13 november 2008

nu är det kväller

Ja ha ni har man varit till tuna park och kollat fan vad folk det var på kapphla orkade knappt gå in där men ska man ha någe får man ligga på.
Vi hittade en jacka och samt ett liknade tofflor till lill mannen sen en hals duk som jag gillade hel skarpt som skulle vara tufft till honom.
Sen hittade vi ta 3 beltala fär 2 så det blev två body och ett par byxor.

Sen till cassi hittade vi två byxor en tjock tröja sen en lång ärmad tröja på rea så fet blev bra pris. sen hem ge henne gröt sen ner i sängen tog ett tag men nu sover båda och mannen utt med vovven. och jag och mannen försöker att sluta äta massor av sött saker på veckor na bara på helge och min kropp skriver efter socker snacka om abstiens besvär man har... vet inte om man orkar men är ju tvungen om man vill gå ner i vigt vilket jag vill .

torsdag shoping

i dag blir det att kolla om man hittar några kläder till den lille kanske till casi med får se vadman hitar på rean tänkte vi kolla för att man hittar nästan alltid när man inte har några pengar men sen när man har hittar man ingeting.

Sen så ska jag sevad presentkortet ligger på som William fick av gudmoder... spänande

Det var tråkigtatt en vännina missade williams dop men inge ting att göra i dag men trågit var det som man väntade på dom hade varit trevligt att träffa dom det var ett tag sen ... får ringa och höra om dom har lust att hitta på någe någon dag så kanske flickorna kan leka.

William är i dag 10 veckor och en dag vet inevart tiden tar vägen .
I dag ska manträffa en tjej från fl och hennes karl ... på kaphal får man bara hoppas man hittar någe.

12 november 2008

tävling

Tävla om presentkort på 300kr!
Dax för ännu en härlig tävling o denna gången i samarbete med A-BAY - surf, skate and snow for kids! Butiken har ett stort utbud av tuffa ungdomskläder o skor från kända märken som Quicksilver, Roxy, Billabong, O´neill, Rip curl, Burton, Emerica mfl. Finns även endel tuffheter för de allra yngsta!Nu har du chansen att vinna ett presentkort i denna butik till ett värde av 300kr. Perfekt såhär innan jul då klapparna ska inhandlas =)
Jag tävlar om ett presentkort värt 300kr hos A-BAY i Tant Ulrikas blogg. Var med du oxå!

bilar

Fan vad trött man blir på bilar och allt med dom att göra så behövda men så sotr kosnad ....intefan är det billigat att åka buss heller eller att man kan räkna med att man fpr plats heller på dom .

farmor kom vöer aför att skicka danne till bilen så han slipper ta bussen får se vad dom säger när han kommer dit.
Cassi har gott och lagt sig så nu sover hon kanske får hoppas på det.
Sen då william han sov frå kl 23,00 till kl 06,30 vilken kille man har bara fått barn som sover hella nätte vilket är skitt skönt kanske någon gång att man får gå upp men han är så dukligt.... redan 10 veckor i dag om några timmar så vart tar tiden vägen ...

11 november 2008

frukost v klarat

Nu har man ätiti frukost och tvättar och mannen diskar och tar hand om maten så får se vad det blir tror han tog fram lax i går så det blir nog det ... sen står dotterframför tv och tittar så fint. william sitter här bredvid så man kan sitta här en stund...
i dag blir det att åka till affären för att handla hem frukt och grönt samt frukost somd et är slut hemma och nge nyttigt vill man ha hemma ... så det blir än sålägne.

10 november 2008


Jag tävlar om ett presentkort på 400kr att handla för hos MiLike i TantUlrikas blogg. Tävla du oxå!

måndag

I dag har det regnar för det mästa och jag sitter här och nu fortfarden i pjamas och bara är orkar inte ta mig för någe gjortde lite i dag tog hand om tvätt och så lagade jag mat så nu harvi fikat så ni sitter mannen och och Cassi i soffan o kollar in banr tv ..

fik ju lite presntkort som jag skrevi går och på torsdag ka vi gå på vipkväll på kapphla och se och då får man 30% på varje plagg till ord pris och sen rea på rea kläderna så får man se om man kan htta någe till båda för dom pengar vi fick ....

9 november 2008

farsdag dop Willian 9/11-08

i dagär det fars dag så pappor i våran släkt fick en choklad aska inga pengar men någe blev det ...Till barnen från mig och dom vantar och mössa som han själv har valt så det blir rätt.

I dag döptes våran son till william daniel så det var myssigt prästen var lite mera spontan så inte för mycker gud och ibel snack och cassandra sprang runt i kyrkan men det gjorde inge så det känndes nästan som det inte kunde bli bättre med et ...blev inte så stelt

Har ett par flickor som man var bravän med för 2 år sen som vi knappt har träffat men vi har hjälp den enna så mycket och verkligen försökt hjälpa på alla sätt men så blir man dissad under mattan som fan inge svar på inbjudan eller så och smånga som inte kunde komma över små saker men men sånt är väll liket...
I bland får det en att fundera varför släkten elelr så kan bli så i sär .. jag vill ha en kompakt familj men inte sa nite för alla kan intr träffa all sammtidigt med skils mässa och sånt skitt varför itne bara lägga det på sidan och bara vara men nä... så hur blir våran jul bara så sitta hemma bara vi fyra ... äta jul mat och öppna presenter sen då inge mera skitt råkigt ... dannes pappa drar på kryssing och min pappa hatar julen med allt stress mormor och morfar åker med en kryssning så och dannes mamma jobbar till kl 13 fan tycker det äe skitt ... när åra blir så stora så ska vi t a och firra med hella våran släkt.