17 april 2014

Hallå .

Det går några dagar i mellan eller i bland veckor innan man skriver någe här men ljust nu är det mycket , vi har ju varit sjuka mycket samt att nu ska vi försöka komma igen med allt som är hemma skolan dagis jobb och så klart mitt körkort men det sköter man ju sj , är glad att min man vågar sig utt på vägarna med en och låter en kör så pass mycket som jag får . men jag måste dok komma över mera om allt som rör detta om bil.

plugga teorin är då inte min bästa sida jag blir så arg på mig sj att jag inte klarar av att få in mera info.

Jag har skrivit att det går illa och varför man stressar med körkortet och att man ska ta teorin lungt , men jag vill itne vänta jag vill ha mitt körkort och det är nu jag har satt mitt mål och det är ändå ett mål som jag inte kan släppa, jag har då inte kämpat så här mycket med någe, när jag kämpade så här hårt var året jag skulle sluta 9 för att äns komma in på gymnasiet. önskar att jag inte var dyslektiker och måste kämpa så hårt med att förstå saker och till allt tar så mycket längre tid att förstå .  Körningen går hur bra som hälst körde motorväg i dag upp och ner farter samt då omkörning vilket gick bra så ska öva lite under påsken. och nästa vecka så ska jag få 40 min teori med Robert så ingen körning då,

Jag kanske har höga krav på mig men jag ska ha körkort och det ska vara innan sommarn börjar.
Jag vill känna vinden i håret och känna mig fri.


Jag har även fått en stor saknad efter min mamma dom senaste dagarna, saknar hennes skratt hennes doft och hennes sätt att vara mamma. Vill bara ha en stor kram.... saknaden är stor.

Har så mycket känslor som jag inte vart vart jag ska ta och göra med. Tankar som många andra inte behöver tänka på. Lev för dagen är lättare sakt än gjort ta timme för timme.



I bland funderar jag på att låsa bloggen så man skriva vad man rikigt känner och tänker på,
För man vet inte hur folk tar saker och ting så man rikigt känner.

Men men jag har min familj och det är mitt allt (Min familj)