5 maj 2012

hm.com

2-7 Classic Polo - Skapa egna Polos - RalphLauren.comKlassisk polotröja - Pojkar 2-7 Polos - RalphLauren.com
Ralph Lauren

Har då börjat gilla dessa tröjor, men dom här kostar då oxå vilket min plånbok inte har råd med så någe liknade kanske man kan hitta så dom här har man sätt på Hm.


Dom här härliga kommer från hm, tror ni maxi skulle passa det tror jag.






4 maj 2012

gina trico




Mina dynor till mina vagnar har idag kommit hem till mig och var ju tvungen att sätta i dom i vagnarna och så här blev det snyggt. märket på dynorna är brio.

3 maj 2012

barnrummet före och efter



Liseberg 23 sep med Barncancerfonden






Stjärnbyn kallas våra största stugor och de är mycket vackert belägna i lummig grönska på Lisebergsbyn Kärralund. Stugorna är 25 kvm och har 5 sängplatser med egen terrass och utemöbler - perfekt för grillkvällar.

Och du behöver inte oroa dig över sömnen. Hos oss sover du gott i en Carpe Diem, Sveriges kanske bästa säng! 

Så här ska vi bo över natten ska bli roligt att få göra någe vi vanligt vis inte brukar göra. 

2 maj 2012

Vad är det som händer?

Måndag morgon var det stressigt Cassi skulle få sin sista cortison behandling med sista guld medicin påse, men väll där så blev det stick i fingret och väntade på provsvar och sänkan var för hög så ett virus var det i kroppen så dom fick åka hem och komma på onsdag.

Samtidigt var jag i väg för att träffa min läkare. och där fick man reda på att jag kanske kan ha ett litet håll i trumhinnan, för jag förklarade att det låter som en bil som butlar hela tiden till och från så hon tittade i båda och i båda öronen var det rött berättade att jag hade ont mellan örat och näsan samt tänderna trodde att jag kunde ha haft bihålsinflamation men som jag aldrig har haft det vet jag inte hur det är att ha det,

så nu ska jag hålla på med droppar i örat och blir det inte bättre så har jag tel tid på fredag och då får vi se om man får en remiss till önh kleniken så får dom titta på det närmre. Var ju ett öron barn som liten.


Alla barnen jar under hella helgen legat till och från med feber snorighet och wille med hosta. Nu har vi märkt att så fort han går ut så nysser han kliar och blir röd och svullen i ansikten s pollen kanske är någe på honom ringde till barn så nu väntar jag på att dom ska ringa upp i morgon torsdag.

Mannen är nu och skriver in sig på ams så jag hoppa det år bra sen får vi se vart dagen tar oss kanske till ikea. vem vet, samt vi tittar lite på att kanske skaffa husvagn så får se hur det blir med det.

valborg 2012

Valborg var en solig och härlig dag. Vi var ute och lekte medan mäster kocken grillade hemma gjorda hamburgare. efter vi hade ätit och gjort allt så gick vi till Vilsta och kollade lite på Maj brasan och träffade övriga släkt där. himlen var så fin denna kväll

Kämparnas dag 2012

21 april 2012 var det kämparnas dag i köping, packade in oss i bilen och väll framme var det lång kö och mycket folk, Alla intäkter gick till Barncancerfonden i Malvas fond. och dom sålde korv och fika bröd och skyddsänglar. utanför hade dom fixat med ponny ridnig. Cassandra var den ende så vågade av hon och William

Natten till Söndag gick den kämpande Malva bort somnade in hemma hos sin fina familj.
Skickar stora kramar till hela familjen samt ni finns i våra tankar <3

Stadsparken april 2012


Måste visa lite bilder och vad vi gör om dagarna, Orken till att skriva är som borta med vinden.
Här var i stadsparken och tog med fika och matade ankorna. även snabbis för bi mommo och morfar innan vi åkte hem.

1 maj 2012

sommar möbler till balkongen 2012


499:- ikea med förvaring

ÄPPLARÖ väggpanel med hyllor, brun Bredd: 80 cm Djup: 30 cm Höjd: 158 cm
659:- skulle bli snyggt ute på balkongen får se vad mannen säger vi är inte helt nöjda ute