12 februari 2011

tiden går fort framåt och vi står stila men snart ska vi ta och rörra på oss och bli dom vi vill bli.



I dag är det lördag vilket belv en promenad till affären för lite lördags godis samt film så up för barnen och någon svenska för oss men ljust nu kollar jag på en film om dans så det ska bli hyr film snart .



I morgon ska vi hem till barnnes enna gudmoder ska bli roligt att träffas har inte sätt hennes en jul afton så det sak bli roligt för oss samt barnen.

9 februari 2011

iDe

Hallå vi lever och mår bättre.

Förutom att maxix mage inte bli hellt oki än men det ska vi nog få till..

I dag fick jag känna på att känna mig gammal skulle fixa nytt och sista legget för mitt nästa kort ska vara mitt nya körkortet. Först tog jag nytt kort och det blev fan bra om man kollar på det gammla. sen så gick vi vidare till banken och fick mig en chok 400 kr för ett nytt läg , lägg aav.
och sen 199 för kortet till legget.

Men sen så fick mannen syn på en lapp som stod bredvid mig och frågade vad man meras som ungdom och det var under 25 eller inte hade fyllt 26 och jag fyller ju inte förrens i sep.
Så i stället för 400 så gav jag 100:- och det tack och bugar jag för... och så fick jag känna mig ung igen och det är väll sista gången man får göra det.

Sen hem tog lite att ätta ochsen hämta dom andra två på dagis, sen nu är man hemma kollar in lite camping och rolig heter om man nu kanske man få någon krona över om man kanske har råd att åka någon stans några dagar.