30 juni 2011

kolmården

jaha får se om det är några från dag eller uppsala som har tänkt att åka.

 http://www.barncancerfonden.se/Foreningar/Foreningarna/Mellansverige/Aktiviteter/Kalendarium/Familjedag-i-Furuvik1/
Redan är kl 16 .00 och man är mer än bara trött.

I dag vart det lämna wille på dagis vidare till dagvården stick i fingret behövde inte äns sitta bredvid cassi och vi fick stå vid dörren och inte ord kom från henne. sen ler till lekis och det bliv lite grävande utte ihop med en annan grabbfrån våran grupp, sen vidare hem vid lunch tid och sen hem och ått taco sallad sen vidare till tp för att handla en blomma till en av dagis personalen som slutar i dag. hon var en kanon lärare och alltid tog sig för att lyssna och hjälpa i den mån hon kunde.

sen vidare till affären för att handla hem lite mera bröd och lite annan småt och gått. sen hem mellis och nu har då cassi och wille följt med pappa till moster mövva för att vi ska låna gå bandet och då kanske ni undrar varför vi inte går utte och går , vi har inte den tiden eller orkar allti att vara sj med 3 barn som då kräver det dom kräver. så deta är ett test och se hur mycket vi kommer att använda en sådan om det kan bli någe vi ska invester oss i till hösten.
Sen i kväll efter kl 18 kommer då mormor och morfar över för att träffa oss .så det ser vi framimott massor. så hej så länge.

Ps: hennes värden var bra hb 105 sen trombo 279

28 juni 2011

två dagar har redan gått av  denna vecka och denna vecka med nya hinder som ska hoppas över.

Måste få berömma stumpan hon var så dukigt i måndag när vi tog spruta i bennet och sen satte skalbaggen . en stor medelj till henne. och så ont i benne får hon av sprutorna. inte roligt.

I dag är då det tisdag och det är bara denna vecka som wille går på dagis sen blir det semester för honom.
Vi har då börjat med ett nytt projekt så jag hoppas det inte tar allt för lång tid samt att man hittar någe i närheten... mera än så säger jag inte.

men jag frågade er i går vilket av hängena som skulle tänkas göra för att sälja för barncanser fonden ,

i morgon ska då vi övriga vara lediga medans lille ska vara på dagis kl 8.45 för att ta bussen till en av lärana för att bada i pol samt grilla för det är så lite barn på dagis.

27 juni 2011

Vad kan man hitta på för att ge tillbaka.

En fråga till er alla bloggläsare och fb
Våran familj skulle vilja ge någe tillbaka till barncaners fonden och samtidigt göra någe fint .
Vi har då svårt att bestäma oss, som vi vet att det sitter en liten flicka och gör sådan fina äglar som bilden under.  Tips någon !






26 juni 2011

försäkringsbolag /barnförsäkring

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13230660.ab

Ärligt tallat hon övervikigt nu får man fan ge sig.

Vill bara säga att ni som då inte har ne barn försäkring skaffa en på en gång även om det inte är den bästa eller högsta men att ha en är då det bästa du kan ge till ditt barn och som familj. Vi trodde och det tänker nog ni med att deta här med allvarliga sjukdommar inte händer en själv eller att man kanske inte behöver ha någon fösäkring för det händer kanske inte någe på säga 50 år men tänk sen om det händer dig någe då har du någe trygghet att falla på.


jag är i dag otroligt tacksam att vi har en barnförsäkring på alla 3 barnen. och det kommer att bli något till våran räddning idenna svåra stund.
Nu är man mera insatt och tycker att fösäkrings bolaget har för mycker regler och punkter men men .

Jag skulle då alldrig gå gradvid uttan en fösäkring, jag skulle ta mig till 5 min efter att skaffa en efter at man har född den lille. för det kan hända så mycket under 9 månader i magen och det kan hända så mycket under förlossningen och det kan hända så mycket i den rikigta världen.

Titta på våran sitvation vi har cassi som har leukemi och där får vi ersätting från nu,
Vi ska nu anmäla maxi för hans cp- skada men se hur allvarlig den är vet vi inte förrens senare.
och då kanske vi har rätt till mera ersäting från dom båda. men se hur vikigt det är om det inte händer någe så har ni någon men om man inte har någon och så händer det någe så står man där uttan någe rätt till någe.