21 mars 2014


Jag älskar hans envishet jag älskar hans sett att se på livet . Han ger mig styrkan när jag är svag , han ger inte upp. han jobbar när det är som jobbigaste han ger inte upp kastar inte in handduken, han åker till jobbet fast han inte vill, men ett ansvar som vuxen Bara älskar allt med honom . 
Mannen i mitt liv nu och för all framtid. 






vänner .....

Frågan om vänner på fb kanske är en konstig fråga om vänner och finns det dom som stannar i vått och tort.

Såg ett program med mannen i går och det var en som intervjuade äldre om dom har levt ett lycklig liv och om dom ville ändra på någe. och då kom en tanke från mannen. när man var liten så hade man en bästa kompis men sen då om vi väljer olika vägar i livet gör att det inte går att hålla i vännen sen då, Vi alla växer upp vi alla ändras när man blir äldre och varför kan man inte bara få vara som man var när man var yngre . men med mera ansvar så går det inte ihop.


Jag vill inte bli gammal och sen få fråga om mitt liv var som jag hade tänkt mig?...

Mitt svar är att jag är rik i kärlek till min underbara familj. men sen då allt som händer en är allt ett test och se hur mycket man klarar av.? När man var yngre hade jag många vänner tjejer som killar.


Under timmen som vi kollade på intejuven så frågade danne mig när kände du dig vuxen? 
Första som slog mig var 11 års ålder. sjukt kanske men då fick jag ta ansvar för mig och min mamma med allt som rörde sig om ett hem. känns det som jag hade ett liv som barn så är svaret Nej Har jag missat mycket är svaret Ja. kan det spegla sig på livet som man lever i dag.

Men svaret blev nog när vi sj fick barn som jag kände mig vuxen, innan ville bara sparka bakut.

Men riktiga vuxna känslan var nog när jag sj satt på ett mobbing möte som då handlar om min egen dotter och vad som mamma kan hjälpa med samt skolan kan göra för det ska bli bättre då under mötet kände jag mig både liten och stor på samma gång. underlig känsla var det.


Varför ska livet vara så jobbigt ibland. 
Ångest att inte komma ur denna cirkel... ångest som kommer och går och gnatar en i huvudet.