28 juni 2013

Man glömmer hur sjuk dom men gång har varit  och hur jobbigt dom har det.

Denna veckas prover var då tok för höga  och någe i cassi kropp är det. en infektion eller någe vad vet jag.
Men mycket har det varit denna vecka så klart så säger kroppen i från och vi som föräldrar så är det vi som ska sätta stop innan hon blir dålig men hur lätt är det på en skala.

Så det var provtaging i måndags på eftermiddagen så var det kalas på leos vilket hon vart otroligt trött av .
Tisdag på dagis så var det parken zoo som stod på listan och då var hon i gång hela dagen.
Sen har hon varit på dagis och vart presic som alla andra sprungit lekt och haft roligt.
Så i morse väckte hon mig kl 5 och bad om vatten så nu ligger hon med migrän och mår illa vilket har blivit någe i samband med huvudvärk så kräks hon .... nu ser man ett tydligt mönster över det. så men nu ligger hon näst till hela dagen men nu har hon fått i sig alvedon och nu är det ligga och kolla på film i sängen med en isglass.   Så nu är frågan kommer detta att fortsätta att hon mår så illa när hon får huvud värk eller bror det på alla mediciner som hon tar.

Man glömmer fort och man blir lika fort påmind av vilken skit hon går igenom. *Fack cancer*

27 juni 2013

japp jag klarade det. !!!

Japp jag har nu gjort det och jag klarade det bra.

Synundersökning pratar jag då om jag har nu gjord tester för att kunna skicka in papper på att få övningsköra med mannen min så nu ska alla annat in och gå på kurs så ska man snart börja köra spännande och nervös.  men jag körde med min pappa för många år sen och då var jag inte redo men nu så är det mera att jag vill ha så nu är det bara att ta.
ingen annan väg än framåt.


26 juni 2013

en regning dag

God morgon hur skönt har man inte sovit i natt, regnet som kom ner och så balkong dörren öppen så det var svalt och skönt. ville inte gå upp men men mina älsklingar ska till dagis så bara kliva upp och så kommer det en bekant över och tar förmiddags kaffe så får vi se vart dagen tar oss. Vet att vi måste titta på lite tjock tröjor till cassi hon har bara i flics känns lite för varmt så vi får se vad vi hittar på danne är i allafall och tränar så det är skönt att han kan göra det ingen efter all tid som den tar att läka. Tattoons allså .


nåja ha det så bra.

25 juni 2013

Vilsen i värden vilsen i mig själv, Vart tog min trygga jag vägen? Bort med vinden borta med ??

Jag har känt mig vilsen inom mig , har inte känt igen mig som jag då är Linda med själv skänsla.
Borta med Vinden. Men jag ska hitta mig igen . vänta bara jag kommer tillbaka starkare och vet vad jag vill.

Många tankar går ljust nu runt i huvudet. allt från barn till jobb till Ekonomi. Tänkt om allt stod skrivet någon stans hur allt skulle gå till här i livet. att man bara kunde läsa sig till hur ens liv ska börja och hur den ska sluta.
Att leva utan att veta är jobbigt.

Men en sak är jag 100 på är att jag älskar min man och mina under bara barn och med dom vid min sida så klarar jag allt. Och så klart mina familj och mina vänner.

Jag hoppas denna mardröm snart är över och för alltid. och jag hoppas vi kan stänga denna bok och börja på en ny.


Dröm om morgondagen, 
Minns gårdagen 
Lev i dag.