26 januari 2012

Våran nya bil!



God dagen....

Torsdag och snart redan helg. I dag hade vi en träff med sjukgymnaastik tjejerna på Näckrosen för maxi.
Och det gick bra förutom att dom inte får klämma och testa och så han blir så arg. Dom skulle vilja testa hans stelhet och kolla om det blir bättre eller sämre men då måste man ligga still och där är vi inte än.

Sen så sa dom att han utvecklas som han ska men är stel i höger fot. Så vi ska fortsätta strecka honom.

Sen var mannen med cassi och det gick med bra, så skönt att det rullar på åt alla håll Wille var på dagis och saknar sin lekkamrat som har varit hemma denna vecka. Hoppas han kommer snart tillbaka.

I dag ringde försäkrings kassan och både glad och arg på dom .
Mina papper hade kommit in (MEN) Jag hade fyllt i att jag hade skickat bilagor och alla hade dom inte fått in ÄN Så jag hoppas det dyker upp och då skulle hon ringa till mig så jag slipper vara orolig.
Frågade även om jag har rätt att få ersättning från första dagen dom fick in min ansökan och det hade jag så Juli 2011 fick dom in första pappret och inte än krona från dom.  men det blir inga stora pengar men någe kanske man får. Men hon sa att det var så mycket så dom var tvunga att sola utt dom vikigaste och det för står jag i det, men om jag inte har vårders för cassi hade jag gnattat öronen av dom för att få mina pengar men i mars får jag inge om hon inte är snabb och handlägger mitt ärende, men hon vekar fan bättre är den jag har första gången med cassi. Så nu hoppas jag att det rullar på.

Mannen har varit så duktig i dag han har även tvättat våran Black Beuaty. och nu så ska han fara i gen  och gyma lite. , han tycker att jag med ska börja någon stans men det får tiden utvisa vart och när.

24 januari 2012

Ögon locken väger 100 kg styck och vad hårt man har sovit har inte rört mig någe i natt men jag tror alla sov hårt.

Vet inte vad det är men igår kväll kännde jag mig näst till sjuk och frös. gick och la mig och sen under natten kom det som en chock att jag svettates som fan och av med allt. sen kunde jag sova vidare.
i kroppen finns det inte någe energi ljust nu orken är som borta ska man må så här under en diet. eller är det för kroppen är ovan att den inte får någe socker eller kolhidrater. så jag hoppas inom snar framtid att man mår bättre än deta.

Föresten är mannen och tränar för första gången på över 1 år som energin och tid har ju inte funnit där under det år som har gott.
Men vi är på väg tillbaka till våra vanliga liv.

23 januari 2012

måndag

Gud vad trött och seg man kan vara på morgon kl ringde kl 7 men somnade om ingen till kl var 8 och vi valde att ta det lungt till dagvården som dom har frukost kl 9.30 efter vi hade tagit sticket så gick vi ner till lekis och det var roligt för barnen dom har saknat det lite nu under sjukstugan höll i gång under två veckor. men nu är vi friska och kan erövra dom hinder som kommer.

innan vi åkte hem kollade vi upp emma vagnen för sufleten åkte ner hella tiden.
SEn hem och slängde i oss lite mat och därefter tog vi bilen till katrineholm för att hämta och påpecka saker som var trasigt sen blev det en hemresa och vidare till till willys sen hem, och middagen blev det si sådär men mäta blev dom och nu sover dom och jag måste säga Dag 2 med lchf och sockret skriker i min kropp och hinder kommer överallt. barnens lördags godis hyllan och allt gott som man vill ha. men fan nu ska jag ge deta en chans så nu hoppas jag att deta socker sug försvinner.

22 januari 2012

Korvgratäng,

25 min  4 por

400 g falukorv
200g riven mozzarela
1 burk med 185g Ica´s Basilika pesto
½ gul eller röd paprika
pizzakrydda
svartpeppar.

Gör så här:
Börja med att sätt ungenen på 200 grader. Skiva sedan falukorven och placera dom i en smörad form på rader.
Ta en rejäl klick med pesto på varje korvbit.

Hacka senan paprikan i små bitar och strö över korvbitarna avsluta sedan med den rivna mozzarelaosten och kryddorna,

Låt den grädda i 15 min så den får färg. Servera sedan med en fräsh sallad.

Bacon röra

15 min 4 per

1 lök
1 paket Bacon
2 dl creme fraiche
smör
Salt, peppar.

Gör så här.
Hacka löken och stek i smör, klipp bacon och i och stek tillsammans, ha i creme fraichen och krydda med salt och peppar.