31 december 2009

vi önskar

Vi önskar er alla ett
gott nytt år
Kram

nyår

Fan redan ett år som har g ott och snart är det inträdde till 2010 vilket känns hellt galet att skriva.

Vi tackade nej till grannarna vilket i bland känns tråkigt samtdigt är det skönt att få vara med barnen och bara få vara med dom och myssa samt mannen som knappt har varit med oss som han har jobbat natt.

Vad har hänt hos oss under 2009 ...
Vi har haft 2 och 1 år klas för våra barn mannen fyllde 25 och själv 24
Vi har varit gifta i 3 år och tillsammans i 8 år . och molly hundern har blivit 4 år .

och sen men inte minst att vi väntar tillökning till den 25 maj 2010.

Nåja nog om det. i dag bjudes det på porterstek med potatis och morötter med mycket sås sen på sidan om så blir det vitlöksbröd med tasiki. och till efterrätt blir det parnakotta med frukt sås till ska bli gott...sen blir det lossas bubbel och snacks senare får se när barnen somnar cassi sover en stund nu så får hellt enkelt se men det gör inge hur länge dom är vakna i dag det är ju slutet på det gammla och början på det nya.

28 december 2009

Lite jul bilder från julen 2009


Den hemma lagade maten var kanon Jaana hade stått och gjort allt själv.




Hella fam på bild.

Hade ringt alla ställen jag kunde komma på tänka på för att barnen skulle få åka någe pulka i jul och slut var det över allt , min pappa kom över en snabbis på jul och så berättae jag att jag sökte efter pulkor och så på jul afton så säger han att det är någe som fatts och fram kommer dom här två och barnen älskade dom
Tack pappa!



Vi tog inte med alla jul klappa så på kvällen hemm blev det några till att öppna.


Vi var dagen efter och firrade hemma hos farfar som bjöd oxå på jul mat.

Cassandra fick mycket hon kunde göra själv uttan brorsan som hon behöver tänka på när hon gör så deta är någe hon fick som hon sitter med oss och gör när William som sover.


Som vi knappt har varit hemma som vi har varit över allt så i går söndag så tog vi pulkorna och gick utt och cassi tyckte det var roligt wille var mera rädd så men vi gick till barnen dagis som dom har en liten backe men det varför mycket snö så det gick inte att åka ner för så vi var utte ca en timme me det tyckte dom om.