20 oktober 2011


Titta pappa vad jag äter.... hälsning Cassandra

fors, önskelista till tomten

För många år sen så hade jag denna härliga parfym i mitt skåp och nu önskar jag mig den i jul klapp av tomen.
finns så klart på flera parfym affärer men på nätet kostade den 269:- på parfym.se
Märket är Caroline Herrera. så snälla tomden denna önskar jag mig.

19 oktober 2011

ååå vad det är skönt med massage det vore man få varje dag. och Cassandra satt snällt i 30 min och sa inte ett ord och så kom dom och tog provet för att se om hon har gott ner mera och det hade hon 0.7 så det går fort nu så jag hoppas vi kan ringa till taxin i morgon och få åka hem så får se vad prover säger som tass 21.15 om det har gått ner någe mera. samt att dom tar i morgon bitti och sen att vi är klara.

det händer inge nytt precis här och allt står mer eller mindre still. så nu hoppas jag cassi kan somna snart så man kan få bara vara. för hon ska göra eller ska ha någe hella tiden och destu mera  man är med henne mera tror hon att hon  bestämmer över en. men så är inte fallet.
Halva dagen har got och vi har nu från i går legat på 110 och nu efter kl 11 låg hon på 1.9 hoppas det raser mera under dagen så vi snart kan åka hem. för första gången så känner jag mig inte stressad av all väntan. vi får åka hem när hon ligger under 02 så mera än vänta kan jag inte göra.

Cassandra har nu sovit i snart 2 timmar så vi får se vad vi ska hitta på. jag hoppas att man kan få lite massage i dag skulle behöva det för rygg och axlar. Men men nu är det snart personal byte.

18 oktober 2011

Tisdag.

god kväller.

Måleriet är i full gång och lika kisseriet. det rullar på som det ska och det är skönt och inge mera illamående heller och det är skönt. så nu målar hon och pysslar lite. och jag har med målat en gips figur och nu är det oxå Katten gustav på film för säkert 10 gången sen vi kom. I dag har cassi alla fall smakat på efterrätten som var till lunchen och drukigt lite och tagit någe att knappra på. så jag hoppas hon kommer att må lika bra
Så nu hoppas jag att hon kissar så fort att hennes värden åker ner och vi kan snart åka hem till etuna igen och vara med dom övriga i familjen och fortsätta våran vardag , vardag till vardag. party varje dag.

I dag fick man lite vuxen tid vilket var skönt medans Cassandra sov så fick jag träffa lite andra mammor och pappor och snacka lite och ta en kopp kaffe. och bara var.så om 1½ timme så kommer det bli stick i fingret. så håll tummarna att det går ta lite blod med svampen.
Vad det regnar ute.. Regnar det där ni bor? Men det är lika mörkt ute som det var kl 7 i morse så det blir man inte pigare av, så redan efter bara några timmar så har man fått i säng 2 koppar och flera kommer det att bli.

Vi har hunnit med att måla våra naglar fina och målat klart hennes ask samt då kanske snart ska beställa lite mera från lekkis. Som vi inte kan lämna avd med cytot som är inkopplat men i morgon kan vi gå ner och leka.

Även fast hon mådde illa i går så har cassi fått i säng lite att dricka samt då några kex snuttade till på sin yoghurt, så det är mera än vad hon brukar äta på sina 5 dagar här. så får se om det kan bli någe till lunchen eller senare idag . vore bra med lite mat i magen men men . kan inte få allt heller.

Jag hoppas C kommer att sova lite middag i dag så går dagen och tiden lite fortare för oss båda.

17 oktober 2011

Dagens morgon bilder med en pigg cassi.




Deta kommer att ta tid.

Vi som precis skulle stara med att gå och kiss och sen kolla om vi kunde köra i gång men i stället började hon kräkas massor för hennes huvudvärk, S nu har dom kommit in med alvedon i dropp och sen sänkt hennes dropp som den kan göra henne lite illamående och sen så nu ligger droppet på 88 och den ska gå så en timme sen blir det 113 efter det. så nu håller jag tummarna att vi kommer i gång snart. men vill klart att cassi mår så bra hon kan innan vi börjar.

Så hon slipper må så jäkla dåligt.

Duscha vore någe men vågar inte röra mig från hennes sida. så kanske får be någon sitta med henne menads jag senare hoppar in och duschar av mig. hatar detta,. önskar man var två eller hela familjen men det går inte som det är nu och mannen och dom övriga skulle komma som tors till fred men nu är dom febriga och sjuka så det är bäst att hålla sig hemma.

kommer från buva.

Nu är vi på rummet och cassi sover ruset av sig... Vi fick åka ner till kl 11 och ner gick jag runt kl 12 och nu kl 13.30 kom vi till vårat rum igen, och hon sover så gott så jag hoppas hon vaknar lungt och fint och kanske är lite hungrig. men snart kopplar dom på henne med droppet så då är vi i gång.

16 oktober 2011

kl är 7 men känns som vi har hunnit gjort massor.

 Lite bilder under frukosten som inntas innan kl 8 för efter där får hon inte äta någe eller dricka.
Som en inställd kl så vaknade hon 5 och ville se bolibompa men det hade inte börjat då, men sen har vi varit några vänder på morgon till toa så magen är i full gång ,vilket är bra nu innan sov doktorn..

Morgonrock

Morgonrock - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01ZYEV
Morgonrock i trikå med knytband i midjan samt fickor fram.
H;amp;Mwww.hm.com
Mannen har nu börjat mer än någon sin om att han vill ha en egen morgonrock.. så älskling är deta någe som skulle passa eller ska det vara på någe annat sätt?

Uppsala barn avd 95a sal 12

Vi fick inte vårat rum vi fick nr 12 och det känns ovant lika som att skriva på denna lilla dator.
Vi åkte en raccer bil som cassi säger hit till Uppsala körde som en idiot för vi blev tutade på vägen vilket inte kändes roligt som vi näst till höll på krocka. Men vad cassi pratade under dom första 30 min sen somnade hon och säv resten av resan. Men nu har vi packat upp och gjort allt som ska göra för i morgon är det starten som vi har väntat på.. Hela Cassandra s energi i dag känns bättre mamma känner sig mycket lungare än vad det brukar kännas. brukar sj har störta klumpen i magen och tårarna näst till rinner innan man har åkt. men i dag känns allt lungt. och kan allt bro på att skallis redan sitter där den ska och funkar som den ska.?

Vi vet på ett ungefär när hon ska ner till sov doktorn. Efter lunchen och det kan jag bli sur över för det är så synd att hon inte får äta eller så men i morgon kommer målar värkstan och då ska vi måla fingrarna röda. så det är roligt att vi kan vara med på det. missar ju det annars.

Cassandra har i allfall tagit sin medecin och vart tog hon den då mitt på golvet. Doktorn =sjuksköterskan skulle ge henne den vilket hon knappt vill ta den med oss , men nu är den tagen och det är skönt att kunna avvara några minuter till att blogga och bara vila.

Det som är lite jobbigt nu är att mina små pojkar har feber hemma vilket är jobbigt. och jobbigt för min man, .

Älskar dig Daniel du är mitt allt. och snart kommer vi hem,!