29 april 2010

torsdag

Nu är det beställt iallfall vilketr ä skönt kommer till nästa torsdag så ska wille få sova i sin stora säng och babysen säng ska fixas så den är klar... men det blev inte så dyrt för två madrasser och lite annat så får se om man får nogon som kan hjälpa och få hem det från posten.

Farmor har varit här och hon är nu själv dålig vilket är så tråkigt , mannen ligger och villar för han fick huvod värk efter allt vi har gjort..

Var till barnmorskan idag järnet hade gått från 105 till 100 inte bra barnet ligger med huvodet neråt men det gick att rycka i det . men det värkar som jag får gå hella vägen om inte denna vill komma förstås. vilket jag känner att det är jobbigt för jag har så ont och orkar inte och vågen var mindre rolig men trodde jag hade gott upp mera men inte mer än kanke 5 kg vilket är bra i såna fall kanske kan få en liten om den inte drar i väg på slutet.

28 april 2010

Vad tycekr ni???


om ni skulle tänka mig i en av denna frisyr vilken blir det då Hjälp!

en frisk och 3 sjuka

Cassi har ju varit på daig men nu på kvällen så vart hon dålig i magen så änu en unge hemma och hemma inge ... mannen och jag är hostiga och irreterade i halsen och wille värkar vara på bättrings vägen vilket är skönt men när ska deta sluta hella bloggen känns det som att det bara står om att vi är sjuka eller barnen skitt tråkigt.

Jag har gott och funderat på om jag ska färga och klippa mig innan plutt nr 3 tittar utt men vad ska man ha för färg och frisyr?

Jag har hittat några men ska väll kanske visa hur det kanske blir så nu har jag beställt tid på fred kl 12 så ska jag klippa mig så skulle vi snacka om färg och slinger.

I morgon ska mannen till tandläkarn och jag till bm men det blir inte lätt för jag har ju två sjuka barn hemma. så får se om kanske farmor kan passa under tiden jag är borta och danne kommer hem. Sen på kvällen så ska jag och min snälla pappa åka och handla lite till valborgv och sånt som fattas hemma som vanligt te ott te vill ha te men nu är det slut så vatten får duga.

27 april 2010

blandat.

Onsdag och i dag ska det fyllas i om mamma o pappa ledig för oss båda barnen ska få vara lediga från och med 20 maj till 21 aug tror jag det blir vilket är skönt som vi får en babys och då är det skönt att ha den hjälp samt får man hoppas det blir fint i sommar så man kanske kan gå till stranden och leka lite inte för jag plaskar men för barnens skull.

Valborg är ju nu på fredag om jag ine läste fel vart har tiden tagit vägen det går för fort ska åka och handla med min pappa om han nu hinner med sin dotter hihih blir kol grillat kött med potatis salld och salld till och lossas cider ska det hadlas hem samt glass så det ska vi äta på då. sen kanske vi går till någon brasa får se hur det blir och det ser utt med välder.

I morgon torsdag ska så jag räffa min bm i gen vilket jag hoppas får någe roligt att gå hem med kanske ett ul vore roligt för att så se den innan den tittat utt och se hur stor den är . Så den inte är för stor lille plutten i magen . Det är ju inte långt kvar nu heller och ont börjar det göra till och från så i dag ska jag föröka passa på att bara ligga och ta det lungt.

25 april 2010

God morgon måndag

I lördag åkte ju mannen in till akuten och blev inlagg för att ta mera prover rygg prov var ett måste tydligen lidder med honom inge skoj han som hatar nålar.

Men han fick komma hem i går sön efter kl 12 vilket var skönt men han hade ont i ryggen och nacken men det var inge bra det heller för nu är allt annat bättre men sen nu kan han knappt röra sig eller göra någe. så när han kom hem så börjarde han att hosta o ha ont i halsen vilket jag nu med sitter med men är det konstigt om man blir sjuk om 3 av 4 har eller är sjuka?

Jag vet inte om jag inbillar mig eller om det är någe som ska ske men när jag har fått mens värkt till och från det trycker på och sammandragningar till och från kan det vara dax snart eller är det flera veckor kvar säger babys till att man måste ta det mera lungt men det är inte lätt när man ska göra allt själv fasnt kroppen bara vill lägga av så är kännslan men det¨går väll men sen dör man väll efter deta ..