30 oktober 2010

strössel

Tycker om kläder med färg vil mer och mera har flera färger än bäåt frön och tufft till wille så killigt och så tjejigt till cassi tycker det är så tråkigt ska bli ändring på lättare till pojkarna en till cassi.



























ont redan i magen vilket inte vanligt brukar ha.

Men nu är det mannen åker i väg över 1 dygn och det är inte i sverige han ska hålla på att åka runt uttan till ett annat land så lite nervös är man över det men han är med några vi skänner väll så han är nog i trygga händer.
nåja i allfall så fover alla barnen nu och jag hoppas det blir en lung natt så man inte slipper drika en hell kanna kaffe för att klara hella dagen i morgon.

Får se vad man ska htta på i morgon förs koj som jag är hemma själv med dom tre vilda. men myssigt det med så det blir nog mycket läsa och kolla på film sen en prmenad för att få utt lite energi i kroppen på dom.

29 oktober 2010

En glad son hörde man i sin säng som låg och sparkade och lekate och hade sig myssigt sen hade man en son i sängen som gnällde och sen en doter som sover än kl är 08.04 vilket inte har hnt på år allså att hon sover så mycket eller så länge.
I dag ska vi inte göra så mycket ska hämta hem packet från buzzador med nappar det tackar man mycket för .
SEn blir det lite små handla mannen ker i kväll kommer hem i morgon kväll ska på en liten tripp så det sak bli rolit för honom samtdigt med blir det intensift som fan. Så han kommer säker att somna sött när han kommer hem i morgon.

28 oktober 2010

chaminjon sås till pasta



4 port:
färska champinjoner, mängd efter smak
1 gul lök
1 pkt bacon
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
salt & peppar

Skär champinjonerna i kvarta, hacka löken och klipp baconen i bitar. Stek champinjonerna i smör så de får fin yta. Lägg i löken och baconen och stek en stund tills baconen är färdiga. Häll på grädde och creme fraiche och låt puttra en stund. Smaka av med salt & peppar och servera med nykokt pasta. Yummi yummi

kappAhl fina kläder... vill ha

714683

714725

449934

769422

705301

714964


616268

624189


615468

685479

712661


673483

449744

449876

26 oktober 2010

Bröllops dag

God morgon villle verkligen inte klivia upp men stekt ägg på bordet och i dag firras våran 9 års dag 8 års förlovning samt gifta i 4 år allt på samma dag lätt för mannen när åren gå och han inte kommer ihångnnu kan han inte säga någe annat en dag på hella året att komma i håg.

Det ska firrar med barnen på dagis och vi ska åka och träna sen får man se om det kanske ringer i min tel i dag om någe roligt som jag själv är skitt nervös över. men det kanske blir bättre när jag har träffat honom samt han mig. nåja nu 'är det kaffe in tag sen blir på med tränings kläderna. Jag kommer att ha så ont i morgon och fredag ....jag som är så ovan.

25 oktober 2010

God kväll -.... dagen har bara farit för bi vet inte rikigt hur denna dag kan gå så fort .

I dag kom j o al över och det var trevligt barnen lekte bra och vi kunde snacka av oss.
I morgon ska jag få ett samtal om ett jobb så vi får se vad han säger .... är så jäkla nervös över det har ju inte jobbat på 4 år och så är klar min minsta bara 5 månader så får se hur det blir,
Men man vill ju inte säga nej till jobb.