29 januari 2011

solig lördag

Lördag och det är plus grader utte samt i dag kommer att bli en myssig dag med familj.

Först nu kommer cia att komma med sin familj ska bli roligt att se den lille det var en ånad snart sen jag såg henne. sen så är vi hem bjudna till dannes pappa på mat så pizza står det på menyn ska bli roligt att komma utt lite ,,, och idag tar vi vagnarna som tur har vi tre platser så vi kan gå för vi kanske inte går så tidigt från honom så att cassi orkar. men men trevligt ska det bli att göra någe .

Danne ringde och ringde och i fredag fick han reda på att han var ledig och hur fan ska man veta om det hr gott vidare hur ska man veta om ingen ringer tillbaka så måndag är tracking på gång högvarv på tel.

Sen ringde chefen på jobbet frågade om danne kunde jobba 2 dagar nästa vecka så tis och fred är han borta dag .

Så nu snart måste jag ta och sminka mig klä på mig så man ser utt som folk igen ,

H en solig och härlig dag i dag

Ps: Vilka är det som läser lämna spår så kan jag titta tillbaka och vad är det ni vill läsa om eller så berätta gärna

26 januari 2011

mår skitt

Jag mår som skitt i påsen i dag.

Kan det bro att räkingar ska betalas kan det bro på sitvationen hemma med jobb eller inte jobb.

Ni som står oss nära vet vad det handlar om hemma men för er som inte står oss nära kanske funderar på vad det är jag snackar om det stora handlar om min man som inte har blivit rätt behandlat och nu slås vi för den rättigheten, Det förstör kanske för andra och kan jynna danne och det kan bli dyrt för dom som inte tar in info eller tar sitt ansvar att allt blir korekt gjort, Vi kan inte bara se på när dom gör som dom vill och skitter i lagar och förplikter som fins , Det jobbia i detta är då att allt tar sådan tid. Kan han eller får eller ska komma tillbaka så kan han gör det nu men först måste do kolla att det stämmer som danne har berättat och bara det tar sin tid sen så måste dannes hjälp ta i sin tur hjälp i från etuna allt är snurrigt, men min man har rätt i allt och alla runt om honom bara gnattar om han söker andra jobb ... så klart söker VI båda jobb uttan för stan i västerås kungsör,

Men ändå är bara frågan om man söker annat inte FAN sitter vi och rullar tummarna men så klart när det gäller ekonomin så vill vi bara få in foten någon stans. så vi önskar bara folk kunde sluta och gnatta om jobb frågan vi mår skitt än då här hemma på alla sätt och viss vi kommmer inte från det.

Vi vill bara bläddra blad och känna oss glada och posetiva och det känns så inte i dag som det är .
Var tvungen att skriva av mig för jag spricker snart.

25 januari 2011

Hallå en nya färg på bloggen kan ju inte skada vad tycker ni? jobbig bra eller skitt vad tycker ni.

I dag blev det lite handlat på maxi efter det blev det lite lunch men sen så gick vi till dagis och där så hittade vi inte wille skor och fan vad arg man blev innan vi hittade tjuven i dramat , Så är det bella som har då fått våra skor med sig hem och vi fick då ta hennes så hennes son fick sina hem så i morgon blir det bytte.