28 augusti 2013

pengar rullar in det går bra nu!

god morgon vaknade säkert ett kg lättare på huvodet, i går fick mannen bli frisör och ta ur alla mina löshår slingor vilket var ca 150 st, så det tog ca 1½ timme och ta ur alla och i o med det så har mitt hår blivit mycket tunnare men som jag fick behålla mera hår denna gång så kommer mitt växa ut fort nu. så jag är inte orolig, 

Ni har väl hört petters gamla låt. Pengarna rullar in, det går bra nu!
I går fick vi hem våran rapport om tvätt maskinen och kortet kostade med jobb 5100:- vilket då inte är värt att laga men att tvätta går än på den, men ringde till if och då pratade danne ca 3 min och fick bara berätta hur gammal och vad dom hade för dom på tvättmaskinen så innom dom närmaste dagarana får vi pengar för den ½ av vad vi gav för den. så tack för det. sen händer det andra saker som jag skriver om lite senare. 

i dag är det som sakt torsdag och cassi ligger med huvod värk så hon blir hemma så det inte blir värre så kanske vi orkar åka till leos busland i morgon som Barncancerförenningen har fixat. så dom andra två för börja kl 9 i dag så får man hämta kl 14, känns lite bättre. 

27 augusti 2013

käppar i hjulet,,,

god morgon onsdag läsare.

I går så var det en ganska bra dag och försökte få till lite kreativ flöde men många käppar i hjulet.
Först efter att vi hade lämnat barnen på dagis så satt både mannen och jag vid var sin dator, men efter en stund så kom mannen som skulle laga våra tvättmaskin men det är torktumlaren som är den trasiga. och domen blir dyr, han sa att det var kretskortet som var trasigt samt det har kommit in fukt eller vatten därför är den trasig. så nu väntar vi på att vi ska få hem pappret så vi kan ringa försäkrings bolaget så får vi se om vi kan få någe för den och längre fram köpa en rikigt torktummlare och tvätt maskin.. men då får vi be fastigheten om att komma och ta ner våran hylla i badrummet och kanske ge en mindre som vi kan sätta upp i stället.  så nu får vi bara vänta men vi kan tvätta i den.

Nåja i går tog vi bilen till husvagnen och kollade in tog måtta allt som vi kunde för att kunna gör den fin med nya gardiner kuddfodral till sitt kuddarna, men vilken tid det tog hon hjälpte mig att räkna utt hur mycket tyg vi behövde. men det slutade med 9 meter och då är det enkel sida närmanre 20 meter för att få runt hella kuddarna. så det var ca 2000>:- för allt tyg men efter vi kom fram till att vi bara skulle byta den som är på barnens soffa för det är där det är det gammla tyget så blev hon skit grinig hon som vi fick hjälp av för att vi inte tog det tyg vi hade tittat på, fick liksom som svar att vi inte kommer att hitta lika bra tyg för billigare men det hade ju bara inge med priset att göra utan om kommer vi har kvar husvagnen vill vi lägga ner flera tussen på den eller vill vi bara göra den lite mera vi???? nåja vårat val.

SÅ det blev inge tyg mera än den vita som är till gardinerna. så nu ska vi köpa sy maskin så vi kan sy,

hormoner eller är det rent trots.

God morgon,,
Kan börjar med ångest som ligger på en axlar ,, hur ska man klara av detta med barns utbrott och arg het,
Det är inte första gången som cassi  får sådan utbrott som hon bara skrattar en i ansiktet fast vi menar allvar,
och slår oss och sprarkar och slår i dörrar och skåp. så för det blir att tvångs hålla henne tills hon lungarn sig, vi vill inte göra illa oss och henne, när kommer deta att sluta för deta tar verkligen både ork och energi,
att bli arg är en sak men att slå.
det är som det kommer hormoner i kroppen redan som gör att hennes humör är som bergodall bana
NÄr kommer det att lunga ner sig eller kommer det att bli mera med åren.

Varför är det så lite man hör om sånt här är det bara vi eller är det flera som har samma problem, men varför kan man inte få någon gens´var om det. lättare att stötta varandra.






25 augusti 2013

en vanlig måndag.

god morgon ... måndag och den första riktiga måndagen för i dag lämnas cassi på skolan vilket är konstigt att ha pojkarna hemma bara, men det blir väl en vanna det med tillslut,

så i dag blir det en lugn dag camilla och farmor kom över i går för mannen har fyllt och jag fyller snart så vi bjöd på lite mat och bara hängde. så lite smått och gott av camilla och så pengar av farmor så jag kan köpa mig en symaskin så denna vecka så ska jag titta och köpa en så man kan börja sy saker till husvagnen och hemma.

Det var så roligt att få träffa c igen. så mycket att prata om så nu får vi snart träffas igen när wille kille fyller år.. så nu måste man börja funderar på det oxå att hans kalas blir lyckat. så men det är mycket nu framöver för oss som familj vilket är roligt och samtidigt är man trött fast man inte går till någe jobb, men det kan ju vara det som gör en så trött är att vi inte gör någe mera en vardags sysslor och lämna och hämta , men det blir nog bättre.

Jag stod med Cassandras skyddänglar i lördag i vilsta och där höll Dianamilen för 25 gången så det var många år och dom hoppas på många fler. men det gick bra så 1500:- fick vi ihop så det vara roligt sålde mest stora samt örhängen. och barnen var med under dagen vilket var ännu roligare.