25 september 2010

Tradera fynd

Tradera fynd idag och hellt ny är den för hella 127:- kr för frakt och overoll.... tycker den är snygg så den ska lill mannen få under veckan .. så nu funderar jag på om det är för tidigt att använda om det kanske räker än så länge med bara en tunnare ..
Hur klär ni era barn ljust nu?

i går

God morgon .... en trött seg mamma idag ..

I går var det mennat med tjej kväll vilket slutade med att det vart bella och jag med våra minsta hemma vilket var skitt trevligt och mycket skratt och prat.

Dom andra hade andra hinder så dom kunde inte komma tråkigt kanske blir en annan gång.

Men klockan ran bara på så jag tror Bella gick 00.20 nästan så det blev några timmar och tre cider för mig och det kändes till och från intefull eller så men när man inte har tagit någe på så många månader så blir det lätt att man kännner tydligare. min lille sov tidigt i går vilket blev tidig morgon här hemma och en snorig näsa på maxi så hade svårt att sova för det men jag har väll inte sovit så många timmar för det var wille som bökade maxi som vaknade för nappen hade ramlat ur så får se om det blir säng tidigt i dag.

23 september 2010

i dag vart den en lång sovmorgon men ville verkligen stiga upp ändå för trött vill säga.

Lill mannen hostar så dannt men bara på nätterna och sena kvällar men knappt inge på dan och hur kommer det sig? Han springer och bussar med cassi uttan att hosta någe.

är så trött på allt me sjukdommar att göra varför inte bara få vara frisk det är nog med det och allt bus och spring som kommer.

I morgon så kanske det blir tjej myss hemma hos mig får som dom kan komma ska nog handla hem någe vin till mig ...
Ska även ta med cassi ner på stan för att handla hallo kitty trosor som jag har lovat om hon gick på toa och inte en olycka har hänt. så glad mamma =)

Ska gå och myssa med mannen nu så får man se vad som händer i morgon god natt!

22 september 2010

trött onsdag

God kväller här händer inte mycket mera än att mannen mår bättre i dag en hostig son och inge mera. men sällskap i sängen näst hella natten och trötta föräldrar är man men en dag så ska man få sova utt men frågan är när.
Jag bjuder på två härliga bilder i kväll!


21 september 2010

Tisdag

i dag är det tråkigt välder med sjuk man hostig son och det är kallt inne vilket inte är skönt mera kläder som man klär på sig.

Har inte rikigt någe roligt att skriva om uttan att cassi är så dukigt nu med toa besöken så det är inge hinder längre,

Nä inge mera att säga så hej så länge ...