15 maj 2010

Rorri är i gång i dvd och mannen är och lämnar tillbaka filmerna som vi såg i går och i dag.

I dag har det varit en seg dag hella dagen trötta barn och föräldrar mer eller mindre.
Men i dag blev det invigning på balkongenmed fikat vilket var roligt som vi har längtat så länge på att få sitta där utte och få njuta över att kunna sitta där.

I dag blir det köttbullar och potatis och brunsås till maten vilket ska bli gott sen så blir det bara att få barnen att sova sen så man kan slappa själv i soffan

Vad har ni andra för er denna soliga dag?

30 grader i solen

30 grader varm i solen visar våran mätare på och inne är vi ljust nu ska äta lite lunch sen blir det säkert lekparken med barnen får se vad man mera hittar på bror lite på hur min kropp säger i från.

nu är det inte så längt kvar tills den ska komma så jag försöker ta det lungt det bara går som man kommer efter med sömn sen.

I går var ju morfar och mormor och hälsade på och efter det sprang vi til bvc för 3 år kontroll och det klara de cassadnra skitt bra lite blyg för att prata men det sa hon att det var vanligt.. sen berättade hon att mina papper hade kommit så när min lille kommer utt så kommer hon hem till oss på hembesök så det känns bra att ha henne till denna med. för jag tycker verkligen hon är bra våran bvc tant.

14 maj 2010

Försäkrings kassan / Bvc

I dag så bar aså där fick jag ryck att komma på att cassi ska kollas på 3 års kontroll kl 15.15 och så samtdigt nästan kommer cassis morfar och mormor över men wille och jag stannar hemma och mannen och cassi får gå för jag orkar inte gå så långt mera.

Sen så ringde jag till ff i dag för att kolla med dom om patret jag hade fått hem och det är nu fixat ska bara ringa och kontrllera i slutet av maj att jag får utt betalt att jag ärmed i systemet.


Sen så har ajg en förhoppning på att mina saker från i ikea kommer i dag så wille får en ordenlig säng med madrasse och stort täcke. och att pappa är kvar så han kan hjälpa mig med det.
Sen blev det lite beställt från lindex i går bara så där vilket annars alldrig händer så två par tröjor och två kort byxor till wille sen så blev det 3 tröjor till cassi och ett bar kort byxor skulle komma innom 7 arbets dagar så får se när det kommer hem till en... SEn kan man ju inte handla så mycket mera till cassi som hon fyller sanrt 3 min stora dotter så då får man önska sig saker och kläder.

vilken natt

I dag så vet jag itne hur man ska förklara sig hur man har ont eller hur man mår.

Mellan 00 och kl 7 så fick jag i mellan timmarna så ont i magen så jag vaknade av det känndes som mensvärk men var det det eller bara kissnödig.men det kom även i mellan kiss pauserna på natten och det känndes bara neråt så det är svårt att sgäa var det värkar eller bara barnet som håller på för det slutade sen strax där efter kl 7

Känns hell fånigt för man vill ju att det kommer i gång men samtidigt är jag lite rädd för att födda cassandra kom värkarna i gång av sig själv och jag kände ingen kontroll över dom men när jag blev i gång satt så hade ajg mera kontroll över allt med andning och där till.

Får väll hellt enkelt se hur deta slutar... vore myssigt att få snossa på en ny född till helgens slut.

12 maj 2010

God morgon

god morgon allisammas!!

I dag är man fru och man trötta mera mannen som har fått sprungit i mllan alla rum till wille och cassi ,,brukar inte behöva springa till casssi någe men nu har hon åkt på hosta har hört wille med hosta men på henne sitter det verkligen så nu är det frukost som kallar på en kanske ska ta en kopp kaffe i dag känns som det skulle behövas.

järndrop

Farmor kom och passade wille medans vi åkte till förlossningen för att få mitt järn drop väll där så fick jag komma in i undersöknings rum men blev fort utt skusad av en som skulle födda sen var det fullt i alla salar samtdigt så dom viste inte vart jag skulle lägga mig som man kan bli lite yr och så ville dom inte att jag skulle sitta . så blev skickad till bb /gyn där fick jag en sköteska som inte kan ta i mott människor och sen hittade hon inte så så grävde i båda armarna och det bara spruttar tårtar ur mig av skäck och ont och nervös som tur var mannen där men hon var så vellig så hon passade bara inte ihop med mig.

