18 december 2009

lite bättre nu

Fan 3 av 4 har legat mera eller mindre i maginflens så peppa peppa ta i trä at man inte själv åker på det ... fan skulle inte passa sig nu men om jag skulle få skulle jag ha fått det redan vid det a lager.

I går var vi hem till Dannes syster som blev 30 så grattis! Så det bjöds på smörgås tårta och glass och kakor vilket var gott och streesigt blev det som mannen skulle jobba kl 20 så han han väll knappt till jobbet i tid.

Vi i våran släkt brukar inte köpa någe till oss äldre bara julklappar till små barn så i år är det våra samt min syster då som får men vi brukar alltid ge någe som en blomma eller en vin korg eller någe kort som är förstorat på barnen så i år blir det en cd skiva med barn kort så det är vad man satt med i natt och jag hoppas jag hinner ta med en till min mormor och morfar i dag så dom kan få sin samt morfar får sin maripan gris som han får varje år ...

så senare i kväll kommer hund grannarna upp på peppa kaka och kaffe ... ska bli trevligt .
Och i morgon kanske wille och cassis extra gud moder på besök innan jullen kommer innan för dörren

En sista sak fan i går när jag gick och la mig tod termotern på 16- fan vad kallt stannar nog inne så mycket jagk an i dag. går itne utt mera än behövs

16 december 2009

i dag har Cassai åkt pulka på dagis vilket hon tyckte var roligt wille ville vara inne så han gick man in med han hade lekt med vatten expriment vilkt han gillade,

Dom hade dukat lång bord och buffe med jul mat så barnen själva fick välja vad dom ville ha så man fick se lite bilder från dagen vilket man tycker är myssgt att titta på vad sina barn gör om dagarna och där på kärmen får man se... är det någe mera dagis som har någe liknade.??

Mannen är bättre han okrar äta och klara att kliva upp ur sängen så nu har man någon att prata med men nu är det tvätten som ska göra så det blir rent hemma samt snart äta igen tycker inte man gör någe än att fundera på vad man ska äta om dagarna ..

Vad ska ni äta i dag?

15 december 2009

vill ha

Det som står överst på min jul önske lista och övrigt med är en ny kamra våran tar inge bra bilder tar aldelles för lång tid och tid är inte allid man har när det gäller barnen.

potatis och moröter på spisten korven ska snart stekas och peppar rots så blir det till skitt länge sen man ått det... säker flera år sen... en fovvo jag har men en mindre hos mannen .så passar på när det är jag som lagar samt att han inte ska äta han föröker liv nära sig på blåbärs soppa och vatten .

kan det bli värre

Natten till dih kom mannen hem mådde skitt har inte klivit upp ur sängen det är han för snurrig av och så har han nog åkt på maginflensan nu för första gången under våra 8 år tillsammans... skitt tråkigt att det blev i dag för i dag är det lucia firrade på dagis så får gå ditt själv.


Som sakt det är lucsia firadnde på dagis ksa bli roligt att få se vad om har haft för sig under det komma nde månaderna ,,,har laddat kamran och ombyte till barnen har jag med mig så dom är rena och fina.

13 december 2009

1177

ringde 1177 i morrse för jag funderade på hur jag skulle göra med wille om han skulle få men hon tyckte att cassi med skulle gå om hon klarade vissa test nu som ska göra under dagen... som att äta inte få feber eller diarrer eller kräkas någe mera.

nu har hon druckit lite och ätit en mini macka med oss och det gick bra så får se hur det a slutar.

hemma denna vecka med (Varning för känsliga.)

Fan gick och la mig skalpigt för att få sova så jag orkade sjuklingen själv ska ta barnen varje morgon så kl stod på 22.20 när sägen kallade på en och så klart så var det någe som hände Cassadnra vakade kl 23.58 roppandes på mig trodde det var nappen men känner att någe är fel och springer in och så sitter hon där och mår illa och kräks.

Bara att riva upp henne in i duschen slänga i gång en tvätt på lakan och sen bädda nytt ville ringa till mannen men så klart ligger den mobilen kvar i hallen.

så båda barnen var vakna kl 01.45 gick båda till sina sängar kl 02,00 kliver mannen in ... förklarar länget trodde det skulle lunga ner sig men inte det heller två timmar senare så roppar hon på mig jag skuttar och ligger hella tiden på hel spänd. kommer in lite släm hade kommit så sen var det borta sen somnade hon om och då var kl ca 4 sen kl 6 var det dax ingen men inge fara han precis tvinga henne till hinken eller hinken till henne.
sen nu kl 7.30 så hörde jag inge men det var ingen fara men jag vågar inte ge henne någe att äta som hon forfaraandre kräks. kanske bara ska ge lite flyttade . '

Jag hoppas det går över snart och mannen jobbar varje dag nu ända fram till jul afton så han har inte tid att bli sjuk men jag orkar inte ta hand om två barn samt mig och baby nr 3 om jag åker på någe.

Och sen då så har dom lusse firrade på tisdag vilket då cassadra inte kan gå på som vi måste stanna inne i 48 timmar sen sista illamåendet kom så får se om det ger sig eller om det forsätter ska googla lite på maginflensan ....

vet nu varför

Nu i dag såg jag någe som såg utt som ett vitt riskorn i munnen och så klart stämmer det att lill mannen är på väg att få en större tand. så detä r därför han är grinig på nätterna samt på kvällen innan och unde tiden han sover. så nu vet vi iallfall varför han är knöllig ... trodde det brode på hans öra forfarnde men det nu som sakt et vi varför ,,, tack och go natt.

vecka 17+0

Redan en vecka till som har gott och inge känner jag än me det är väll bara en tids fråga innan det börjar liva i magen .och bara 1½ vecka tills vi ska få se den lille i magen och hoppas allt ser som det ska se utt. håller tummarna!