9 juli 2011

mår skitt

Vet inte vad det är om det är medecinerna eller om det bara är tankarna i huvodet som snurrar och får fnatt.
Tankarna bara snurrar och konstig kännsla kommer över en. kanske inte är så bra att vara sj under tiden medcinen ska börja värka korekt, det bästa hade kanske varit att ha följt med dom andra , kanske dom dumma känslorna försvarnn som jag skulle vara med dom som betyder mest för mig.

Av dom är tabletterna så kan man må sämre än innan och tankar och känslor har ändras , vill då verkligen inte må så här så jag hoppas deta kommer att hjälpa mig.
Kan ersänna redan at min berg och dal banan känslorna har då minskat. så det är skönt.

Nåja inge mera om det a nu är det att ta det lungt maxi sover. och dom andra får ha en underbar dag .

8 juli 2011

i dag har man fått 2 sköna bekedd som gjorde denna helg till en bra helg. och en bra fredag med bara lite kramper i magen , så deta ska firas med choklad kaka .

7 juli 2011

i tisdag vart det ett besök till läkan och det gick ju bra recept utt skrivet redan efter ca 2 min och det blev då inte en uttan två olika men har samma värkan. Så av dom här hoppas man får tillbaka lite ork mindre ångest och panik , Och jag skulle då ge honom lite blod som tack för recepten ( nä för att kolla att det inte var någe annat) och kliver då fram hos dom som tar blodproverna och då sla man fasta 12 tim . så hem och sen inväntaq till dagen onsdag var tillbaka och var verkligen taggad att gå in och göra deta sj , och så klart så fick dom sticka mig 6-7 gånger och inge blod och kärlen försvann så fort dom stack.

I dag då torsdag efter att varit en nål dyna uttan blod så blev det provtagning på mälaren och där efter lång stund och tårar så gick det men hon var på väg att ge upp ljust för att den försvann så nu trodde hon på mig.

så ringde doktorn och berättade om järnet så nu är det järn tabletter i 2-3 månader med.

så nu ska det ta en tablett och blir jag tröttare än deta s kommer jag somna  sittandes.

o inga pengar har kommi än. ska man skjuta den jävlen eller vad. kan inte leva en månad till uttan pengar.

5 juli 2011

Lindex

Lindex Shop Online - T-shirt

Lindex Shop Online - T-shirt

Lindex Shop Online - T-shirt

Lindex Shop Online - T-shirt

Lindex Shop Online - T-shirt

Lindex Shop Online - Body
hej hej...

Efter dagis vidare till läkarn. och bara efter några minuter var man utte med recept på apoteket och sen provtagning i morgon måste fasta 12  timmar.

så får vi se vad dom proverna säger. sen har man bara väntat på att någon ska komma och kolla på våran vagn som är till salu. men det blev inge får se om hon hör av sig igen eller inte.

Nu är farmor här och busar med barnen och snart dax att laga mat för sen börjar fastande.

4 juli 2011

god morgon

dom sista dagarna har då varit ork löst vilket inte känns bra alls. så nu hoppas jag att fröslunda snart ringer upp behöver gå dit av olika anledningar.

helgen gick då för fort och ledig kännslan finns licksom inte det är oro och streess över en hella tiden och barnen vill göra någe även när man är lediga. men vi var på dag varåden i går och det gick bra, det var v kristin och det går på bara några min så det är skönt men nästa är då värre det år vkristin samt då i bennet. så då blir det att packa bra för alla barn lite mat och fika. det blir en lång dag.

Mannen fick eller sover lite längre i dag än vanligt som han fick springa 2 gånger i natt så då är han trött. barnen vaknade kl 7 . så hej så länge.