2 augusti 2012

Regnet faller och åska och buller utan för vårat fönster.

En tidig start på dagen med skönt att komma i gång,

I går var vi på sjukhuset och allt gick bra Cassi var kanon duktigt. låg där i 10 helt blixt stila.
Doktorn sa att han tyckte inte att det var någe allvarligt ut mera som om hon har fått åderknuttar på två ställen men som sakt han måste prata med dom andra läkarna för att kunna ställa diagnos korrekt.
Så han tycker vi ska var lungna, lättere för dom att säga.

Efter sjukhus vistelsen så åkte familjen till Slagsta glass sen vidare hem så det blev en skön eftermiddag,
Alla är hemma under samma tak,
I går när mannen kom hem på lunchen fick jag samtal från dagis att wille hade feber bara att hämta hem dom så i dag torsdag så är alla hemma och mannen som är ledig nu på torsdagar.
Vilket är tur för i dag har vi fått tid t ill ultraljud på Cassis lår och i morse hittade Danne en knöl till så nu hoppas vi att det bara är någon systa , så hjälp oss att hålla tummarna för nu tycker jag deta räcker.

Sen får vi se vart dagen tar oss.

1 augusti 2012

Brandvarnan funkar!

Måste berätta att mannen och jag stod i duschen här om kvällen efter att barnen hade somnat inte ofta man får umgås med mannen. nog om det så dörren till badrummet var halft öppen för att vi skulle höra om barnen kom eller var ledsna vilket i bland händer, och precis utanför våran badrums dörr så har vi brand alarmet och från ingen stans så börjar det låta inte några sek utan ca 1 min där står vi och försöker få bort ångan eller den varma luften med handdukarna och nu tänkte vi båda att nu vaknar alla barnen. som annars vaknar rätt så lätt kan i bland bara gå ut till diskbänken så vaknar dom. Men denna gång vaknade INGEN av dom 3 konstigt ,

Måste ha känt av värmen från duschen, men detta har inte hänt tidigare.

Kan ni hjälpa mig att komma på någe till min man som fyller hella 28 år den 18 aug, vet en sak som han ska få men vill ge någe mera. Någe tips!

31 juli 2012

Hej i stugan vi lever tror det eller ej men inge lust att skriva. våran vardag är som ett ekorre hjul som går i samma spår dagarna i ända.

Jag har gjort om bloggen hoppas ni gillar den.