7 januari 2014

Bättre sent en aldrig..

Gud det händer saker hemma så nu vet man att man lever igen... känner igen mig lite så det är en skön skännsla.
Efter nyår så ringde dom äntligen från Läs och skriv center så nu är det igång jag är i år 28 år och nu får jag den utredning jag har behövd så många år och så mycket lättare i skolan hade varit om jag hade detta på papper. så nu har jag varit där 2 gånger och på fredag blir det 3 gången. och nu gör vi allt en kartläggning och prov för att kunna få mera tid på provet eller muntligt på bil teorin  så får se vilket jag väljer.
och jag ska kolla när hon tror vi är klara för det ska jag sen berätta för Ams så jag kan börja min praktik ca mitten av feb för jag vill träffa min betendevetare samt ha detta klart på läs. sen är det kört kort som gäller innan sommarn,.

Sen så planeras det fest här hemma lite över den gammla tiden då man hade hemma fester varje helg vilket inte blir när man har barn .så då ska farmor passa dom så vi får lite egen tid.

Men sen blir det en träff med gamla klass kamrater från gymnasiet så det ska bli roligt att träffas den 25 jan.


I dag är det måndag och fösta tisdag efter ledigheten och provtaging denna gång är jag mera nervös  över att ta prover för hon har inte mått hellt bra under veckan legat till och från med huvudvärk och så är hon trött och orkar inte rikigt allt så om dom inte ringer ser et bra ut men om dom ringer så är jag rädd över vad dom ska säga. ska man vara rädd varje gång hon tar prover . urs ångest och oron som ligger och trycker på bröstet. och som gjorde mig söm lös i natt sov bara någon timme och jag har så mycket tankar i huvodet som måste försvinna.