17 januari 2013

god dagens  torsdsg o danne ledig vilket är så skönt så ham tog spm störe till pulkabacken så dom fick röra sig o maxi  var med sin mamma.  hem kom tre stycken röd blomiga  kinder.

i morgon blir det nog att skota fram i köra lite med bilen så den mår bra, en vända till affären o systembolaget o handla lite av det goda, så får vi se vad helgen har o erbjuda.

 måste spribga för nu klätrar maxi ur badet hej så länge

Tacatà - Tacabro - Official New Video HD

16 januari 2013

Ugglor i mossen det är så det är bara,

Tankar måsten. allt där i mellan är i bland jobbigt att reda upp. tankarna på nätterna tar då mycket energi av en men min man och mina älskade barn ger mig energin för att orka dagen som den kommer.


Alla är så dukigta på att börja med träning och allt men där har jag inte kommit med orken. måste få ta mig först och sen allt annat men så funkar det inte hemma. Barnen först och sen en själv sist i ledet,

När får man priotera sig själv först. Jag vill så mycket men tid och rum finns det inte plats för ,

Nåja ni kanske inte får ihop raderan men det får jag ..... måste å skriva som det kommer.

13 januari 2013

Energin är borta och kaffet är då i gång satt för det är ett måste i dag mannen orkar inte gå upp i dag så får se om jag får någe liv i i honom till frukost.

I dag är det dagvården vet inte om vi ska åka alla i allafall pojkarna har lite hosta och jag är torr som sandpapper i halsen vet inte om det är någe på ge eller inte men vill inte åka och smitta någon om det skulle vara någe.

Annnars är mannen ledig i dag och i går satt han ut soffan och redan efter någon timme så var det någon som mailade jag hoppas vi kan få den såld denna vecka så vi kan skaffa oss en ny vore så skönt.

Så vi får se vad vi ska hitta på i dag.


10- och mannen jobbar för fullt. han åkte tidigt i dag söndag för att komma hem tidigt.

Denna helg har varit en bra helg. Vi hade mys fredag med FAmiljen B , M , K , E vilket var mycket trevligt så jag hoppas vi kan göra någe sånt igen. 
Sen i går lördag så var det en seg morgon men på efter middagen så blev det pulka åkande i baken och efter det blev det ett skumbad för mig med vin och choklad och ansiktsmask vilket var så skönt och avkopplande. 

Men i dag är det söndag och pojkarna vaknade redan vid 5 och skulle se tv men inte det heller så doam har knöllat bredvid mig i några timmar. 

tvätten ska göras och sen så vet jag inte vad det kan hända resten ut av dagen ....