2 december 2011

God morgon fredag....

I går var då Mommo och Morfar över och gav alla barnen var sin choklad kalender och så fick dom lite små saker samt en cd spelar. som nu barnen spelar på med någon skiva jag köpte när vi väntade cassi .så nu kommer dom till användning.

Mommo och morfar köpe skydds ängel så dom har nu stöttat barncancer fonden... tack snälla!

fick även beställning på sms i går vilket kändes roligt så dom är nu klara för leverans senare nästa vecka.

Mannen sover än tröttare än vanligt av medicinen så han får väll sova. Det blir förövrigt en lungn  dag i dag. Inge planerat så får se vart dagen tar oss.

30 november 2011

Hejsan onsdag kväll och halva veckan har redan rullat på...

I måndag var det som vanligt med stick i fingret o sen vidare hem. Mannen var till doktorn och kollade halsen , hade gott för länge med ont i halsen som nu var en allvarlig infektion så medicin på det blev det. Innan han hämtade upp oss på sjukhuset så handlade han så dagen blev lungn. 

I går tis. så var vi till ikea utan dom större vi hade bara maxi med oss och vi handlade hem lite nya lampor och små saker ska lägga utt en bild i morgon är fint när det är ljust ute. sen så vart det sent för oss men fint blev det hemma. 
Vi har delat säng med maxi nu några nätter av att han är så orolig så nu har han hamnat med sin säng i vårat rum tills han sover bättre. 

Onsdag. Så vart det en seg start på dagen men när vi väll kom i gång så vart det jul pyntat och det känns både roligt och mysigt. Så nu väntar barnen ivrigt på tomten efter som dom fick klä grannen redan. 
Vi var även till bvc med maxi han hade lagt på sig 1½ kg och vuxit 2 cm så det var skönt att se. men vi pratade om hans eksem och wille så vi kanske ska göra ett prick test nu efter jul på honom. 
Efter bvc så for vi vi vidare till ica maxi och handlade det sista till grannen och sen när vi kom hem så åt vi tacos så en hell mysig dag och så snälla och underbara var dom i dag... 

Torsdag i morgon och i morgon är det doktorns besök och sen får vi se vad han kan hjälpa oss med. sen är det lekis som gäller.