3 april 2014

Jag blir både arg och ledsen , mest på mig sj som suger i att plugga och att få någe att fastna där det ska fastna... jag vill ju fatta jag vill förstå. jag vill bli bättre. men att bara titta på böckerna gör mig trött. Ångesten innom mig växer med allt som ska göras.  och sj önskar jag man hade mera tid framför ratten i bilen så man blev mera van. nu hinns det inte rikigt, att öva det man har lärt sig att nötta. men så blir det inte.

Sen första gången i bilen med lärare fick man beröm vilket i sig växer så det är väll dax att lyssna att jag kan köra men är för feg jag vet varför saker och ting blir som det blir så det ett plus tycker han .
Så i morgon blir det risk 1an och sen på måndag så ska jag kunna mera regler så hur i fan ska man få egen tid, för på måndag så är det Jag som kör och ska kunna flera regler kunna växla som jag aldrig har gjort någe annart . men som sakt måste öva. Önskar jag hade flera att köra med. i bland önskar jag bara att jag kunde ta bilen och dra utan känna ångest för att Jag kan köra. men vågar inte fullt ut.

Från bil till jobb Mera ångest. Fan att känna denna klump hela tiden runt bröstet gör att det tar så mycket energi. och Ams som är i arslet på en hela tiden. och nu hoppas jag att vi håller oss friska för jag behöver jobba för att slippa någe mera från Ams eller hitta någe mera tim jobb eller deltid.

Ni som har jobb va glad över att ni har någe. jag vill mera nu än gärna kunna jobba lite. men finns det jobb utan erfarenhet eller utan bil ? Nä så får se om ams förstår att man behöver lite tid till att plugga söka jobb som dom tycker samt jobba timmar som man får och ta hand om sin familj som är nr 1 för mig.

Trött på sj livet ljust nu. hoppas det blir ljusare framöver.