10 oktober 2009

söndags morgon med rätt bra humör

Fredagen blev detsnabbis tyc´kte det gick fort i allafall så det blev doncan för barnenn och kebab rullar för oss större så gott men det tråkiga är att man släger i sig allt så man blir kanon mett på en gång. .

Sen blev det slappa i soffan och barnen villle ite somna sluttade på natten att båda sov hos oss vilket är jobbigt måste nu bestämma att dom inte ska göra det ...

Lördag började segt så segt som aldirg förr. tråkiga var syrran här och ingen av oss orkade göra någe ljust på dagen tanken var stränges marknad eller åka och köpa vinder skor till barnene men inge av det blev... så vad fans det och göra hemma hoss oss inge mera än att leka med barnen kolla folm/tv eller gå utt ... men så hon beslutade att ringa fråga om hon fick åka hem vilker jag kände att det var tråkigt trodde hon ville vara med oss men vad ska man säga 13 år så kanske man inte är den rolige längre.
Hon åkte hem och jag ställde mig oc lagade mat smör stekta kantareller och kalopps grytta och potatis så gott att känna svampen och såsen var kanon så det ar en myssig kväll med bus för barnen. och jag hande handlat hem lite chips och dip som i dag söndag ska ta slut så vi ska myssa med barnenn... för dom sommnade uttan att bråka en gång.

Men natten så vaknade wille och bara mamma duger men i dag var det bäste att inge barn i sängen så men han sa jag till en gång oh han sommnade om sen kl 5 kom cassi kryppades och jag kände inge ork för att bråka hade inte somnat på en gång efter att wille vaknade kl 3 så hon fick ligge i mellan oss men nu måste vi ta några dagar som blir tuffa som dominte ska sova i våran säng uttan i deras.


oj vad långt inlägget belv hoppas ni orkar lässa. God morgon föresten!

8 oktober 2009

dåligt av mig

Jag vet att jag inte har skrvia på flera dagar mera exat snart en vecka ... Har inte mott så vidare bra så sitta vid dator är inte det frösta jag gör på dagarna . ligger mest och tycker synd om mig men det ska man ju itne gör det blir ju itne bättre av det.

Veckan har gott otroligt fort så det är skönt samtidigt jobbigt nu ska man försöka aktevera barnen med någe roliga saker under hella 4 dagar.

Jag var till ams här om dagen för att prata med en arbest spyskolig vilket gick skitt bra så nu ska jag få den hjälp jag bbehöver med att göra en utt redning om min dyslexi bara så där efter 24 år men bättre sent än aldrig vill veta så jag kan hjälpa mina barn om dom får det svårt i skolan för då vet jag som mamma vad jag behöver gära för att hjälpa dom.

Tordsdag då så kom farmor med taih mat skitt gott men vi hade redan ättit men åte det senare på kvällsen så hon följde med och hämtade barnenn på daigs vilket var roligt för oss alla .

Väll hemm fika på goda vanlij bullar kaffe för farmor sen så var det mycket lek för hella slanten fram till middagen sen så var det dax för dom små att sova det är svårt att få dom att sova när farmor stannar ända fram till sov tiden för dom kan inte slappna av.

I dag är det fredag har mail en vän så nu hinner jag skriva några rader innan min pappa och han fru kommer med saker till syrran som ska sova över här så dom ska få lie kaffe när dom kommer sen så åker mannen på träningsen kommmer han hem o sen så ska han åka igen på någe jobb får se hur det går men går säker bra.
Någon gång i eftermiddag kommer syrran ska färga hår på henne så det ska blir roligt att göra någe med henne inte så vanligt so man ine bor hemma länger.
sen blir det bara myss för hella slanten sen skulle pappa och dom ta med sig vinter kläderna som barnen skulle få som dom kan ha i vintern... vi ska handla nya skor i morgon lör så vill se hur det ser utt så jag kan passa med klädenra.