15 juli 2011

leukemi kortison del 2

En prinsessa som har en av sina sämsta sidor kommer fram i dag. Chipsen är då hellt slut och pappa är och handlar 1 kg chips som knappt räcker över helgen . och då är det hon som äter allt vi kan norpa en chips bit per dag men resten är hon . vad säger ni om det. ?? Kortisonet hon äter har då kommit i gång i kroppen vilket gör henne mer hungrig samt sugen. så vad äter hon denna gång kanakse ni undrar.

Första om gången var det mycket yougrt samt mackor och gröt och ägg.
Andra gången nu är det chipst dag som natt som kl 6 på morgon. en skål chips står över allt och måste ha med när vi åker någon stans. mackor med ost och leverpastej och ägg samt kött ,är nu posetift.
hon äter leverpastej dirket i skivor samt ost så det går ått massor hemma.
för 3 veckor sen vägde hon ca 15 kg i dag väger hon 20 kg och deta bara på 3 veckor.


parken Zoo 13 juli 2011

Denna vecka på shemat är det behanling varje dag så i åker in för en spruta som inte tar mera än någon min sen åker vi hem och i onsdag tog vi och åkte till parken zoo för lite karoseller och vi trodde vi skulle gå in men så långt kom vi inte, det får bli en annan dag.
Vi tog även några lotter så det vart en stor baksetboll med hem samt två hammare som man blåser upp.
Men efter det åkte vi hem med 3 trötta barn.





14 juli 2011

redan torsdag och halva dagen har gott.
I dag var det mera cellgifteer och så klar en vända till lek tearpin till åsa. vilket är altid trevligt och roligt för barnen . speciellt när det kommer andra från våran avd.

I dag fick vi även träffa kämpar familjen som har hoppat på ett stort hop och nu är på väg upp i från .,,, dom är rikiga fajters.

så nu är det cars på film som gäller efter maten och sen får vi se vad man ska hitta på för någe.

hej så länge ska kolla runt lite.

13 juli 2011

God morgon en snabbis blir det...

Varför inte har man bloggat på flera dagar och varför så deppigt skrivet kanske många tycker men ärligt efter alla besked all oro och ångest så mår man fan inte bra. nu har man skaffat hjälp och till och från mår jag bättre och visa dagar säger jag inte mycket vilket är till sin ovanlighet.

Vad mera har hnt jag får hel ersättning från fk vilket är så jäkla skönt får då får man det från försäkrings bolaget med så nu börja det rulla på. nu är det maxis papper som ska in och rulla på.

men hag har en en kanon bra handlägare som jag nu ska sätta mig och ringa.

annars är det masor av behanlingar varje dag men dom är små så det är skönt. men på måndag ska ho sövas för fatt få medecin i ryggen .