11 juli 2013

många saker samtidigt.

Många som inte förstår men jag vet att detta är då någe jag känner sådan ångest.

Jag fick ju som svar att dom behövde mig i sommar vilket var någon gång så där hos en brukare som jag kände inte jag kunde klara av  mentalt och jag har ju aldrig jobbat som assistent så det var då väldigt mycket att börja med. och sen kommer mycket tillbaka från min mamma som själv satt i rullstol. och sen då allt vi har gott igenom med cassandra så kände jag mig inte stabil till detta jobb.

Så jag är på ruta ett så det är bara att kämpa vidare med jobb. Vad vill jag göra vad kan jag göra?
jag vet att jag vill känna mig säker och kunna det jag gör. någa så är det med det, jag fick inte jobbet ändå.
Känner mig lite besviken på mig själv att jag sviker familjen men danne har själv varit där och han förstår hur det är att inte må bra.
Sen är mitt självförtroende på botten i hop med ångest och oro, det krävs inte mycket för det ska bubbla.

så hur det än ser ut eller så är det mitt val och mitt liv ihop med familjen och så länge jag har dom så är jag lycklig vad som än händer.

Det positiva nu är att jag får börja köra bil så det ska bara göras ett förar prov först.
Så det ska bokas så vi får börja köra.



Bilen då. skrev på fb om bilen och bilprovningen.

Vi fick förra året i brev i brevlådan om bilprovningen och jag har sakt flera gånger till danne att det vore vara dax att kolla bilen, envis man som han är så väntade vi och jag vet ju att det ska komma i lådan.
Men men efter vi hade varit i skogen så hade vi fått brev ett var från transports styrelsen om att vi har körförbud på bilen och danne åkte direkt till bilprovningen som internet visade att dom hade drop in tider så väll framme så får han bara som svar att ALLA ska få brev i lådan och att dom har nyligen bytt program och på det kan det ha hänt att några ramlat av systemet. och vi var en av dom och i med det så är det inte vårat fel, men men hade dom några drop in tider som det står på deras hemsida ja vist 5 st om dagen och då sa tjejen till danne kom i morgon kl 7.45 för dörren öppnas då och då kan du boka drop in tid.
Vist sa jag så säger hon till alla och med det så åkte danne kl 7 för att komma först. och vad har då hänt dörren var öppen bilar stod redan där och tiderna var SLUT, hur fan förklara ni det !
SÅ det var bara att åka hem igen kolla runt stan vad det fans för tidigaste stället i närheten att besikta bilen av en slump så hade Västerås en tid i  onsdags morgon när vi hittade tiden var de då 7,45 så tiden som fans i västerås var 8,40 på med kläder på barnen och sen in i bilen och sen åkte vi.
Väll framme så fick vi kolla igenom bilen och vi fick en 1 på ena bakdäcket det bromsade olika så nu ska vi lämna in den och förbudet är borta och vi får hjälp med att besikta om den mot en kostnad. sen är det åtgärdat det med.