1 februari 2014

Första febo lördag o det är nästan 2 grader varmt  ute. I dag har man inte sett mannen någe för han har hållt på göra rent och visat den  den för folk som är intresserade ut sv den ... en är nog rikigt sugen men kan i te köpa den förrens onsdag ... ffår se om den finns kvar eller ej ....vore skönt att få iväg den o samma dag hämtar hem den nya. Men vi får se hur vi gör. Och hur det går.

31 januari 2014

vänner...

Efter det man har gott igenom sjukdom som cancer så glöms ens liv bort lite. man stannar livet lite fast man ej sj kanske vill det . men nu så vill man ju som jag säger hitta sig sj.

Innan vi fick våra älskade barn så var vi väldigt soc människor som festade eller var över hos vänner men nu då träffar man nästan aldrig vänner som man gjorde innan. mycket hänger nog på hur livet blir barn. giftemål och mycket kan hända på så kort tid. 

Jag trivs nog bäst när jag är med mycket vänner . då är jag mig själv. 

Så min fråga är det någon mera som känner som mig som kanske inte har många vänner men vet inte hur man ska få kontakt med vänner som man kan hänga med som vänner som par som familjer.??

Att man funderar så fick man lite glöd sen förra helgen då man träffade gamla klass kamrater . med hjärtat på hand så träffades vi aldrig på fritiden,, enbart i skolan . men då förra helgen kändes det som vi aldrig har varit i från varandra... en konstig känsla.

Jag har då min bästi min siss.... Cia hon är en vän som jag har känt så där 16 år och vi under åren så hängde vi varje dag varje sommar sen när skolan började så slutade vi vara. men konstigt nog så var det som vi hade träffas hela vintern när sommarn kom. Hon är min bästis Cia du är min bästis. >3

Så känner någon igen sig om vänner som kommer och går.

Ge ett Hjärta på Fb  om du skulle vilja få lite nya vänner! 
Fredag och direkt på morgon kolla man vad vågen säger och 1.1 kg denna vecka. tänk om man kunde knäppa med fingrarna så försvann allt . men men sakta sakt så går man ner. jag hoppas mera av mig tittar fram,

Var på möte i går med ams och vet inte om jag blev klockare ...
Om jag kommer att jobba över deltid så slipper jag kanske att ha en annan aktivitet restan av tiden i veckan men om jag har mindre än del tid i veckan så behöver jag ha någe mera att göra samt söka jobb och skriva in allt som händer. vem orkar. lutar att jag skriver ut mig och har deta i ett år och jobbar så mycket jag kan och hoppas jag får nya akasse dagar så slipper jag stressen och kanske kan finna mig och inte gå in i väggen.  Väggen är inte långt bort.

Nu händer det saker hemma. Bilen ligger på blocket nu och jag hoppas vi får i väg den . Och våran volvo är besiktat snart servad , samt tvättat och allt är gjort kan man bli mera glad men priset är det som är det bästa. Tack vara Dannes Farbror. kan inte tacka honom nog. så om vi får våran svarta såld så behöver vi inte lägga till massor från våran plånbok. och har ändå pengar kvar men detta är ljust nu min sista bil jag vill lägga pengar på. först våran svarta la vi kontant och så denna ..... fan är inte gjord av pengar. vi får slita och vända för att kunna spara. vi är väldigt ekonomiska i mellan åt. och så klart slösiga på saker,

Och om en månad blir det party hemma så då blir barnen hemma hos farmor över natten. så det längtar man till vet inte vilka eller vad som händer den kvällen!!!!!

30 januari 2014

God förmiddag träning hemma blev nu gjord och det värker i hela kroppen.

I dag är det möte på ams och farmor kommer och 'är barnvakt så jag kan åka ner . får se vad dom säger och hur jag ska göra nu när jag kommer jobba timmar. blir svårt att göra ett schema till barnen så men det får komma som det kommer.

I dag får vi se vad dom säger om bilen som är inlämnad men dom berättade att dom har ju garantier så får se vad notan kommer att gå på. Jag hoppas dok inte på för mycket för nu vill jag inte spändera mera pengar, jag vill bara spara.... berättade för mannen om vi får in som nu så kanske vi kan spara mellan 5-10tusen i månaden och med det så på ett år kan det bli över 100 tusen så då kan man göra massor av roligt med.

Men så klart tänker man på framtiden kommer att erbjuda en för år 2014 år min familjs år...

och börja leva livet  som har ståt på stop knappen i näst till 3 år så nu jäklar. ska både mannen och jag hitta tillbaka till våra roliga jag ... men så klart lever vi i en vanlig vardag med jobb dagis skolan och så klart att vi ska båda få träna och må bra.


nåja måste sluta nu så hej så länge. titta tillbaka igen vet jag!

29 januari 2014

I dag är det en dag som man bara springer fram och tillbaka , i dag är det sång för barnen så det är mellis nu som gäller sen springer vi vidare till sången hem igen och laga god mat som tacos på listan i dag.

