27 november 2013

God kväller och snart en vecka till har gott o morgon är det sista dagen för barnen på skolan och dagis sen tar vi helg, I dag hade vi möte på skolan om mobbingen som förekommer.
Så nu ska vi se om det kommer att bli som vi planerat eller hur det blir det bestämmer ju rektorerna om dom har råd eller inte , men dom åste tänka på Cassandra och alla andra barn samt lärarna som får ta så mycket skit,. det starkaste ord som förre kom i pappret var död och då tappade man luften för det är ord som hoppar i den pojkens ord vilket cassi tar åt sig massor .speciellt nä man har klarat en sjukdom som cancer och hört ordet död i sjukdoms sida. Så det är klart hon mår dåligt. men man tänker på pojken med man ser hur han försöker få kontakt med dom andra barn samt vuxna , kanske inte är så mycket stöd och kärlek i hans familj. Men nu hoppas jag hans mamma tar detta allvar och det händer saker men så klart är det jul och då läggs allt på is.

Danne var i dag och fixade det sista på tattoon och vilket skillnad det blev så nu får han inte göra någe mera på några månader så får vi se om det blir något mera eller inte .kan bara framtiden utvisa.

Annars så rullar det på i morgon ska lämnas in cv så får vi se om det kan bli någe eller inte, och så klart ska det övnings köra ,,,, tänk om det var lika lätt som backa som köra framåt.
Nåja. nu säger jag god natt och ha det gott. !!!!<3 nbsp="" p="">

26 november 2013

Starkare än starkas. Så är känslan i dag och den är min ingen kan ta den i från mig vilket är så skön känsla.

I dag vart det lämna barnen på sina ställen och innan vi gick från cassis kola frågade fröken om jag kunde komma  i morgon för att skriva på ett papper för mobbingen som pågår i skolan som nu är anmält. och jag hoppas detta är slut på det, inge roligt för Cassi att må dåligt över att gå i skolan.

vidare till dagis och maxi var pluttig ville inte följa med till dagis och ville inte gå över till läran men lika fort han blev ledsen så gick det över och sen fick han vara med och baka pepparkakor.

Sen en annan sak var när jag skulle hämta wille brukar han alltid bli arg och sur när man hämtar honom men inte i dag , i dag ropade jag en gång och han kom på en gång vilket då lärarn hade prata med honom om, så det var en positiv upplevelse.  Vidare hem för att göra fattigare riddare som dom uppskattar då mycket.


Vad mera har hänt i dag körde man till pappas jobb och så klart gick det bra att köra dit och danne vill att jag ska ta mig ut på vägen men jag får så jäkla lätt motorstopp så känner att jag inte klarar av det under stressen som kryper i kroppen men att backa är då inga problem näst till roligt är det för det är inte massor av gas som gäller. kanske blir super duktig på att backa. men så körde jag i rundelen vid vista och det gick bra i dag en positiv vibbe där med. så på torsdag blir det att köra i vilsta industri för att träna på korsningar med 1an.


I går var man på möte med Ams och det bestämdes för att arbetsträna samt praktik och börja i små skalor till att gå till 100 % så få vi se vart man kan få en praktik plats. det är inte alla ställen som tar i mot heller. pratade lite om mina koder som dom pratar om vilket jag ha då på papper men nu så frågade jag mera om min dyslekti och efter mötet tog jag kontakt med läs och skriv center i stan och nu så väntar jag på samtal som gör att jag ska få komma och göra någe test som tar ca 1 timme för att jag ska få mera stöd under mitt körkort så jag kanske får mera tid på provet samt muntligt. så sen vill jag göra en kart läggning på mig hur mycket i grad och vad det är som är värst i min dyslektsi och vad jag kan tänka på samt Ams vad dom kan kanske behöva hjälpa mig med jobb frågan. om jag inte hittar ett själv och tar mig för den jag är .
Så i denna stad får man tacka alla skatte betalarna för i Eskilstuna är det grattis. !

Vet inte varför mår så bra när jag har prata med C i örebro. hon får mig på andra tankar och banor och det är vad jag behöver. men det hon säger om saker och ting stämmer så bra in. Jag drar inte täcket över huvodet fast det är jobbiga stunder och jobbiga papper och samtal , ni alla får saker på svart och vitt när det gäller mig. och inget annat. Jag är jag och ingen annan. Glapp i käften kan jag vara men inners inne är jag en glad och sprallig tjej ,




25 november 2013

Måndagen är här och ett möte med Ams är det på agendan i dag. både laddad för det samt ångest känsla men ska gå ditt med axlarna högt och komma ut på samma sätt.
Mannen min jobbar kväll så han åker snart till jobbet, han har fixat med bilen i dag ringt om servis och besiktning. så nu ska vi lämna in för servis på fredag så jag hoppas fel medelandet försvinner och jag hoppas det inte är någe allt för dyrt. men sen så kommer farfar över för att passa dom medans jag är på mötet .

Men jag hoppas det inte är mitt fel att alla fel kommer upp som jag övninings kör och får lite motor stop så får se hur det blir kanske får skaffa bil nr 2 för att danne ska ha en annan bil att köra med till jobbet. jag önskar bara han kunde få stanna där han är för att han sj ska få veta att han har en plats som är hans men det får man nog vänta på. För då vet vi om vi ska skaffa en bil till eller inte som blir en pendlar bil.
och kanske en vanlig bil utan automatisk handbroms samt kanske inte har så mycket elektronik saker som kan sättas i gång.


Kizomba Albir & Sara. Mika Mendes - Magico



Måndag i dag och i dag visas veckans låt,