5 juni 2008

jaja den 10 juni

Den 8 var c beräknat men ville inte komma förren den 17 juni vilken pinna .
att få vänta på sitt efter längtade barn .
Får se hur det blir med nr två.

I dag fick man sova nästan hemma 9 timmar vilket var skönt svalt i rummet var det som det blåste men vad det blåste trodde att träden uttan för skulle ramla in.
kommer inte på någe mera så kommer mera senare.

lykligt lottad

vad mera kan man säga som har sin man vid sin sida och sin underbara dotter som snart blir hella ett år vilken ångest vart tar tiden väge?? och väntar ett underbarn till i mammas magge som mamma vill kommer utt snart ... måste gå över hella sommaren och vilket blir varmt och tungt. Men C vilken glädje man får av henne kaninte sluta skratta ått henne nu är hon utte och går med sin gå bil i hallen helt själv. själv så tvättar man säng kläder som är nya så man kan börja använda så får se om man orkar någe mera.

till min mamma

Mamma saknar dig massor önskar at du fans här för att prata med få en stor kram och för höra dig skratta en sista gång. att 6 år i dag har det gått sen du försvann från oss till den högre skyn vilket är det bästa sätllet man kan komma till .
Önskar man han säga dom saker man ville innan du flög din väg men jag hoppas du vet hur jag känner,

SÅ ni som har mammor och pappar vid liv ta vara på dom man vet aldirg när dom kan ta sina änglar vingar och flygga sig väg

Helgen

Ja nu är det Måndag tvätten kallar som vanligt ... måste bara ta och tvätta upp sängkläderna som har legat allt för länge.

6 Juni 08 tog studenterna sina sista steg i sina skolor och utt springna till oss kom dom .ochvilket välder skojar väll inte om det var 40 gradet mitt i smeten trodde jag skulle försvinna där ... och folk blir ju som tokigt alla vill ju komma fram och till slut kommer man fram och är man sjuk elelr så manske man inte ska gå in i smeten.
Fick några arbågar i magen vilket gjortde ont. efter att ha ståt där nästan en timme samma lagt skulle vi gå ner till stadsparken sen till bilen vilket då inte känndes så långt men sen så var det all väntan man stod och åter stod och så satt man lite ... tyckte inte att jag gjort allt för mycket för att korppen ska balla ur

Men sen allt gick bra på fredag fredag natt väll hemma så komm det bara ont totalt över allt ... gick och la migvakande 10000 gånger hade så ont i krpppen som om jag hade tagit en 70 och svempt själv ... brukar få ont i lederna av alco men som jag inte kan drika så var det kostig känsla. väll vaknar på lördag morgon och somnat om och vaknat till och frn hade inte energi skojar inte nu hade ingen energi alls orkade inte äns klä på mig eller prata eller någe hämtade hunden frös som ett arsle åkte hem var bara tvungen att lägga mig mer väll hemma så kollade mannen tempen 38 gradeer för mig är det hgt som vanligt ligger runt 36 så hellt borta var jag han fick sörva mig med allt. så snäll min karl.
efter att tagit alvedin så kom en svet period så men sen kunde jag stiga upp men inte göra så mycket. C kom hem från morfar och allt hade gott bra . önskar bara tt jag kunde ha pratat mera med dom .senare på kvällen blv det lite bättre inte ont i alla fall men trött och seg. försökte drika mycket vatten trodde nästan ett tag att jag skulle åka in på akuten så dålig mådde jag ...

Söndag var det som vanligt som inget hade hänt så kostigt får mina svätt attacker men vad är det me ndet får man väll ta. börjar känna mig lite yr nu ska nog ta mig någe att drika . så drick mycket nu när det är så varmt.

Värme Packande


Saknar henne redan innaninnan hon äns har åkt elle så är det för att man ska få vara lite egen tid med sin man ... kom på tänka på det i går att vi har inte varit ett par så som gör saker uttan barn så det är skönt att han inte ska drika i morgon 6 juni nationsdagen . 2008 ..


Saknar lite det där nykära och den känslan har jag lite i magen kansek för att man just ska få vara själv och bara vara vuxna på en fest och sen åka hem och bara få vara uttan att springa på natten eller kanske till och med slippa gå utt med hunden om nu farfar kan ta henne över natten.

Mannen tycker väll det är skitt som hanville drika som det är grattis för honom så vill man så klart a någe men jag erbjöd att vi kunde cykla men som är gradvid i 6 månaden vill han inte men att gå och gnatta om det blir ju inte bättre. kan vara skönt att vara nykter på lördag morgon om man vill göra någe ... när man är Barnfri!!!


Redan så jäkla varmt utte tror jag smäller av ska packa lite tunna kläder till c så hon inte försvinner i svätt. och sen så måste hon äta bättre men nu har hon varit dålig med det så hon har gått ner lite i vikt vilket inte är bra.