27 augusti 2008

Hur kommer deta att sluta

Satte mig o grinnade hos barn morskan i går onsdag alla kännslor bara bubblade över i kikstan ... vill inte mera orkar inte mera att vara gradvid i gen är det bästa men jobbigtst är att veta attdenna blir stor med och att det är JAG som ska födda och inte någon annan j*kel som ska .
Hb hade gått ner från 108 till 99 vilket inte var bra men dom på förlossningen bedömde att det fick var så nu ... men sen blir man inte i gång satt än helle för dom gör inte sånt om det inte är för någe annat alvarligt... känns som ingen förstår en ..

Så fick en tid på måndag den 1/9 så får vi se om ingen babys kommer innan des så ska jag få en tid för ultra ljud i gen för att kolla storleken på den... Vilket känns som evigheter ditt .

Mannen var lite rolig i går frågade hur mycket dom nu går uupp per dag och svaret är ungefär 30 gram per dag om man ska räkna från ultra sist som är den 15 aug tills i går kväll så är det hella 13 dagar så 13 gånger 30 blir 390 gram och den har inet kommit utt än så den närmar sig med storm steg för 4000 gram sträcket.
Nog om det ...

Farmor bjöd på tai mat i går så gott kyklingspätt med jornött sås och jag är inte så förskust i jordnätter men det var med lagom smack och så det gick ner ....

24 augusti 2008

orkar inte mera

Vill inte klaga men hur fan ska man annars klara av dagen....
i dag är man i vecka 39+2 så inte långt kvar i dag så passade vi på att packa in tvilling vagen i bilen så den fins där sen bilstolen tror inte man hinner tänka på allt när man har ont o ska födda .
Packade tvilling väskan oxå så den är klar med C saker och babys får komma senare.

Vad mera har man gjort i går blev man bort bjuden på lunch med fika taco paj med kykling och tortilas bröd i ungen skitt gott.
Sen fick man rikigt god klad kaka som efterätt så det satte spiken på kistan .
Sen hem färd så var C jätte hängig och ville inte sova allt somande nog inte förren kl var 21.30 så och vad det bor på tror vi att det är tänderna men dom har brutit utt men dom kanske kommer mera neråt nu eller så är det någon ny som kommer.
fick alvedon och så fick vi henne o somna i dag är hon snorig och näsan rinner lite men inte så farligt så men D och Jag har själva ont i halsen på morgon får se om det blir någe alvarligt eller om det blir så här bara... vill inte var sjuk till förlossningen hur ska man då orka med en sjukdom och sen värka det går bara inte (Gud va på min sida) nä ska sätta mig i soffan men först ska mannen få ta ett kort innan den ska komma utt till oss.