I dag är det en oki dag. men en glad sak hände kollade med måtband och det har försvunnit 4 cm runt midjan. och så skulle byxorna på och jag gjorde som jag brukar men det behöves inte dras så mycekt för nu sitter som löst i midjan, och det är roligt när det händer saker på kroppen så jag hoppas det fortsätter så här och sen får man se ska ju ta körkort men det kanske blir att trampa mera nu när sommarna kommer så skulle vilja ha en motenbake så får om jag kanske skaffar en sådan.

I dag lämnas bilen in igen vi lämnade för en vecka sen och betalade för någe fel som inte är fel på för nu efter bara två dagar kom samma fel upp igen så nu  är det sista försök och blir det inte bra får vi sälja den som den är . för jag vill inte lägga mera pengar på den för jag ska ha en ny. eller en bättre beg. längtar lite och jag längtar vad här näst blir.


28 januari 2014

Peppad och taggad men så klart kommer det svackor som man måste ta sig i genom men det är bara att görat. i dag blev det en hemma dag med lite träning och så klart städning står på schemat men snart dag att hämta hem barnen och kanske ta en dans med snabbel draken för det behövs i gen. 
Funderar på och köpa lösa vikter funderar på om en sådan ketel boll är bättre än hantlar.?? Någon som kan svara och vet vad som kan ge bäst resultat. 

Igår var mannen och hämtade ut vårat packet från gymgrosisten och mina kapslar kom så nu klarar jag mig länge så får vi se om det hjälper mig ... 

Känns som det händer mycket nu men mycket av orken går till våran bil vilket både mannen och jag inte gillar för den kostar oss massor ljust nu med lagnigar och så ska vi skaffa en annan som kostar den med. Jag vill ha den nya så jag kan börja köra igen och skriva in mig på bil skolan. bara att vänta ... men det känns bra att jag med en dag kommer få lite lön får se om jag får ha rätten till arbets garatin lönen med eller om den försvinner nu när man börjar på timmar. 

Mannen fick reda på i går att han kommer att jobba mellan 7-16 vilket gör att han hella tiden kommer hem senare och ska han träna så kommer han änu senare. får se hur allt kommer att med träning och barnen och oss själva. vi har i alla fall helgerna tillsammans. nåja nu ropar tvätten så hej så länge.... 

27 januari 2014

Vågar man hoppas vågar man ropa hej!

Men nu kan jag det. Nu ringde han upp försökte nå honom och han mig en gång förra veckan men i dag ringde han upp efter ha lämnat tel nr till honom och då sa han att dom ville ge mig en chans till detta projekt som ska börja och känslan när han sa att jag kom med finns inge bättre. visligen är det timmar men jag kommer att visa  dom att jag är den rätta.

Så vågar man skriva att flytter på bra nu!!! Lycko rus för stunden ...

26 januari 2014

en stressad men rolig vecka!

God morgon måndag.... vilken vecka och vilken helg det har varit....

I veckan som har varit var det möten inte en lungn stund alls.
I fredag så kom ju sängarna till barnen fick upp båda och fick i väg skräpet och hela lördag tog det till städning och för min del göra mig klara för att träffa gamla klass kamrater från Hv vilken var så roligt att få göra. Bowling med god dryck och god mat. fast det är 9 år sen vi såg så såg alla ut som som sig själva och vara precis som förr.-.... en så skön känsla. Efter vi hade ätit gick vi vidare. och tog lite mera goda drinkar. Hamnade på Birger natt klubb och det vara då många fjortisar fick en att känna sig gammal men frågade bartendern och jag var yngst av alla 24år  det tackar man för. jag var ju en av dom äldsta men det kan man inte se. Så man tackar och bugar. Det hade man glömt lite när man är på dansgolvet. van att danne är med och står bakom en och inte behöver oro sig för andra ska komma och dansa med en.

Och det var just en som hela tiden kom och försökte dansa med en fick vinka in förstärkningen våra grabbar så dom fick dansa med oss vilket var as roligt att få dansa.men på slutet höll det på bli slagsmål mellan den kille som har försökt hela kvällen  och en av  våra killar. men vi fick i särr dom sen gick vi hem Men dörr vakterna tyckte då att våran kille hade alla rätt på hans sida. men man vet ju hur fort det kan gå när det väl börjar. .... snälla som dom stannade dom tills bussen åkte Tack för det killar!!

Men helgen slutade inte där.... i går söndag blev det en lång resa till Nyköpning och kollade och testade kanske våran nya bil. 183 häst krafter och fan vad det åktes av .... kan nog säga att jag älskade farten älskade bilen i sig. all som vi vill ha fast på den,,, och priset fick vi som inköps priset vilket är fel från deras sida fast vi fick ner den 3000:- till så det är ett kap som vi inte rikigt kan släppa. och i dag får vi reda på vad allt dom ska göra på den innan vi får den. det sura är att se pengar försvinna. men får inte igen allt men ska då sälja våran så den tvättade i nyköping med hjälp av Farbror till danne och så tog vi kort och ska lägga ut den fixa  det som måste . fan den kommer vara ren nöje att köra. danne vågade inte han tyckte han körde på men när pelle tog över då fick vi hålla i i oss och då var det inte snabbaste eller så men det gick fort fort fort.... Fick hålla i mig och hjärtat bultade på som bara den .

Nu kanske ni undrar vad vi har tittat på men det får ni vänta med tills den står i vårat namn!