21 mars 2009

lördag utt flyckten

Ja ha till Rimbo vi kom och hem oxå men en hellt annan väg hem som ditt men det var roligt att komma utt lite och inte sitta här hemma.

Men inge mera sånt här åkte genom stockholm hem vilket vi inte ville gps sa ju sväng vänster och vänster vi höll men det kom ingen avfart snabbt över och då kommer en tunnel och danne måste byta fil och då kommer en sån där taxi bil samtidigt men danne rättade bilen fort så det gick bra.men hem på E20 hella tiden vi trodde vi hade knappat in fel på gps som det stod göteborg samt helsingborg. Men sen så såg vi då strängnes skyltar så då viste vi att vi var rätt i allafall ...






20 mars 2009

snart dax att pakca in oss i bilen

Ja fick gå utt tidigtt i dag skitt tråkigt men tycker mest synd om mannen som slutade eller var hemme 3 i natt och får bara sova till 8 i dag så det blir en tuff körning men ska säta på kaffe så han vaknar samt cola och godis fins med på färden..

men men nu ska jag itne glöma någe men syns i morgon..
Nu när man sitter i soffan slog det mig när vaniljatte var över här om dagen med dottra sin så pratade vi om hur man mår bara gemt med kläder ... och i dag slog jag till tyckte då jag med smink upp satt hår samt en ny tröja använt kanske en gång lite gammlat sstck på den med jag kännde mig fakigt hellt oki ... nu kommer jag till saken!!!

Cassi fick då en choklad boll till fika så klart fick man det på tröjan kan inte komma ihåg sist man hade en tröja längre än en dag .så choklad fläck mellan brösen efter en gråtande dam på cafet sen då ?

jo då var det sko valet jag gjorde innan jag gick var hög klackat vilket jag nu känner av kan knappt gå har ont i helle fötterna sen då värker det i benna som jag har sprungit flera mil... så vad blir slutsatsen utt av deta ...

visar tydliga tecken att man är mamma med dregel på axen samt kanske fram till på tröjan och inte van att gå i högklakcade skor ska tydligen vara hedliga jumpa skor..

men skamden som ger sig ....

myssig fredag på stan

Ja redan fredag sitter här med röd polly påse jag som aldrig i helle mitt liv har ättit det förr..
men nu är det en av mina favo..

I dag träffade jag litti på stan med dottra så vi gick runt lite men gick rätt fort framåt till åhlens fiket fick hella tiden locka med en choklad boll för lill tössen ... hon har ju blivit så stor så hon vill inte sitta hella tiden i vagen antinge hålla hand eller dra vagnen så sött når eller ser någe gör hon... lill knutten fick vara hemma med fadern sin så egen tid med dottra i dag var myssigt än då.

Så nu sitter jag och funderar på om jag har missat någe till utt flyckten i morgon som ska bli tidigt så tänker så det knackar.. om bytte ska packas fikat samt b gula= Banan som hon nu vet vad det är ..
flaska till wille maten til dom båda samt drikan festis ja ni ser lite mer akommer på min lista bäst att skriva upp allt på en lapp på dörre gps och så godis till färden..

Nåja slutt nu men kanske tittar in senare igen..

tröt åter trött

trött åter trött kan man säga att man är tycker att jag kanske ska lägga mig tidigare men kommer inte ditt skitt svårt... men ändå sover jag 8 timmar per natt men känner mig så trött i kroppen som man har tränat tufft.. men det kanske går över snart får man hoppas.

min dotter står och sjunger totto tott framför tv det är nu på barn program...

Men men i dag ska man träffa några flickor och deras barn ska bli roligt att träffa lite folk och barn... kanske tar en fika på stan så kanske man träffar på ann på ålhens huset var ett tag sen...

någa slut för nu skriver kanske lite mera senare...

19 mars 2009

lager 157


Ni som läser

Nyfien i en strutt tittar utt...

Jag skulle om ni vill/ lust lämna kompentar eller så så jag vet vilka som läser min blogg... .

Torsdag myss

jaha skulle ha träffat en kompis i dag och lekt i leka parken men har haft till och från ont magen jag kanske vet varför men visa symptom stämmer inte in men om det inte blir bättre så får jag snacka med med barnmoskan så här kan jag inte må hur länge som hälst...

nu ska man få träffa någon för att snacka hoppas hon är vättig och kanske kan göra så man kommer på rätt sida igen...

Jag kanske behöver göra någe för min skulle itne för mina barn eller för min man bara för mig!
tanken att säga så är svår men det kanske är så i deta fall.. kanske behöver få någe annat att tänka på kanske träffa lite folk.. uttan för min bubbla ..

ni som står mig nära kanske jag snackar för mycket om mig själv hur jag mår det är inte mitt rätta brukar ta hand om alla andra först mig sist men ljust nu känns det som jag behöver deta men jag hoppas ni stannar kvar.

nä nu ska man försöka kanske ta och kliva utt ur den dumma cirken till den goda...

så god natt på er allaisammasn.

18 mars 2009

Vad vill jag.

ska nog a mig till sy affären för att kolla in lite tygger vill så gärna börja sy får se om man kanske kan hitta någe att börja med...

tankarna finns där...

16 mars 2009

mitt tycke

Sitter mycket och kollar in kläder mode och lite annat smått och gott här kommer det jag gillar.


söndag

I går så var det så fint väder ... önskade att vi kunnde komma utt mera men han inte som vi stod och gjorde peroger hemma jorda skitt gott vart det....

veckan som har varit

Veckan som har varit försvann som vanligt. ingen lust hellar att skriva någe men min mätare säger att det finns några läsare så då känns det som min plickt att skriva några rader och så...
Som sakt veckan försvann fort... torsdag så kom en god vännina över och så trevligt att snacka skitt gjorde ording sallad med kykling från ungn med timjan smak på så gott och så mätt.
Fredag så började mannen att jobba fick då förfrågan att jobba som söndag till måndag och barnen är snoriga gnälliga och jag hade feber i natt så det är kämpigt när dom är så att man själv inte är på top... men det jobbigaste är att man ska försöka vara så tyst man bara kan...

Iveckan så fixade vi till det här lite mörka bilder men det är svårt att få bra bilder från fönster..