20 december 2012

Våran gran





Våran tradiotion är att sätta upp allt till den första advent inklusiva granen men i år så blev det inte så, så den kom upp väldigt sent, vi brukar ta bort allt med jul att göra innan nyårs afton är så i år får nog granen stå kvar till efter nyår. 

I år fick barnen klä granen så den blev väldigt vacker.
I dag står det på shemat att måla peppakakor och sen laga lunch får se vad mera som hitts på. 





19 december 2012

Snön faller och vi sitter inne ska se om vi får med oss mannen till affären i stället för att ta bilen kan vi gå, då kan barnen springa av sig så får dom leka. Behöver handla hem peppakakor och saker så vi kan dekorera dom har ju lovat så måste hålla. så ska mannen hämta paket.

Jag har även hunnit med att surfa efter pärlor och i dag har jag hittat det jag söker så jag hoppas det hinner komma innan jul får då kan jag sitta med det under dagarna men det kommer att komma efter nyår den nya koliktionen . Ska bli roligt och se om ni gillar den.

18 december 2012

Måndag , tisdag onsdag , Onsdag redan allså mannen jobbar idag och i morgon sen är han ledig till söndag och sen är det julafton som ska firras hos pappa min slippa jul stress,

försöker hitta lite kläder köpte lite för någon vecka sen men  någa byxor vore bra så men det är lättare att hitta tunikor. så här är lite vad man tittar efter.

Rosa Blus, Neonfärgad voileblus med dekorativt...Offwhite Tunika, Transparent tunika i bomull med...Rosa Blus, Transparent chiffongblus i ledig...
Rosa Topp, Figursydd topp med kort ärm och...Beige Topp, Topp i tvättad effekt med döskallet...
I dag ska vi klä granen har vi tänkt samt att vi ska hämta utt dannes julklapp på posten och handla det sista till lördag. då Dannes sida kommer och firar jul.


16 december 2012

söndag och det är mitten av dec och det är plusgrader ute.

I går var vi bjudna till slott för julmiddag med Barncancerfonden och det vart vi med härliga björn och kevin som sällskap i denna härliga miljö men ingen miljö som passar våran familj snobbar och ingen mat som man förstod vad det varför någe.

Nåja trevligt sällskap och god godis buffe för oss alla .

Vädret ditt var hämst och det är värkligen inte 50 min bil resa när det går 70 på en 120 väg då tar det mycket längre tid. Men hem vägen var det hundra gånger bättre, Med sällskap hem av björn och kevin i baken.

I dag är det söndag och det blir söndags mat hos pappa som verkligen inte sitter fel och i dag ska barnen få vara med och klä deras gran så här står dom och trampar och gnatar på en så öronen blöder.
Så en härlig söndag med nära och kära och så får vi se när mannen kan sluta jobbet idag.