2 maj 2009

lördag....

Jaha s¨seg på morgon nä men efter att mannen kom upp så blev man det han gjorde lunch så det blev gjort sen så tog vi oss och gjorde os i orning för att åka och handla samt kanske ta och åka till landet till hundgrannar.

Men efter att man hade hoppat in på systemet samt handlat så tog vi för bi bil tvätten så bilen blev ren hem tg lite melon glass och sen packade på barnen i gen för at åka till landet och träffa hund grannarna mycket om dom ljust nu men vi träffar dom igen ljus mycket nu.!!!

Men vi åkte till dom belv bjudna på fika sen tog vi bilen hem tog några mackor till middag ingen var hunrig efter fika eller så... men se så somnade barnen kl 19,30 så hund grannarna kom över kl 20.00 så vi har suttit och snackat dryckit någon glass vin samt ätit lite chips med dipp och nu så kom mannen hem emd vovven efter sista rundan .... så ville berätta min dag hur den hade varit får se vad det blir för äventyr i mrgon .... hare gott skriver det sista innan den nya dagen börjar... hihih sov gott!!

Dagen efter

Fan dagen efter inge ont i huvodet mera ont i kroppen hatar alcon vad den gör med en får så ont i lederna så jag fick sova några timmar längere i går... vilket var så snällt av min Älskling...

J ringde mig och var lite ledsen frågade om vi kunde hjälpa henne och passa al åt henne under tiden hon flyttade så klart ställde vi upp , vi har ju sakt att vi skulle hjälpa... och vad hittade vi på... dm alla var fika sugna s det blev smothii och banan sen så packade vi på barnen kläder och satte dom i vagnen al somnade på en gång cassi ville inte sova allas men det gjorde inge men vi gick till vislsta för att hämta hem bilen så gick för bi farfar för att säga hej och sen gå vidare säga hej till hund grannarna. dom son farfar hade främande men vi tog bilen al cassi danne tog bilen wille och jag fick gå tillbakka vilket inte gjorde nått fint väder och så var det skönt att röra på benna. väll hemma var det middags dax i gen så köttbullar med mos..

sen så somnade cassnadra sittades i soffan kl 19 lika så pappa sin ... men han var tvungen att åka och jobba så han kom hem sent i natt så får se vad man ska hita på denna soliga dag kanske åkta till hund grannaran vilket jag inte vet ... får se... vill att han vaknar nu...

snygg!!!




Valborg...

En hellt underbar dag blev det i allfall .
Tidden for i väg under dagen vi packade in oss i tid men kom ändå inte fram förrens kl var 17.30 men det gjorde inge det vara bara att slänga på köttet på grillen och så fick vi lite mat så sallad hae vi gjort hemma så sen var det potatis sallad. så det var så gott fick några glas vin som smakade bra till maten .

kl ran på så fort barnen fick mat och kl vart mycket för dom med så vällin för båda och lades i vagnen och dom somnade i allafall så det var skönt.
men meddans barnen somnade i vagen så packade dom andra för att gå till brasan och som vi hade vovve med så hade vi bestämt att gå till hund grannarna och drika lite så vi gick över ditt och det var trevligt sitta och snacka skitt så det får man göra om ...
träffade på danne pappa och det hade blvit lite för mycket hade det nog blivit ,,

Men vi kom hem till kl vae 02 så länge var det länge sen man var uppe men cassi var vaken när vikom hem men somnaade i gen i sin säng och sov till kl 8 längst på länge annars så vaknar barnen vid kl 6 ...

30 april 2009

Valborg_drika

Jag varit och snackat o det gick bra ska tillbaka nästa fredag och ta tag i någe annat...

Men men valborgi dag och till farfar vi farför att grilla och äta lite gott samt då drika har inte kunnat drukit någe på över 2½ år så lite got ska det bli... har köpt lite nya cider...
så sen får man se vart det tar vägen våra hund grannar fick vi med komma så nu ska man ta o göra sig klar och göra sallad till maten .och packa det bästa till sist... hej hå bilder blir det.

29 april 2009

inge roligt

Jah ine roligt att skriva mera än tvätten är tvättad håret är platat och duschen kallar på en...
I dag var Hund grannaran över på en fika smul paj med björnbär blev god om man själv får säga.. så mannen jobbar natt och i mrgon är det valborg... till dannes pappa på landet o där ska vi grilla och drika lite gott sen kanske vi tar oss vidare till hund grannarna som sitter lite längre ner i kolonin och driker så vi kanske stannar där... får väll se hur deta slutar... bilder blir det så hej så länge...

28 april 2009

den var god!

Jag är inte så förskyst i keso vanlig men denna var god grill hette den... jag hade den på maka med jag tror till lite grillat kött och sallad skulle det smacka ännu bättre!
Har ni smakat denna??

träna med ångest...

Jag ser maskinen varje dag skogen finns bakom kröken...

men i går så känne jag mig halv nyttig med inslag av god saker samt godis så efter att ha smällt i mig en l tobleroner så ställde jag på mig maskinen mådde så dålig över det... så ska försöka få bort allt gott iveckorna och gå utt och gå så i dag ska jag fråga grannen om hon ska med utt och gå i dag... kul med lite sellis.

kläder

Va lju och handla lite kläder till barnen i söndag o här kommer det lite bilder på det som kom hem i mina kassar.!!

26 april 2009

händer id ag måndag?

I dag ska mannen och jag få knäckas lite ska bli skönt kanske slipper huvodvärken efter besöket.. eller så får man för det släpper så mycket.

Ska försöka få farmro ska pasa barnen så kanske man kan åka sj för att stor handla på willys samt tanka fullt i bilen ... Men kanseke är dax att börja diska så man kan ställa upp maten om v nu åker ohch handlar. sen så harman fått erbjudan att få fira valborg med hund grannarna!! Vilket är välldigt snällt.
Ska bar snacka med mannen så får man se vad man ska göra..

men men hej svejs skriver senare.

jag fick handla

Jah nu fick man åka till tuna park gillar verkligen att få handla snygga kläder till barnen vilket nu var ett tag sen mend dålig eko så vad blir det liksom men i dag unnande vi oss s¨nt vi inte valigt viss brukar handla..

Vad brukar det bli ta 3 betal för 2 inge sånt följde med hem i dag....
Sen var det vår jackor och sol hatar för slanten och hittade liknade jackor till barnen med olika färgor så klart ..på Name it odr 179:- men 30% av drag så det blev billiga jackor.
sen sol hatar hittade vi på hm hade rätt mycker olika att välja på i år... ett plus til dom... hittade strumor kläder på lindex och så hittade vi lite till wille så bilder kommer antinge i dag elelr i mrgon så ni får se vårat kapp som vi köpte i går.... så roligt med lite nytt ..

värsta natten

Fan mellan fred och lörd natt så var det våran värsta dag med barnen som båda var sjuk så var det att dene enna sov så var den andra oroligo h grätt så dom bytte av .
Manne kom hem då vaknade wille så gav honom välling när han var klar med honom vaknade cassi sen var hon vacken mellan 5 på morgon vilket vi han somna innan hon vaknade så var hon vacken till 10 så vi sov då ingeting på hella natten så vi satt och sov i soffan för vi var så trött och cassi bara grinnade hella morgon spellade ingen roll vad man gjorde med henne. så hella lördag till bringade vi innen med två sjuka barn. så Danne sov i 3 tim och jag gick upp för att ta lill mannen som hostar så dant.

Så helgen försvann fort så nu.... detför inge bloggande...