29 maj 2010

Har gjort det för, man glömt

Förvärkar eller rikigt vad är det?

Kl 0,46 vaknade av att jag hade ont magen och det kom med någr minuters mellan rum kan det vara så att det kan vara igång men ändå så långt bort?

Men det höll i säng under hella natten till och från tv tittadens mellan kl 3 och 6 efter kl 6 så fick jag sova 2 timmar innan jag kännde någon mera värk sen har det kommit så där med stora och små mellan rum men det gör inte skitt ont så man behöver ta en alvedon än i allfall så får se om man kanske får sin babys till morsdag vilken present då kan man säga wille kunde man ju få på min födelse dag men valde dagen efter för att han ska få en egen dag även fast den är tätt på min. Så får se om det kanske blir en morsdag present ...

27 maj 2010

tiden går för sakta nu

Tiden går för sakta och inge ting händer eller känner så tvätten är nu tvättat och hängd bar för att man ska göra någe hemma ...

Danne tog barnen med sig ner på stan i 2 timmar så jag satte i gång tvätten då sen så vart det bara att vara hemma sitter oh väntar då klart på mitt paket som ska komma från en som jag vann av på tradera ett parasoll men det kanske kommer i morgon så kanske man får gå ditt kanske någe händer...

Daniels pappa ringde iddag och frågade om vi ville komma utt och grilla i morgon om det inte regnade samt att dom kunde hämta mig för ajg har sån foglossning så att gå det finns ju inte rikigt med på min karta .. så får se hur det blir i morgon eller så kanske det kan hända någe änu roligare som att få sin lilla baby,s


Tele ringer hella tiden nu för att bara kolla om någe har hänt eller inte om det händer någe så ringer man väll förstår dom inte att man själv vill att det kommer i gångg nu orkar bara inte med om gnattet i alalfall. nä nu ska jag tvätta lite till och bädda sängen ren.

26 maj 2010

namn

I dag har vi prata om hur vi ska stava vårat barns namn som tjej och kille och jag var tvungen att skriva till skatte verket för att fråga om det äns fans en sån staving och jag tänker inte skriva utt än vad vi har för namn till barnet vilket kön det är innan den har kommit utt.

Men den stavning jag vill ha fans det bara 20 st i svergie som stavar så , jag hoppas mannen går med på den svaningen som jag vill får se.

I dag har det varit en lung dag var till affären för att hämta utt lite pengar om det är så vi behöver ta taxi till förlossningen o barnen fick leka lite i parken innan vi gick in sen nu så försöker mannen få lillen att somna han har kommit in i en period han vaknar flera gånger och är orolig och rädd och vi vet inte vad det är eller vad vi ska göra ått det sen är han väldigt mammig och kan smöra bra för att få sin vilja igenom.

Nu ska det bli unga mödrar danmark som ska kollas på så hejs svejs så länge.

världens bästa

världens bästa kalr har man hemma.. I går tisdag så regnade det näst till hella dagen vilket är tråkigt för barnen. men han tog dom till affären på förmiddagen och kläde på dom regn kläder på efter middagen så dom fick gå utt och leka lite vilket dom tyckte var roligt.

Själv så ligger man mest och vilar och tar det lungt. ingeting har ju hänt eller händer ljust nu vilket är tråkigt. så mannen och jag har slagit lite vad om när den tros titta utt vilket han tror blir nästa vecka på tisdag själv håller jag någon dag under helgen så vi får väll se vill inte behöva gå till bm på Måndag och visa att man fortfarande har magen kvar och inge babys i famnen .

24 maj 2010

40+0 bf i dag

I dag är det Bf och ingen babys än =( Varför vill den lille inte komma det vill vi andra nu. Barnen vill det så hjärna och så vill vi sitta och pussa och kram och bara vara med den nya medlemen i familjen .




Dagens klipp!

Daniel tyckte att vi skulle ta rakmaskinen på wille i dag bakhåret och det gjorde vi för han blir så varm där nu när sommarn kommer så det var nog det bästa vi har gjort än på honom ... så har han kvar det upp till på huvodet långden kvar.

Cassandra tycker det är roligt att bli klippt så klippte bara topparna och luggen på henne och så stilla honsatt under hella tiden är stålt över henne.!



nybakade bullar är aldrig fel

Mannen gjorde en dubbel sats bullar i fredag den 21 maj och barnen fick vara med och baka vilket dom tycker är roligt lite bilder från det!

23 maj 2010

easy walker parasoll


Hittade på tradera förra veckan parasoller för east walker och den är då svart och dom kostar nya 399:- och jag vann en och den är ny och den gick för 121:- med frakten då inräknad på 50:- så det blev skitt bra klipp... Hoppas den kommer i slutet av veckan .

William och hans säng

Vet inte vad det är men någe gör att han sover dåligt och inte will sova i sin säng vad ska man göra när han sitter och peckar mott allt och man frågar och frågar var det är men inte får någe svar av en 2 åring men någe är det som inte stämer. Så natten fick han sova i mellan oss och vaknade pigg och uttan påsar under ögonen vilket han inte har gjort på flera dagar. ska vi behöva ha honom i samma rum eller säng som oss eller är det någe annat bara hur ska man vet och hur ska man göra?

Jag har så ont i magen och längre ner är ddet foglossning eller någe annat inge so kan svara på... räddslan är att födda och det här onda ska göra mera ont än att födda barn.. så känns det nu i allafall.
Vaknade kl 4.30 och kände att det gjorde ont i magen och sen har har det hållt på tills lunchen men nu är det borta i gen varför kommer det inte gång vad ska man göra vill inte ha ont eller var så här stor längre ... det står att det är 0 dagar i dag men det stämmer ite det är i morgon jag är beräknad så vi får hålla tummarna att det kanske man hända nåste snart .så man får tillbaka energin och orken att hjälpa till hemma.

Barnen i dag har varit mera är skattiga om allt frukost kläder tv leka och slås och gör allt dom intefår göra och ingen av oss har orken i dag den är som bort blåst skulle behöva vara i från dom en dag eller några timmar för att ladda batteriet innan den lille kommer me det är väll försent nu,,

Fredags info

Farmor kom vöer så danne kunde föja med på ultra och det gick ju bra höll väll på krocka på vägen 2 gånger för folk inte kan titta eller öra bil i stan längre väll vid sjukhuset så vart vi försenade för det står bilar ochallt annat i vägen

Hon tanten som skulle göra ultra ville knappt titta för hon förstod inte varför jag var där vilket jag tyckte känndes lite dumt för henne var det verkligen onödigt att göra känndes det som. men väll sen gjorde hon ultra och hon beräknade babys i magen till ca 3700 men se får vi lägga på lite för varje vecka samt några hundra för fel vägt.

Efter ultra var det dax att åka till willys och handla hem lite mat sen till skopunkten för barnen behöver sandaler men cassandra var för stora båda paren så vi var tvungen att byta dom .

Sen på kvällen blev det grillat och barnen lekte i parken under tiden och när vi satt och grillade så kom dannes syser förbi och snackade och stannade kvar ett tag vilket var trevligt.
Barnen somnade sen den kvällen och uppe tidigit i allafall.