2 juni 2010

Maximilliam

Medelar i alla fall att nu har Våran efter längtade lilla babys Maximilliam kommit till oss.

Jag orkar inte skriva allt ljust nu men kommer med mera info senare

Men han kom 22.47 3925g icg var 52 cm lång så för oss som bara har fått stora barn är deta en liten babys.....

Och vi alla mår bra!

31 maj 2010

Avtagit

Mannen är så nervös så städningen är i full gång här hemma på väntan på att det sak hända någe mera som det nu har avtagit så regelt hemma får någon värk i bland ljust nu .

Så får se om det blir ettt besök till bm kl 14.30 eller om det händer nge tidigare men det får man väll se men det är jobbigt att bara få vänta så här,.
Min pappa ringer och kollar dannes pappa kollar om någe har hänt och danne mamma är här och väntar ihop med oss och är med barnen.

Jag känner mig redo att födda i dag men sen om det blir så eller inte det får man väll hellt enkelt se.

Min plan är att åka hem efter att denna är förlöst om inge konstig heter händer.

30 maj 2010

5 min mellan rum

Jag skojade med farmor innan vi la på tel i går eller mannen la på så sa jag att om det inte har hänt någe och så klart så fick jag någon små värk senare men inte så jag trodde det skulle komma i gång.

Jag har inte berättat än för mannen att jag har haft värkar nu regelbundet med 5 min mellan rum sen kl 4 så jag ska väll kanske berätta för det är jobbiga vissa av värkarna kanske ringa till min pappa och berätta vad som händer för i dag tror jag det händer.
Den kom inte på mors dag men dagen efter gör mig ingeting heller håller tummarna nu.

Det tråkiga är över

A nu är det tråkiga över (räkningar) det roliga är att det blev pengar sparat med vilket är ännu roligare. Så nu ska det bli lite mera sparat till barnen, oxå det behövs i framtiden.

Själv så är man frustrerad arg ledsen allt på en gång varför vill den inte komma vist i dag har jag kännt mera ett slags tryck neråt runt hella bäckenet så man hoppas ju att det kanske händer någe men det gör det nog inte får nog gå och träffa min barnmorska i morgon vilket man hade hoppas på att slippa.

nu ska jag ta lite godis barnen fick inge går tyckte det var bättre att dom somnade tidigat för dom var hellt ur spel i går så nu fick dom sitt lördags godis. och dom sitter och kollar på mumin trollet.