12 september 2012

Ångest

Ångest , som växer över en som vet inte vad, mår inge bra känslorna kryper inom mig och jag vill bara skrika. kroppen skriker mina tankar lika så, Jag känner mig hängig och ont i ansiktet så det stramar till örat, känns som någe skulle vara på gång men vet inte vad än, vill inte känna eller må så här hatar denna känsla och sen som grädde på moset. så vantrivs mannen på jobbet så nu kommer 1000 nya frågor upp och jag orkar inte ta detta nu vill ta en sak i taget men om han inte mår bra vem ska då stöta en, han är ju min stötte pele.

Så nu vet jag inte vilken vände jag ska börja i vill bara dra täcket över huvudet och försvinna för ett tag.

Så här mår jag det är bara att förstå eller inte men någon stans måste det komma ut.

Mannens och mina tankar angående cassis knöller börjar snurra läkare och ul lökare kan då inte se vad det är för knöllar och om inte kan se är det gott eller på ont. Är det tumörer eller är det fett knölar eller är det åder knytten vad är det?
Jag vill ha ett svar nu!

Men det kan ju dröja så ångesten kommer stanna kvar då en stund.

11 september 2012

uppdatering knölar

Tisdagen vi har väntat på, I dag ringde läkarn för cassi och berättade att dom nu har tittat på dom nya ul bilderna som tog förra veckan i torsdag. och dom har då inte vuxit men två av dom har då tydligen inge blodförrsel i mellan så nu ska det göras en magnetrönken som ska skickas till uppsala så dom med får titta på dom och sen komma fram till vad det är och sen äventuellt ta bort dom, men som sakt en sak taget. nu ska vi vänta på att vi ska för göra en magnetrönken innom dom närmsta veckorna.

När ska det vara nog det är logopeden går vi hos sen stick i fingret och sen hålla på att undersöka och visa knölar höger och vänster. och cassi säger aldrig i från hon är stark som pippi , våran pippi.

Så nu vet ni lite vad som händer.