17 maj 2012

Stuva

STUVA Förvaring med lådor IKEA Låg förvaring anpassad till ditt barns längd; underlättar för dem att nå och hålla reda på sina saker på egen hand.
Vi har en tripp trapp möbel ser utt som en trappa och barnen klättrar och sen tar dom ur lådorna och ställer sig och hoppar och klätrar på dom är så trött att jaga maxi i övre sängen ljust för han ställer sig över allt med hjälp av dom. så ni vill jag sälja den och hitta en annan passandra möbel till pojkarnas rum funderar på denna på bilden skulle kanske funka.

Pris: 1880:-

16 maj 2012

en mörk och dyster dag

En mulig onsdag och dagen har gått fort men vad vi har hunnit.

Mannens sovmorgon men fick vakna skapligt ändå skulle lämna in bilen för 150 gången känns det som och hoppas felet nu är åtgärdat annars får det bli ett telefon kontakt med bilfirman.

Han fick sen gå hem från tuna park och jag fick senare springa med wille till dagis och hem igen.
Någon timme senare får vi reda på att bilen är färdig att hämta på med tränings kläder och skor och sen packa in barnen i vagnen och genom kronskogen och in och hämta bilnycken och vidare till Vc för att kolla upp mina öron och på dom fick jag tummen up! och fri kort fick jag med vilket är bra.

sen hem äta lite lunch ringde till liseberg och allt där var som det skulle vara. sen tog mannen bilen till gymet och hämtade wille från dagis nu har dom ätit melis och en sj ska in i duschen .så nu är det lång ledigt för wille från dagis.

15 maj 2012

servettblommor

Som inlägget innan så tycker jag att lampan skulle bli dyr om man köpte alla blommor men så sökte jag på servettblommor och hittade hur man gjorde dom lite pyssel men så billigt och så snyggt.



Lägg servetten så att sidan där servetten sitter ihop ligger åt höger.



Riv sedan av kanten, ungefär 2 cm bred.







Tvinna sedan ihop den bortrivna remsan.





Vik servetten i ett dragspelsmönster.



Knyt fast den tvinnade delen av servetten likt en tråd i mitten. Se till så att det är lite mer på den sidan som du inte rivit av



Riv av så att båda sidorna blir likadana.




Nu är båda sidorna likadana. Vänd knuten av den tvinnade delen neråt som på bilden.



Börja att dra det första lagret av servetten mot mitten.


När den ena sidan är klar fortsätter du med den andra.



Klar!



Pimpa din Rislampa


Du behöver en rislampa, limpistol och servettblommor. Du får anpassa antalet blommor efter storleken på lampan.





Limma på undersidan av blomman och fäst på lampan. Tänk på att inte sätta för tätt, du vill att ljuset ska ta sig igenom (lite grann i alla fall).



Efter mycket limmande får du en alldeles egen "pionlampa". Frågor på det?



Vattkoppor

Nu har det hänt det som inte fick hända,

Vi var på kalas i fredags och då kom pratet upp om vattkoppor att den pojken vi var hos inte hade fast det gick på dagis tanken gick inte längre än dit, vi skojade om det då men nu har saningen kommit i fatt i går fick han vattkoppor så nu blev vi hellt förstenade här hemma. Vad ska vi nu göra vi som var på dagvården i går och träffade andra barn.

Har nu pratat med läkarn hade vi fått reda på deta tidigare innan dag 3 hade hon fått en spruta med antikroppar i men nu är det försent för nu kan hon redan bära på det, så nu får man bara vänta tills fredag då ska ho börja ta medecin för deta och ta det i 14 dagar och sen är det att hålla tummarna att hon inte får någe vattkoppor för får hon det blir vi in lagda på smit avd och få medecin dirket utt i blodet så nu blir vi i karaktärn i 3-4 veckor så provtaging i bilen om hon blir febrig måste vi åka in direkt . Jag är glad att hon hade roligt på kalaset. men det efter rätt kanske inte blir lika roligt.

Så hjälp oss att hålla tummarna att det inte blir någe. och om det inte blir någe så ska jag inte träffa eller ens om jag hör vattkoppar ska jag springa åt andra hållet.



13 maj 2012

Crocs.se


Var inne på en anna blogg och hittade så fina tofflor och sökte då klart vidare och hitta deras hemmsida. och vad mycket fint dom hade här är mina favvo

Tryck här så kommer du till deras hemsida. Crocs
En miniatyrbild av Adrina Flat IIEn miniatyrbild av JaynaEn miniatyrbild av Carliana Peep Toe Ombre
449:-                                        349:-                                           449:-

En miniatyrbild av Carlie Flat Animal Wave En miniatyrbild av Baya SlideEn miniatyrbild av Crocband™ Slide
449:-                                        249:-                                     299:-

Barn skor


199:-                                                   399:-


299:-                                                   179:-

Cancer




Satt och läste på Aftonbladet 
Så kom denna anonns upp och tårarna och tankarna for att man vill hjälpa till mera än vad man gör och låta barnen vara barn, Man fick upp ögonen ennu mera.
 Så hjälp oss att vinna över Cancern genom att bidrag på det sätt du kan!