11 juli 2012

God morgon denna onsdag morgon.

Cassandra har blivit snorig och det ogillars massor. en sj är konstig i halsen och lite små snorig, så vet inte vad det är som gör det eller om det är någe på ge, men det hoppas jag vekligen inte, vill inte bli sjuk har inte tid eller lust. så jag hoppas detta passerar oss snart.
I går blev det inte mycket gjort sate ihop cassis expetrions hyllan så hon fick lite mera för varing. och i dag ska jag försöka sätta ihop våran nya byrå i malm så få se hur det går med tre barn som är nyfikna.

Annars är det som det ska hemma. plockar städar lagar mat som en hemma fru.
Så jag är trött med efter att barnen har gott och lagt sig. men maxi hade en jobbig dag i går var trött grinig slog sig hella tiden. så han somnade på soffan i går med mig. sen bar jag över honom till sin säng.
SÅ får se om det händer någe roligt dag eller en vanlig dag.

10 juli 2012

Barn , Barnvagns ångest

Mina tankar och ingen håller med.

Sista barnet sista babys , sista babys magen, sista babys kläderna. Sista BARVAGNEN

Jag har så svårt att släppa att barnen blir äldre och inte längre behöver ha barnvagn så mycket längre.
Mannen har tröttnat på mina barnvagnar. men jag kan förstå det men det har ju blivit min hobby kan man säga vilket är då mannens träning för honom. Jag gillar att testa nya vagnar och köpa och sälja och surfa om info om olika vagnar. Lika gör ju mannen om allt med lyft och tyngder till protein dricka och allt där i mellan

Hans hobby kostar den med för allt man ska ha och vill ha.

Men min kanske märks tydligare,
Alla vagnar vi har haft har vi näst till alltid gott plus minus noll eller till och med plus på visa,
Varför då klaga. ?

Finns en sida på fb om barvagnar och många där har en eget konto för sina vagnar där då fruarna får helt och hållet bestämma om köp och sälj, detta vore en dröm att få ett litet konto där man för röra det som man vill.
Utan att mannen lägger sig i eller behöver än's lyssna om allt som rör barnvagnar och tillbehör.

Detta inlägg kanske många tycket är töntigt men som sakt detta är min hobby vad är din?
Kanske shopa väskor kläder vad vet jag men döm mig inte.

En ångest känsla inom mig. 

en seg tisdag

Trött seg barn  som vaknar förtidigt på morgon.

I dag kom maxi upp redan vid 5 och behövde byta blöja strax efter kl 6 hör jag att alla barnen är vakna bara att duka fram frukost, var ändå pigg då men nu orkar man inte hålla ögon locken uppe.
Barnen springer runt hemma dom får vara hemma med mig denna vecka, Vill vara med dom så mycket som går för i höst börjar alla gå mer eller mindre på dagis och då har man ingen hemma.

Mannen var seg i morrse men han åt frukost med oss och det var mysigt inte till vanligheten.
Så får se om man får med sin man till ikea efter jobbet skulle vilja ha en ny byrå till sovrummet.

ett barn som bara bråka ljust nu är Cassandra hon tar saker från pojkarna och ger inte tillbaka. Snacka om trossig.

8 juli 2012

skitt väder och trötta barn.

Mannen jobbar och åkte skapligt men med regnet i mot sig så går det inge vidare. nu är han på väg hem och barnen sover. så det blir en timme med honom sen är det sängen,

i Torsdag efter danne hade jobbat åkte vi till västerås för att kolla min bilarnar på pawer meet. sen vidare hem och åt lite mat på Burger king.
och denna kväll blev sen för barnen.

Fredag mannen ledig och dannes syster kom till stan så vi åkte till farfar o grillade och det blev ännu en sen kväll. för oss alla,

Lördag blev det någfra timmar till på tuna busland så det vart mycket klättrande och springade och jag var lika svettig som barnen.
Efter vi hade lekt och varit hemma och ätit så for vi till farfar ingen och denna gång bada barnen i farfar mini pol sen blev det hem och städade lite vilket behövdes. men vi kom inte långt som damsugan blev överhettad rätt snart.

I dag är det då söndag och jag har slängt soppor städat och åter städat tar ju aldrig slut.