6 februari 2010

Pappa som dasuger i dag så det blir snyggt hemma igen efter att vi har legat en vecka med det ena och det andra.
Så här känner jag mig!


Deta ska bli mitt nya jag

Jag har läst henne blogg nu ettt tag och sen se hennes historia om hennes vikt ner gång gör min moteverad till att ge det ett försök och hennes recept som hon har utt lagt på hennes blogg ser allltid så gott utt så deta ska bli mitt nya jag i sommar.. då ska det bara bli deta ... och jag hoppas min histora kan bli lika bra som hennes!

Så dom här böckerna har hon då gjort.!


'
Jag har hennes blogg på min blogg lista om du blir intresserad själv.
Beställde h ennes två böcker i dag och det gick på med frakt och så 448:- vill ha dom nu vill inte vänta hoppas det inte tar allt för lång tid.

tips!

Har du funderat på vad man ska skiva dom dagar man itne har någe vättit att skriva...

som denna vecka harm an inte tagit någon bild på kamran och vad har man då att visa upp?
Sen så klagar man hella tiden för man mår skitt och det är ju tråkigt för er att läsa.

Finns det någe ni skulle vilja läsa om??? Tips!

Jag kan säga så här att i sommar när plutt nr 3 är född så ska man föröka att gå ner kanske är någe att läsa om men det är inte förrens i sommar och tills dess då vad ska man ta upp... jag gillar allt med pyssel att göra kanske ska lägga upp lite scraping och visa vad man göra om dagarn i bland när barnen är på dagis!

Ps: tvätt maskinen är i gång nu. samt huvodet är lite små segt nu.

Varför?

Vaknade och kände mig precis så där...

I går vid kl 22 så fick mitt huvod e värk som sa till mig att gå och lägga mig och det gjorde jag uttan min älskade bredvid mig. natten sluutade med halsbränna och sura uppstätingar vilket jag nu för tiden får varje kväll skitt jobbigt. så det var itne lätt att sova fick sova högt med kundarna gjorde att man fick ont i ryggen o nacken, så man blev rätt illamående så toa kollade på en vilket som var mindre roligt ... sen somnade man efter det men det är jobbigt när man mår skitt.

Så i dag började man med ipren samt alla anadra tabletter som har med järnet att göra jag hoppas man snart kan få vakna en morgon uttan kramper och svedda och bara vara glad att man får eänu en dag med mannen och barnen.

Frukosten 'r ten och barnen leker med fader på golvet med tåg räs och allt dom kan hitta så kanske ska sätta sig med dom och leka.

Men jag har ju en över full tvätt korg som kallar med dellema!

5 februari 2010

måste säga

Jag är så F'nat nyfiken på vilka ni är som läser min blogg varje dag.... kanske kan lämna några spår så kan jag titta in hos ljust dig!

Farmor kom över i dagen snabbis och efter att hon hade varit här så åkte vi till maxi och handla träffa de på min gammla mentor på gymn så vi stod och pratade lite väll inne så sprang vi runt efter det vi behövde så mycket folk.

Väll nästan klara så träffar vi på gammla bekanta stod och snackade lite så nu är maten äten samt barnen har fått lite fredag myss men slutade att cassi tyckte hon ägde skålen så nu vill vi att dom snart ska gå och sova lite och grannen under oss har fest i dag men i dag kom det en lapp upp om det vilket vi tackar för och det gjorde vi med skriv tack på tejpen....

dom skulle dra ner musiken efter kl 22.30 vilket är helt oki för men inge musik har man hört än och kl är 19.30 nu men men får se när det kommer igång.


Vad gör ni dag / kväll?

KappAhl

260877
169:-

286047

lindex snyggt


Om barnen var äldre så hade deta varit någe tyckte det var snyggt. lite tufft!
Allt för Martin
Dansk dokumentär från 2008. Gripande dokumentär om Anette Schültze och hennes son Martin. På grund av ett läkarfel blev Martin hjärnskadad vid födseln och blev multihandikappad och beroende av hjälp dygnet runt. Vi följer Anette och sonen under 17 år, i DR-intervjuer och rikligt med hemvideo-inslag. Efter Martins död 2007 står Anette rådvill och undrar vad hon skall göra med sitt liv.

Fan att vara gradvid och titta på deta gör en skräck färdig och så ledsen mera än vanligt varför tittar man vidare jag var tvungen att stänga av och min älksade kom och kramade om mig .... Tänkt att allt kan hända

aldrig blir bättre

Fan vad det är tråkigt att sktiva hella tiden att man är sjuk men vad mera harman att skriva om ??

I går när danne mådde bättre och kunde kanske kunde servera mig lite te så åkte han på en rikigt låsning så det blev akut till knott knäckarn så det vara bara att åka sen hade han ont reste av dagen samt i dag då sen inte nog med det ... mannen han nästan kliva innanför dörren i grå efter 9 så ringer dagis och ber oss komma och hämta hem wille.
Han hade ingen feber i går när hn gick viste att han hade hosta men det har han haft hella veckan samt en själv, men dom trodde han hade 38 grader feber så det var bara att hämta hem honom väll hemma tog vi temp och vad visar den 36.3 ca så det var igen feber för honom ... han sprang runt här som inge annat så varför vara så snabba på att skicka hem honmo nog vara det mera för han var så ledsen och så ,, men sen väll h emm kom jag på tänka på det är nästan alla ord personal är borta så dom har tagit in nytt under tiden folk är borta och så klart är dom lite skäptiska till dom ,,, det är vi med som föräldrar för dom har inte presenterat sig heller vilka dom.

nä väll nu rä det fredag och jag känner mig inte hellt hundra men lite bättre har sån hosta så jag år ont i huvodet och magen och hella kroppen men idag fick jag lite sov morgon och det tackar jag för min älskling.

