30 juli 2011

En trevlig eftermiddag

En svettig snabb städning blev det av inväntan av trevligt sällskap till fikat i dag.

Det är nya bekanta från dagvården som kom över på fika vilket var kanon treevligt kunde ha haft det roligare kanske om våra barn orkade vara vakna under tiden dom var här. men men så är det i bland ,

Vet inte om det bror på ålder eller umgånge eller vad det är men men nu när man har skaffat barn så har man väldigt lika drömmar många andra har. och hur ser våran dröm utt?

Våran dröm är att skaffa en större bil en 7 sittsig. sen i framtiden skaffa ett hus. sitta och betal så mycket för en lägenhet som att bo i hus nej tack. tänk att släppa utt barnen på baksidan och bara vara uttan att man måste följa med dom utt varje gång som nu vågar man inte släppa dom en sek,  men när allt deta kan innfalla det kan bara tiden uttvissa. men jag  hoppas snart välldigt snart.

nähä nu ska jag stänga ner och gå och lägga mig är trött och vill bara slänga mig i sängen.

29 juli 2011

änu en tidig morgon med ingen ork och ingen energi. har börjat trömma igen har då inte gjort det på flera månader vilket har varit skönt men nu drömmer jag näst till hella natten och jag vaknar flera gånger tack var det i dag drömde jag om någe gammal hus som var ner gräft och på byggt mera uppåt och när var det en skola för för barn och där fans det 90 st som bodde men det var dörrar överallt och det var läskigt mer som drakula aktigt.  mitt i allt kom min lilla syster och jag mins att jag frågade henne om pappa och mommo var hemma än och tog hand om skolan och det var dom någon stans i under jorden så konsig skola. och läskig var hellt dyngsur när jag vaknade,

06.19 nu i dagarna 3 har då maxi vaknat.  Men i dag ska vi till barnens hus och kolla dom har lite rea.

27 juli 2011

seg och trött i dag. i natt har maxi skrikit och sen är kroppen så  seg. skörde lite zumba i går kvll och var uppe för länge så i dag blir det mera kaffe , i dag är det stick i fingret så det är skönt sen får man åka hem får se om vi åker alla eller bara cassi och danne går fort elller om vi följer med och går till lekis en stund med dom andra och snackar lite skitt.

Så god morgon
lunchen är nu klar och vi ska snart ta och ge oss utt på vägaran så se upp för oss på väg till hållsta.

i dag har förmidagen varit lung här hemma och nu så börjar dom triggas i gång lite. men kanske kan springa av sig lite senare. sen ska jag hämta utt mitt paket i dag. ska göra fint till lill killen .

så hej så länge.

25 juli 2011

valet och tvalet.

 Jag hade ett spjälskydd som var högre eller vara 30 cm högt men nalle phupå men som dannes syster fick och jag tyckte inte det var någe fint passar inte heller hemma hos oss. Men som på bilden över tycker jag är så fint hittade beganat för en skaplig peng men mannen tyckte då inte om den och den passar inte hemma i barnens rum inte dom färgerna.

Men bamse är mera den som passar och hittade med bra pris på den 199:- samt frakt och så blev det 277:- och den ska komma innan helgen får vi hoppas.
God morgon....

kaffet är gjort står bredvid mig uttan denna inge bra star på dagen. vaknade upp med dimma på ögonenen och när jag väll får upp dom så är det dimma utte. så det var kanake inte mina ögon .

Natten har då varti lungn för alla barnene. vilket var skönt så idag blir det en myss dag vågar inte göra allt för mycket på tanke på vad som hände i går.

maken väkte en i natt och sa att man gnisslar tänder och det kanske jag gjorde för i går sa kroppen i från var så trött så det kan hänga i hop med det.

jobbig dag

God kväller en snabbis innan sängen ropar.

En tröttsam dag och en långdag på sjukan bara för en peg i benet , allt blir så lång draget nu under sommarn och alla andra barn ska göra samma sak som vi och samma veckor framöver. alltid trevligt med sellis men det är jobbigt med.

Vi kom ditt innan 9 och porten bakade dirket och prover tog inväntade svar fick inte pegen förrens efter kl 12 för det var fullt och dom han inte tidigare. var nere på lekis och skulle köpa mat med oss upp och vi tog sprutan i benet och det gick kanon bra men kanske mindre än 5 min börjar casssi må skitt dåligt och börjar kräkas i vagen och vi fick för illamående dikert i porten och det hjälpte en stund ca en timme sen skulle vi ta bort skalbaggen och efter vi hade tagit bort den så kräks hon i gen och mår skitt. och kl börjar rinna på väll i dag. men man vill itnte åka om hon inte mår bra , när på att stanna och vara på observation under natten för hon var så svag. men lite saft och sen kl 16 vart hon så pigg så läkarn lätt oss åka hem och hemma har hon då ätit korv glass och någe små godis så det har hon fått behålla så nu fick hon innan hon gick och la sig för illamående och hoppas det bara var någe tillfälligt.

Tanker kan vara att hon skruvar sig så för sprutan helgen som är innan och sen tror vi att det kan vara lite knass med sockret nu under behanling  så det är vikigt för oss att hålla koll på henne nu så hon äter någe var 3 timme, nog om det i dag beställdes det ett nytt spjälskydd till knuddas som rör sig runt så dant i sängen så ben och armar kommer utt och fasnar så denna ska han inte kunna ta sig utt den är 40 cm hög. hoppas den kommer innan helgen.

men puss och kram