18 juli 2008

söndag.

jaja vilken slappar dag deta blir.
i går åkte då syrran hem och vi stannade på fika gul tårta med banan och maräng skitt gott och kanel bullar. kunde inte sätta sig fel imagen. åkte där i från innan kl 4 såg solstorm igår var så där tycke jag men men nu har man sätt den

Som ingen av oss orkade laga mat så skulle det bli köp mat men vart i från??
väll kom vi på vad vi ville göra så vi tog bilen ner på stan och gick men väll där så stannade vi en timme tog bilen till 7ans pizzeria och köpte pizza smakade gott.
väll hemma låg vi och förökte få liv i den lille i magen som inte hade rört sig någe på hella dagen så men den sov väll hårt så på kvällen så blev det liv i lukan.
kl blev 22.34 når vi gick och la oss skitt skönt vaknade som jag trode den var 7.05 men den var 7.54 så det var skönt sen frukost på det och nu är kl 11.34 och både man och dotter och hund sover så då kan man sitta här i lung och ro. Hare sett alvin och gänget i dag var så där lite sött tycker jag ...

lite mera kommer redan nu innan maten komme.

Känns lite som en tävling mellan Farmor och Morfar eller att om någon handlar någe till C eller Nr 2 måste den andra göra lika dant ....vilket inte gör mig någe men känns lite kostigt..
I torsdag så var jag och Farmor och jag fick järn drop efter det bytte vi skor på sko kanonen jag ville bara hoppa in och kolla på M kläd husets rea vilket inte var mycket att ha men men farmor i sin tur hittad en kläning med tröja till i Alfons åberg skitt fin så den fick C och till nr 2 så fick den en pjamas, och jag köpte strumpbuxor till på rea.

SEn måste jag lägga in en blid på kläderna C fick i föddelse present som hon rednan hande det hon fick så Morfar fick byta till deta.




fredag

Hallå Hallå bloggen och alla mina fean .... skämt och sido...
I dag kom kluten hem från sin morfar och mormor ...vad man han mycket städade innan hon och mannen slutade jobbet i dag ... så damsög och torkarde alla yttor och så torkade golvet och det vikigtaste rummet glömde jag som var köker.. klant arskel....
Morfar ringde och sa är hemma hos er om ca 45 min och så frågade man vart är ni nu... vi är på väg till en affär och nyfiken som jag är så fick jag svaret tillslut till sko punkten...
Miss tanken slog mig att det kunde var så att dom inte tyckte dom skor C hade med sig dög så dom kanske var och kollade på nya. vilket sen visade sig att jag hade rätt om mina miss tankar....
Kommer hem med tre nya skor ett bar sandaler och J det var inte jag som köpte eller var med :( men men kan inge göra ... får man hålla koll på var man lägger dom..du förstår när du ser bilderna. sen ett par fina skor som moster nästan har lika danna som hon valde och ett par jumpisar som är st 21 på som C kan ha i senare i höst... så skitt bra för oss behöver inte vi köpa någe. än i allafall .








Det är deta jag menar J ..
Nå vad mera Barnbidraget kom i dag ... tjooo fan vad najs..
Lite bilder på dagen shop som blev skulle bara handla till C och Babys men blev lite annat som behövdes ...
Deta är från Lindex till lill babys nr 2 och så hittade jag filten som jag har letat över på rena desutom...
Denna tunika /kläning valde pappa fram till C lite tuff glitrig tjärna. Från Lindex.

Så hittade mamma två body i st 86 *rea* allt som är handlat är nästan på rea Från Lindex. Till CDom skona ser väll kanske inte roliga utt men vi behövde ha dom så deta blev det finare i verkliga livet.
Det kommer mera senare .....




15 juli 2008

Sov rummet.

Vad mera kan man säga åkte till maxi i går och kollade lite av en slump ramlade jag och mannen över ett par panel gardiner som vi trodde skulle se fint utt i vårat sovrum vilket det gjorde nu fattas kundar filt och över kast och lite andra små plock men lite i taget får man ta.
Redan tisdag i dag vad det går fort . fick väcka den lilla i dag själv vaknade man när mannen höll på i köket så jag gick upp kl 6.30 och hon kl 8 men hon hade nog sovit längre om hon så fick .


Nå vad tycks då jag är hel nöjd ska bytta utt blommorna och så så det blir svart kanske lilla och silver i deta rum får se hur det blir i slut ändan....

13 juli 2008

Pubafton i fredags.

Hallå jaja sprit och åter sprit kom det denna helg eller mera öl kan man säga.
Vi gick till D pappa och dom skulle ha pib afton utta på landet så vi kom ditt satt och drack kom lite mera folk och så inte förren kl 21.30 kom vi till stugan där det hölls. fan vad folk det var där 70 pers . vad fick man drika dricka så köpte danne 3 öl och två vin glas och så en tardrik med lite nöttrer korv och ost på rätt got men lite vin hade inte varit fel till det men det får vänta.

Vi kom inte hem förren kl strax förre kl 01.00 så det blev sent men vi fick sova till lite över 8 på morgon vilket var sköt D vaknade med huvodväkr och så somade om så det var lungt till lunchen sen så mannen om vi skulle ta och unna oss att äta på resturang akropolis vilket allt är så gott. så det blev bestämt så packade för att ha med sig allt för illen sen åkte vi till Farfar för att hämta bilen som vi lämade på fredag så vi tog bilen till stan och så åt vi fan vad gott det var tyckte C med så det var lyckat lungt och så vist man kan inte sitta i flera timmar men vi satt i allafall 2 timmar. drog oss sakta hemmåt så vi stannade och hyrde film sen hem och al den lille oc hså vi gotta framför filmen ....

Söndag en rikigt slö dag orkar inget dom andra två sover lite middag så dax för lite mellis snart och den lille i magen har rört sig kostant i dag så vist kan man säga att den lever livet i magen .
och så tvättar man som vanligt.