Väll efter så där någon timme eller så kom det en speciel lite tant som var duktigast på denna avdelning hon hittade och satte det på en gång varför ska man behöva lida mera än nödvändigt.?


Tiden gick och det brukar inte ta mera än någon timme i dag tog det 3 timmar så kvart över 1 var vi i parkerings huset. Får se vad järner vissar på månad om inge händer i helgen som man aldrig vet nu mera men så mycket samman dragningar hella tiden så kanske denna kommer tidigare kan ju hoppas!

Annars så har mannen och farmor varit och handlat hem mat och sen har vi bara varit hemma och alla är så trötta i dag så tidigti säng för oss alla om mannen inte har somnat bredvid wille nu men när jag var inne så tror jag danne sov och wille vaken..

11 maj 2010

det fruktade samtalet

I dag ringde hon och vist viste man att det kanske skulle bli så här igen men inge man vill.
I morgon så ska jag till förlossningen och få järn drop vilket är skitt men så viktig nu när det kan hända när som hälst så är det inte säkert nog för mig eller vårt barn att föddas innan jag får någe mera järn... det låg nu på 94 så allt över 100 är dom glada över. så får se hur ofta och hur mycket jag behöver åka in innan den vill komma utt.

Mannen var så snäll så han tog med sig barnen utt ett tag jag sover inte på nätterna för det gör så ont över allt så soffan somnar jag lätt i vet inte hur eller varför av uttmatning kanske.

Tack Älskling älskar dig och uppskattar dig massor.

10 maj 2010

hur ska det sluta

Sjuk förloppet forsätter.

Mannen tog sig i kragen idag och ringde till doktorn för sin hosta som han har haft sen två veckor tillbaka är inne på 3 veckan ... och där så fick han nu utt skrivet molepect för hostan som han ska äta nu tills det känns bra igen ..

I samma veva så har Wille fått feber i dag är det 3 dagen och sen så har han varti väldgt känslig när man har byttit blöja som sakt och vi var lite orolig om det var någe fel eller så men vi fick en tid bara någon timme efter vi ringde och det var ju bra och dåligt... allt såg bra utt och satt där det skulle tackar vi för!

Men senkan var för hög ska ligga under 10 men hans var 64 så han har en infetion eller virrus så nu blir det kåvepenin för hans del hella veckan då men då kanske han är frisk t ill sin syster eller bror tittar utt. Så han blir hemma denna vecka med tråkigt som han bara ska gå denna och sen nästa sen är dom lediga där i från i 3 måanader.

Nåja nu är mannen och farmor på väg och hämtar utt medicinen och ska handla hem pizza och kebab så gott och jag är så slö orkar inte äns kolla vad man kan laga för mat men det får vi ta en titt i morgon.

9 maj 2010

längtar

I dag står det att det bara är två veckor kvar kan det var asant tiden går så fort men inte tilräkligt tycker jag .... om man inte hade kramper och ont och kunde röra sig och hjälpa till så skulle det kanske kännas bättre,

Men 14 DAgar... Sen är du hos oss ... längtar!

v 37+2


söndags trött

kl var säker 22 sista gången jag tittade på den, ändå så trött allså kanske sover för mycket eller så rä det för jag vaknar och inte kan sova på nättrena av att barnen roppar för att dom inte kan ta på sig täcket själv eller att dockan har gott sunder eller en son som hade feber i gen inatt och kom över till oss kl 3 i natt och låg och sparkade som jagi nte har det nog med ont över allt och så,.,,,

Men har väldern bästa man som låter mig sova på morgon .... tack älskling.

Baren är nu rastlösa av att vi har varit innen i snart två dagar så i dag blir det handla lite bröd mjölk sen lekparken blid det idag.