18 november 2010

lindt choklad

Idag kom dom efter längtade ckoklad provningen i brevlådan både till mannen och mig . Så 4 olika smacker kom det en 75% kakao en 80% kakao sen blev det en med blåbär samt en med hafs salt som smak och den med salt smak smakade vi på nu till kaffet och den var inte dum i smaken den kan vi till och med köpa själv för den varså god...

Så i helgen blir det nog vin med choklad provning så det ska bli gott... kanske någon som vill göra en sällskap.

Julklapp till maxi


Tomten kom tidigt i år till Maximilliam för han har ju vuxit viket tomten fick redapå så det fick komma fram redan sp han kan använda innan det blir för litet. så deta var lite av det vi hittade på ullared .. och det var inte dyrt alls så en tripp i vår är det som blir.

15 november 2010

jobbig helge = jobbiga barn

Helgen har varit mycket kan man säga först hem till min pappa på kalas för syrran bev 14 år grattis! Sen så vart det kalas i örebro med hella familjen med farmor och farfar och barnens kusiner roligt men jobbigt som hon bor då i Örebro . vägen ditt gick bra vägen hem uttan bra lyssen som vi då ine viste va så dåliga så var det jobbigt att köra i mörker men hem kom och i dag blir det att skaffa nya lampor och sättain och hoppas på att det blir bättre.... Men det är så skönt att allt sånt här med födelsedagar är över nu är det julafton som kommer.
och i år blir vi 17 st som ska samlas hemma hos oss o ta en smörgås samt då öppna julklappar och sen blir det faxist tacos för oss på kvällen uttan massor av folk ska bli skönt kaske kan köpa någon film så man kan se. Har ju kommit utt lite nya filmer.



Om det är någon som vill ha 2 barn så är det bara att höra av sig... har två som inte lyssnar alls på en och danne är inte hemma så nu blev det sinna rum med dörren stängd för at dom fattar inte när man säger någe så nu är det 2 min för wille samt 3 för cassi ..... blir togit när dom blir så här.