffar och sen inte ens har pengar till mat nu som det är och sen en liten till som behöver saker mat kläder blöjor och mera.. förstår itne hur ni tänker. ..
Vi hade jobb men nu har ingen det då inget kan göra men skaffa fast inge av en har .. har svårt att tänka hur man får det till fanka..
säger bara lycka till ... ni märker en stor skillnad med ett till barn i ekonomin.
Har ju inte skrivit på någe dagar har legat deckad mera eller mindre.
men är nu på väg att bli bättre bara det snoriga försvinner så är man som gott som sig själv.
Har legat med huvod värka så mannen har fått hjälp till mera nu så jag kan få vila ..¨

Som sakt veckan har det inte hänt så mycket förutom att vi tog och satte igång el grillen för förta gången i år... flintastek med sallad potatis sallad. sam hemma gjors tzatsiki.

I dag är det fredag denna vecka har det bara farit för bi... vill inte rikigt att lördag kommer men det gör ju det efter fredag.
Mannnen ska till att åka båt med jobbet så han jobbar fredag natt till lördag sen i mrgon sover han länge sen åkte han med bussen som går 13,40 sen är han borta tills i morgon sön och är hemma med buss 18,45 sen kl 20 börjar han jobba och så jobbar han natten o se då är han ledig eller nä han jobbar hella veckan så det blir tyfft så kaffe blir det för att klara av denna vecka.





14 april 2009

att det aldrig ger sig.

Är så trött nu på allt som har med tänder till växt fas och förskylning... i dag så riner det mera än vanligt ur wille näsa. Cassi är snorig till och från mera klängig.
William är så glad vissa tider på dagen sen så som nu så är han så mammig men idag tror jag ska ge lite alvedon för han har lite feber så kasnke kan han sova bättre kanske.

så nu ska jag sätta mig med ett stort kallt glas påsk must... så sen är det bara tv som gäller.

12 april 2009

vilket välder

i går kunde man ta sin frukost på balkongen... i dag vill man bar sätta sig med en kopp te...
Ruggit och kallt i dag .. så får se om man kanske kan scrapa någe men då ska väll dottra min vara med men får se vad dena dag tar en... vi hade planer på att sätta oss i lek parken gå utt och gå men deta välder är ju inte så roligt... men nu sitter vi och slappar så får se ...

I går var vi ju som sakt hemma hos farmor och ått stek och potatis gratäng med sallans god var det. sen fikade vi på tårtan vi hade med samt glas med frukot och kaffe.
sen for vi hem cassi var trött och ville sjäv be om välling sen så william var vaken till kl var 21 o sen somnade han för natten har inte gått till honom en gångpå hella natten så det kaske har vänt ... men vi la oss kl 22 sj för vi var så trötta så det är väll det man för göra så man kan gå upp kl 6 med william

hur snygg kan man vara!!!

Dagens kläder...
Så här såg man utt i dag... kanske ska visa lite mera vad man har på säg kanske... får se vad framtiden utt visar... kanske kan se en förvanling ... från då till nu... ...






Dagarna tre

Idag far vi vidare på våran lilla tur.. i dag står det farmor på listan...
Blir ju bjudna på mat så man ska inte klaga och s¨vi har med tårta som fika.
Har även köpt med en enkel blomma men ändå någe påskigt... i stället för godis.
så snart dax att göra sig klar för att gå till henne... ska vara där till kl 14 men med två barn så tar det ite tid så får se när man kommer i väg men fast vi brukar mera komma någon minut sent så kommer då Dannes syster alltid sent när det bara är hon och hennes man ,.,,, konstigt..

åter kommer med uppdatering om dagen...

Glad Påsk allisammans

Glad påsk på er allisammans!!!!
Kan det bli bättre med en stålande sol och god mat på påsken.
Vi var hemma hos min pappa och blev bjudna på god påsk mat och mer än mätt blir man man ätar och äter... pappa och dom har ju lagt trall på ders utte plats så vi var ju tungna att kolla in den och fint blev det pappa!

Kl rann ju på Cassi sprang runt över allt och sen gick hon och min syster till andra gården till lekpaken och lekte hon fick med sin pappa oxå cassi så hon var så duktig. William var med med mycket i går sat och var glad och så sov han utte i vagnen på deras altan så det var ju bra...
Fikat eller tårtan och kaffe skulle vi servera utt på altan och så gott och solen värmde gott men sen försvann den bakom huset och kylan kom kryppandes på en .... men infravärmen kom på när vi var på väg hem tråkigt nog men så varmt och skönt när den väll var på...
När man kommer så här så märkar man hur mycket dom tycker om sina barnbarn vilket jag gläds över ... hella min kärl blir varm ... var lite rädd när vi väntade Cassi att dom skulle bli att dom tyckte det skulle vara jobbigt att vi kom men nu värkar det var ått andra hållet... vilket jag och älsklingen tycker är bra.!!

Och i går fick någe som var så bra... vi vill ju inte att dom äter så mycket godis än så i stället hade dom fått i påskägget kläder till båda barnen...


Kvällen lutades med att mannen och jag hade köpt hem till cider och öl så vi satt själva och gottade oss medans barnen sover... och så bra man sov... men så snälla barn måste jag bara få sänge.

Älskar er massor ...