15 september 2011

Rean forsätter.

Rean forsätter och nu har det kommit upp ännu mera fint på deras hem sida .

Så titta in och klicka hem lite fina saker.



Så titta in och hjälp mig att få flest bloggläsare från min sida titta in på baby smart och samtdigt hitta massor av fina saker.





13 september 2011

tisdag kväll och det börjar leda mott sitt slut i dag har dagen varit lung och inte haft så ont så nu i natt blir det inte någe extra det som blir massage samt alvedon och värme för hon ska bli av morfindropet tills i morgon hoppas vi på.

vi var på ultraljud i dag och det gick bra,  massor av gaser som ligger i tarmen och blindtarms såg mycket bättre så nu är det inte det nu är det mera gaser som gör ont.

hon har fåt i säg 2 kex och lite dryck och pinne så det är oki för att vara henne så i morgon är det nya tag så får vi se vart allt deta leder, nu ska jag ringa till min man puss och god natt,!

12 september 2011

Var är mitt kaffe vart är det?

Natten somnade ca 00 i natt och hon med kl 00.36 var det knorr i magen så upp och fick sen extra dos morfin, och sen ett varv i koridoren sen in på rummet och somnade dirket. se kl 03.40 var det samma sak i gen och gå ett var runt i korredoren sen vaknade vi nu kl 07.30 med ont i magen men det ville hon inte få någe förr så det var bara att gå utt och gå spelade 4 banor på wii och sen nu är det bolibompa på tv sen får vi se vart dagen tar oss.


Inge service på deta ställe måste snart ta mitt morgon kaffe med en macka till Men god morgon allisammans.

byt är nu byt

nu har vi byt och mannen är hemma och jag ligger ljust nu bredvid cassi och kl är 22.47 och hon sover inte. vi kollar på Nicke nyfiken. vi har hunnit varit och spelat varit nere på lekis. vi har tagit medeciner. och sen nu så är det vi är ljust nu,

Vill tacka morfar och mormor som passade pojkarna så vi kune åka tack moster mövva för att du orkade köra oss i mellan etuna och uppsala. men vi både behöver deta byta och under 3 timmar har bara cassi sakt aj en gång, och då gnodde jag tre gånger så var det över. så får se hur dena natt erbjuder oss.

Men det är så tufft att lämna dom andra hemma som att komma hit se sin man 30 min sen så åkte dom hem, tårarna ran på en och ångesten bara växte. men nu känns det bättre när han är hemma och vi ska nu bara bli friska så vi med kan komma hem och få vara en familj.

Folk tar allt för givet men att varar borta från sin man som man har gott med ihop 24 timmar om dygnet till att inte få träffas på 10 dagar sen att inte få träffa cassi heller önskar dom hade mera familjer rum som var anpassade vilken dröm då kan ju alla följa med.

Nåja nu är jag med tror och ska stänga ner så skriver mera i morgon får vi se vad dom ska hitta på för oss.

11 september 2011

Babysmart.se

Så klart man vill vara med i tävling....

Jag har alltid tyckt hon har så mycket finns som många andra affärer inte har. Denna affär har bra servic och är alltid trevligt att gå in och titta vad som har kommit in som nyheter.

Men det jag har fasnat för mycket är inredningen som finns och denna är bara en av dom fina hyllor och lampor som skulle kunna passa i mina barns rum.



Så varför inte titta in på hennes webbshop och kolla in höst rean som är och klicka hem lite fina saker till barnen.  Här kommer adressen http://www.babysmart.se/
väntar och åter väntar.

Ska dom få komma till etuna eller inte.... nu har morfinet då gårr ner lite till men så ont i lilla magen dunna magen som cassi säger.

Fan nu tror vi att det dom åkte in för har börjat gott bort nu är det mera som förstoppningen som vi skruvar oss för ,,, mannen har ingen energi kvar vilket hörs på hella han och det förstår jag deta sliter så en semster sitter inte hellt fel efter allt deta. vore skönt det. Men så fort jag vet om dom blir kvar eller inte så ska vi byta av och det är snart. men nu är det bara att vänta.