16 juni 2011

4 år

Min lilla töss blir hella 4 år i morgon fredag kl 06.08 föddes hon en söndag morgon och hon är så snäll och så omtänkt sam av sig och tänker på andra när hon sj inte mår bra,
Denna födelsedag har man tänkt på ofta och nu blir det inte som man har tänkt sig rikigt men denna födelse dag ska vi firra med kalas i dagarna 3 så deta kommer bli en jobbig men skojig helg för cassi del


Grattis Cassandra på 4 år´s dagen önskar mamma och pappa och bröderna.

Dagen förre

I dag var det mycket på listan att göra. Tandläkarn kl 9 och direkt efter blev det då stick i fingret. och efter det blev det ner på lekterapin o där blev det ett kopp kaffe och saft för barnen. under tiden vi var där så fick cassi ett packet och kort av dom på lekis. och det var present kort på br leksaker för 300 kr och sen sopbubblor. så det blev hon glad över. och efter att vi har varit på dag och lekis så vart det en snabbis på tuna park och då fick hon välja sj vad hon ville ha så vi la till lite så hon fick det hon ville ha.


15 juni 2011

skulle passa bra till min vagn

660:-


500:- / 560:-

760:-

Om jag var miljonär skulle deta vara någe som jag skulle vilja skaffa till min favo kärra vilket då mannen säger då vill jag ha en ferrari eller någe lyx bil , gemför vagnar lite med bilar. men drömma kan man väll i allafall få?
tränings värk kommer det nog bli i morgon bitti. spelat lite wii och vi ska köpa någe roligt till cassi och wille samt någe till oss sen när vi har råd.

I dag fick cassi vara på dagis och leka en timme och det tycket hon var skoj. sen fick hon följa med och skaffa en plutt lite sak till vagnen som har lossnat så dom ska ringa när delen har kommit. sen vart det en sallad på ica och sen lunchade vi hemma.  vi var även när cassi var på dagis och kollade på lindex för hands titt på 20 % rea på rean så det vart två bh och två hipser samt en tröja och leggings.  kanske kan bli en bild p ådet senare.

Och i dag har det känns som en kärlek full familj och bara kramats. och bara mysst.

14 juni 2011

Denna dag är till slut och barnen är forfarnde vakna och ska somna nu.

Moster mövva satt barn vakt till dom större och det gick bra maxi fick följa med men ändå kom vi inte hem med någe present men vi får se vad man ska köpa. men vi kom hem med flera muggar och pinar till ballongerna.  och sen blev det lite köpt till kalas påsarna samt mat som vi ått så det blev då inte mycket handlat.  men fan vad det var snällt moster Möga att passa dom. och vad det tog tid innan dom nu slappnar av.

På  allt deta så rngde det på dörren när camilla var och vad är det då som kommer in tele2 och fan vad det blev näst till katt och råta fajt med en mild sådan men nu får vi se vad som händer i morgon .. mer kommer i morgon. ... spänande.

13 juni 2011

Tisdag morgon och i dag fick man sova till kl 7.30 och idag kommer moster mövva och passar dom små så vi kan åka och handla till kalaset vilket känns skönt att få den hjälpen som vi inte kan ta med cassi så blir det svårare att göra saker som att handla tillsammans svårare.

I dag är det dagis för wille jippi skönt för honom. sen så får vi se vad vi hittar på med cassi så hon får göra någe roligt.

Måndagen var en lång drage dag men ändå bra , cassi var så dukigt i går med skallbagen samt att så sprutan i benet vilket kommer att bli nu varannan vecka och det är sama lagt 8 sprutor kvar.
I går fick jag själv channsen att prata med E´s föräldrar trevliga prickar. så nu får vi se om det kanske kan bli någon grillinng under sommarn vore roligt.

efter vi var med cassi så vart det 1 års sprutor för maxi  så det blev sent men han harfått dom nu så han vart lite ledsens. men dukigt han med.