Älskar dig min älskade samt mina två barn och den efter längtade plutt nr 3

4 februari 2010

hellt förstöd

Att det alrg ger sig med förkyningen .... mannen vart hemma från jobbet i går så han fick villa sen hade han sån förbannat huvodvärk så han kunde knappt röra sig så han vart hemma men det är kämpigt när båda ligger och barnen mera klarat sig än (peppa peppa ta i trä)

Men dom var rätt trötta i går efter dagsi då det vart inte mycket bråk viket var skönt och dom somnade fort igår. Själv såg det utt som man hade suppit i så där ca 5 dagar och inte sovit någe ögon var röda svullen i ansiktet och det bara ran ur ögon och nästa och så klart min hosta som alldrig ger med sig. så i dag fick mannen gå själv med barnne för han märks det knappt att han är sjuk mera än lite snorig. så nu äter jag min frukost mellan host attakerna.

Fast vi inte mår bra känns det väldigt rent hemma känns nästan till konstigt för det är så rent. vist någon leksak eller så ligger det framme men än då disken är inte ett berg mera bara några små saker sen tvätten ska tas till helgen så annars är det rätt oki vilket vi både mannen och jag tycker känns bra.

Har du klarat er från förskylning???

2 februari 2010

kan det vara mera synd om mig!

Fan det känns som allt har kommit över en på en gång. så här hägig snorig sjuk gradvid kramper har man inte haft tidigare. jag är helt slut efter att ha lämnat på dagis då samt gåt runt halva fröslunda för jag ville ha någe krya på dig tidning samt godis. men så jklart fans det inte någe som jag rikigt var sugen på men någe hittade jag ... benna värker och soffan kallar högt och tydligt att det är där jag ska ligga till kl är så där ca 13,45 om inte tel ringer och säger att wille måste gå hem från dagis.

1 februari 2010

jaha

Fan enu en vecka blir det väll med wille hemma en vecka sjuk sen en vecka på dagis sen nu kanske en vecka hemma. skitt tråkigt både mannen och jag klagade till varandra att vi hade ont i halsen i morse kunde vi knappt prata med varandra för det gjorde så ont wille har hosta hella natten . den som värkar vara friskas ellerså är cassi. '

Så i dag har man inte någe ork alls till någe så fick då mannen hoppa in på jobbet för dom var några man kort så han fick äta och sticka till jobbet så han jobbar kanske i morgon samt onsdag får se hur det blir men det kommer ju in lite pengar om du chefen lämnar in hans lön underlag varje månad.

Så nu börjar huvodet att hänga så nu ska kaffet komma i gång i kaffe bryggarn....

Önskar det är sommar nu så jag kan få må bättre med järnet samt få sitta och snuffa babys och sitta och grilla och äta gott och lek med barnen och dom är friska.

Hm

Hm var det länge sen man hittade någe fint hos... men nu till sommarn hittade man lite och med färg desutom. så den ända jag inte hittade någe till var Wille så men deta är någe jag skulle kunna tänka mig att köpa till min fam.








Lindex

 Lindex Shop Online - Topp
149:-

Lindex Shop Online - Topp
149:-

Lindex Shop Online - Cardigan
349:-

Lindex Shop Online - Örhängen
39:-

Lindex Shop Online - Hårband
39:-

Lindex Shop Online - Scarf
129:-

Lindex Shop Online - Tunika
249:-

Lindex Shop Online - Nattlinne
99:-
´

31 januari 2010

söndags seg

Helgen har gott och veckan med och så fort .
I torsdag belv det fika och lunch med vaniljlatte på stan skitt tevligt men mindre trevligt senare när man kom hem och kroppen hellt död.

Hade varit hos brm samma dag innan och fick tipset at det fast nu järn i brus så köpte det på apoteket. och började me det på kvällen och jag kan säga till er alla att jag fick all biverkningar man kan få. 7/5 biverkningar så jag fick till bringa min tid att springa mellan sovrum och badrum. min kropp tog det hårt så jag låg helle fredagen nästan började väll leva till efter kvällen där. Vi skulle ha taco kväll på lördag men en fam men vi ställde in för i ffredag så fick cassi feber och jag dålig .

så vi vet itne vad som är på ge hemma så var bättre att vi av bokade för dom själva har två små på samma dagis. så men jag kollade om en vännina som var redan lite krasslig eller hade varit ville komma över som vi skulle fira hennes födelse dag på söndag så on var här och barnen var till och från oroliga men ändå under kontroll.

I dag är det söndag kladkaka är gjord och äten wille har fått mera hosta under dagen mera klängig samt hängig så det är någe som är på ge här hemma mannen och jag har ont i halsen så det är värkligen någe. så får se hur det blir dagis eller inte.

Nu är det snacks samt tv som gäller så hej svejs så länge.