24 juni 2011

midsommar leder mott sitt slut.

midsommar leder från sitt slut och kl tickar på.

vi har nu haft lite firade två danser runt midsommar stången för cassi och det för gyllade hennens dag.
Vi åkte hem swen tidigt för att förbereda mat och det blev grillat inne med gått kött och sallad barnen var snälla under kvällen ., alla barnen somnade tidigt så vi fick lite egen tid med moster mövva,  så vi spelade en omgång bowling i wii och mövva då vann över en som har spelat någr gånger och för henne var det den första.


Det har varit en oki dag idag.

23 juni 2011

Lite frågor och svar.

Frågon man få, r så här när någon är allvarligt sjuk.

Hur mår hon/ ni?
Ja hur ska man fråga idag mår hon bra / eller idag orkar hon leka och nu mår hon bra.
Men i själva verket mår hon skitt som måste gå igenom deta. hon är fan bara 4 år, som inte rikigt förstår varför hon måste göra allt deta , liknar inte dom andra barnen.

Får ni den hjälp ni behöver/stöd?
Nej vi känner i mellan ått att vi inte får den stöd och hjälp som skulle behövas. Vi orkar inte hur mycket som hälst  och nu med mera arbete som blir med Maximilliam och cassi så blir det att man inte räker till,
Det som känns mest är nog att alla sa i början att dom gärna vill hjälpa till men ska det vara mest få den hjälp som passar alla andra eller ska det vara den tid man känner man behöver hjälp.

preoterar man annnurlunda efter en sådant beskedd?
Jo det gör man man får mera tankar om allt illa som kan händ så nu gör man allt för man ska överleva som familj och att man tar sina barn i första hand . Så nu undrar man hur folk inte tar sin familj eller släkt i förste hand hur man priterar i livet , ibland kan vi känna att folk preoterat annat istället för oss eller barnbarnen att man nu har blivit en börda, som pesten.
jag/vi trodde nog at släkten skulle finnas mera i bilden och ge stöd och hjälp mera än det som är , men vi alla tänker olika i olika sitvationer.

dåliga besked.

Ennu en skitt dag men änu mera dåliga besked och denna gång blev det den lille maxi vilket känns änu värre 2 av 3 och det är fan inte roligt . hade man inte nog att göra vara 3 barns mamma och sen en med leukemi och sen nu en med en mild cp skada. det behöver inte bli någe men i livet men  ändå så står det i hans papper att han har det.  kan behöver extra stöd  och träning och sen får man se vad magnert rönken ser om ca 6 månader. Han måste vara minst 1½ år så vi får se. 

Prov på prov det är vad vi får som tester hella tiden .

22 juni 2011

vad hon får stå ut.

Tycker så fan synd om cassi hon mår skitt denna medecin gör henne mera sjuk än innan, hon är så nedstämt och så trött och hon ser sjuk utt i ansiktet. vilket då känns så mera på tagligt , hon har ju sett friskare än deta nu och så ger dom denna skitt tablett , måste prata med dom om det i morgon på dag vården tycket inte deta är rätt mott casssi som brukar må så mycket bättre.

Vi ska även få träffa barn läkarn i morgon när vi kommer upp för Maxis hand så får vi se vad han säger och vad han hittar på ått oss. nu är i allafall wille på dagis och vi ska snart gå för att hämta honom vi ska gå lite tidigare så cassi kan göra någe hon okar eller så blir det bara för henne att sita i vagen . tur att man har någe hon kan sitta i .

20 juni 2011

20 juni 2011

Denna måndag har varit en bra men en otroligt trött dag.

vi har då hunnit med mycket men det tar på allars krafter.

Stressig star på dagen var att vi vaknade inte förren kl 7.30 tänkte att vi skulle fara i väg till kl 8 men som sakt tiden bara försvinner så vi han då mera lagom till kl 9 . idag var det at sätta skalbaggen sen få vctristin tror den heer så , den tar ca 5 min sen tar man utt skalbaggen sen var vi klara. men vi hade med oss tårata och fika så det blev lite sånt med trevligt prat, sen blev det en vända ner på lekterapin och det tycker alla barnen är roligt så det är bra och dom som jobbar där är så snälla.

sen stressigt hem och lagade mat som nu cassi har börjat med en ny tablett så har hon lite mera vilja och egna tankar. så nu skulle hon bara äta spagetti och det blev det med köttbullar till oss andra fort som bara den ner i bilen och sen till nästa ställe Näkrosen - vi skulle då med maxis hand och kolla så nu är det lite sjukgymna stik för honom hemma så får vi en ny kallelse senare. så får vi se om det har blivit bättre.

Efter det blev en vända till till min mormor och morfar på fika fick liten peng av dom till dom som har fyllt. så  det var snällt tack snälla!

sen blev det att åka hem och väll hemma blev det då lite som det blev men mannen var så dukigt och åkte och handlade så vi fick hem lite mat och sen blev det varma korv mackor till middag. så barnen somnade då inte förren kl var 20,00 s¨nu sover mannen med fast på soffan och här sitter man sj. men men tack hej skriver mera senare.

Cassandra 4 år


En glad flicka på sitt ena kalas .


 Deta är då lite av det hon fick men hon var så glad och så tacksam av allt hon fick.
 Dessa under bara tårorna har då våran vänninan gjort med hallonmouss och vanilj kräm i mellan .
Och dom blev så fina kunde inte ha en gladar dotter.

En glad tjej i dag på dag vården tog med tårta och fika med oss och bjöd på!

19 juni 2011

kalas i dagarn 3

mini klas för farmor i fredags kalas på lördag med släkt i dag är det kalas för dagis kompisar. och nu är det förberedelsen för kalaset med ballong blåsning och nu väntar man ivrigt på tårtorna som bella ska göra,

mer bilder och snt kommer senare. kram kram